sana sadece diyorum en berbat en dandik en ... server cypher
quote:
Orijinalden alıntı: emresqq
quote:
Orjinalden alıntı: item_pls
Cypher & Ares
sana sadece diyorum en berbat en dandik en ... server cypher
Alıntıları Göster
aklın varsa başlama hiç bir servera:)
quote:
Orijinalden alıntı: djtiesto
aklın varsa başlama hiç bir servera:)
Alıntıları Göster
ya cypher en dandiq serveer
quote:
Orijinalden alıntı: CominGSooN
ya cypher en dandiq serveer
Alıntıları Göster
ben x de oynuyorum ama sanrım beramus
quote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
ben x de oynuyorum ama sanrım beramus
Alıntıları Göster
ne derseniz dein en iisi beramus orc da olur elmoradda. en dandik ise cyhper,ares
quote:
Orijinalden alıntı: maddening_100
ne derseniz dein en iisi beramus orc da olur elmoradda. en dandik ise cyhper,ares
Alıntıları Göster
hem knight oyununda en yusek lvl beramusda oda kunt cz de kuntu gören bilgisayara reset cekiyo veya kasayı duvara fırlatıyooo
quote:
Orjinalden alıntı: uAgs1905
Bence beramus orc lar ıcın en ıdealı
Y E T E R A R T I K A Ç M A Y I N B Ö L E A P T A L T O P İ C L E R İ
quote:
Orijinalden alıntı: maddening_100
hem knight oyununda en yusek lvl beramusda oda kunt cz de kuntu gören bilgisayara reset cekiyo veya kasayı duvara fırlatıyooo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: maddening_100
quote:
Orijinalden alıntı: YANKEEE
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: YANKEEE
quote:
öle bi anlattınki sırf görmek için beramusta char açcam
quote:
Orijinalden alıntı: HiRØ
quote:
Orjinalden alıntı: YANKEEE
quote:
öle bi anlattınki sırf görmek için beramusta char açcam
Alıntıları Göster
yeni uye olanlarin Post kasmak icin actigi Topiclerden ilk akillarina gelip onunla bununla cekisip gereksiz geyik yapmak isteyenlerin topic'i
Bu FORUMDA 'EN' Kelimerinden nefret ediyorum . Hepiniz EN siniz. EN iyi sizlersiniz . EN guzel oynayanda sizsini. EN iyi Serverlarda sizin oynadiklariniz. En iyi itemler sizde. En iyi boslari siz kesersiniz.
Birdaha EN olmasin butun cevaplari verdim sanirim Ok ?
quote:
Orijinalden alıntı: SenS
yeni uye olanlarin Post kasmak icin actigi Topiclerden ilk akillarina gelip onunla bununla cekisip gereksiz geyik yapmak isteyenlerin topic'i
Bu FORUMDA 'EN' Kelimerinden nefret ediyorum . Hepiniz EN siniz. EN iyi sizlersiniz . EN guzel oynayanda sizsini. EN iyi Serverlarda sizin oynadiklariniz. En iyi itemler sizde. En iyi boslari siz kesersiniz.
Birdaha EN olmasin butun cevaplari verdim sanirim Ok ?