Şimdi Ara

en iyi sakal traş bıçagı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her gün işe gitmek için traş oluyorum yüzünü tahriş etmeyen her gün kullanım için uzun ömürlü kaliteli traş bıçagı önerisi bulunabilirmisiniz

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan1979 -- 5 Aralık 2012; 20:46:29 >

• Gillette fusion power kullanıyorum.Tavsiye ederim.Tahriş etmiyor ve pratik.Yüzünüzü kesmeniz çok zor.
  • Mach 3 kullaniyordum.en iyisi budur diyordum.taki 5 bicakliyla tanisana dek.her gun tras olmak zorundayim.1 dakikada is bitiyor hic kesme riskide yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mach 3 kullandım biraz kullandıktan sonra sakallar uzayınca keserken acıtmaya başladı

çok uzun kastetmiyorum mesala 3-4 günlük gibi sakalı keserken acıtmayan kullanışı önerileriniz

bu tarz bıçakların ömürleri ne kadar oluyor mesala 5 bıçaklı

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

mach 3 kullandım biraz kullandıktan sonra sakallar uzayınca keserken acıtmaya başladı

çok uzun kastetmiyorum mesala 3-4 günlük gibi sakalı keserken acıtmayan kullanışı önerileriniz

teşekkürler.

5 bıçaklının ömrü şöyle söleyim sana.az önce değiştirdim bıçağı.tam tamına 3 ay oldu.hafta içi hergün traşoluyorum işim dolayısıyla.
  • quote:

mach 3 kullandım biraz kullandıktan sonra sakallar uzayınca keserken acıtmaya başladı

teşekkürler.

Sabit bir ömrü yok bunların.Ne zaman keserken zorlanmaya başlarsın ya da tıraş olurken yüzünü kesersin o zaman değiş derim.Günlük tıraş olduğum zamanlarda bana 3-4 ay gidiyordu.Bu aralar haftada 2-3 kere tıraş oluyorum ama yine de hijyen açısından en geç 4 aya değiştiririm.
  • köpük olarak ne kullanıyorsunuz traş köpügü sizce çok önemlimi traş olurken soguk su veya sıcak su mu kullanırsınız

hiç berberlerin kullandıgı cıplak jilet takarak traş oldunuzmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gillette Fusion Power Makine
  • Eskiden baya memnundum mach 3 turbo'dan, ama sonraları çok bozdu; almıyor arkadaş, illa tersten almam gerekiyor, kaliteli kartuşunu bulmak çok zor. Fusion modelinin titreşimsiz olanını kullanıyorum şimdilerde, mach 3'ten sonra çok iyi geldi. Jel ve balsam olarak da nivea öneriyorum, daha iyisi yok.
  • quote:

köpük olarak ne kullanıyorsunuz traş köpügü sizce çok önemlimi traş olurken soguk su veya sıcak su mu kullanırsınız

hiç berberlerin kullandıgı cıplak jilet takarak traş oldunuzmu

Tıraş jeli olarak nivea gerçekten iyi.Arko'dan Gillette'den bi gömlek daha üstün.
    Sıcak su kullanmak daha iyi olur tabi cildin yumuşaması için ama ben çok önemsemiyorum açıkçası, soğuk suyla oluyorum genelde.

Berberlerin kullandığı jilet, ustura tarzı şeylerle tıraş olmak kolay değil.Yüzünüzü kesersiniz ya da çok daha uzun bi sürede tıraş olursunuz.Günlük kullandığımız çok bıçaklı jiletler gibi pratik, hızlı ve güvenli tıraş sağlamaz.
  •  en iyi sakal traş bıçagı
    Yüzü sıcak suda yıkadıkdan sonra , jilet için soguk su kullanmak gerekiyor, ama ben onada sıcak kullanmama ragmen 1 ay gitti.
  • 5 bıçaklı traş bıçagı almaya karar verdim alıp deneyelim bakalım sonuç nasıl olacak yanınada nivea köpük alıcam

teşekkürler.
  • Sakalım çok sert tenim ise bir o kadar nazik. Hemen kanamaya başlıyor. Eğer bir kaç gün sakal kesmeyip uzatırsam bıçaklarda körelme başlıyor ve bir sonraki traşta zorlanıyorum. Yani bu son dönem 2-3-4-5 bıçaklı traş makineleri bir işe yaramıyor. Diğer sorunum ise faillerin kesilmesi. Bu tür bıçaklarla fail kesilmesi bilmiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz ama benim için tam bir işkence. Tek bıçaklı bir aletle almak zorunda kalıyorum. Wilkinson vardı o da Türkiyeye getirilmiyor artık galiba. Bazı traş bıçaklarının arka tarafına fail kesme bıçağı koymuşlar ama bu da sözde. Hiç bir işe yaramıyor yine bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz. Bana pek kullanışlı gelmiyor bunlar. Üstelik bir dünya para.
  • Traş olmanın püf noktası kesinlikle ve kesinlikle sakalın yumuşaması ve derinin gözeneklerinin açılmasıdır. Bunun için yapmanız gereken tek şey arkadaşlar öncelikli olarak bir yüz yıkama jeli ya da yüz sabunu ile sıcak su ile iyice yüzünüzü yıkayanız. Arkasından bu sefer sakalınızı köpürtünüz. Sakal yumuşar ve deri açılırsa babanızın kullandığı şu jiletli aletlerle bile sinek kaydı traş olabilirsiniz diğer son moda bıçaklı markalı aletlere bir dünya para vermenize gerek yoktur. Yine yüzünüzü yıkamak yerine banyo yapıp ondan sonra traş olursanız hem çok kolay oluyor hem zevkli hem de kısa sürüyor.
  • Arkadaşlar 6 kartuşlu BİC marka traş bıçağı aldım.Ne yorum buldum nede birşey.Sizler için kurban oldum deneyince yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.