Şimdi Ara

En iyi Ses çıkartan notebook modeli hangisidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook alırken ses ile ilgili hangi özelliğe dikkat edilmeli, benim için ses kalitesi çok önemli.Arkadaşların ses kalitesi açısından tavsiye edecekleri modeller nelerdir.

• Ben kısa zaman önce BENQ Joybook r56 aldım ve mükemmmel ses cıkıyo (2+1).Bildiğim kadarıyla piyasanın en iyi ses sistemine sahip.
    Ses Kartı Sound Blaster Pro Uyumlu
    Speaker 2 x 2.0W , 1 x 3.0W Subwoofer
    HD Audio
    Gürültü Azaltma ve Yankı Engelleme Özelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyo -- 3 Mart 2008; 16:25:32 >
  • Direk notebook ses çıkışından bahsediyorum.Yani notebook un kendi hoparlöründen çıkan ses kalitesi açısından.Çünkü ben pazarlama yaparken kullanacağım.Yanımda birde hoparlör taşıyamam.
  • acer 5920g..2+1 ses sistemi var..klavyenin altına denk gelen yerde sub var ve son seste klavye titreşimli oluyor ...zaten dolby home theater ve virtual surround özelliklerine sahip...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

acer 5920g..2+1 ses sistemi var..klavyenin altına denk gelen yerde sub var ve son seste klavye titreşimli oluyor ...zaten dolby home theater ve virtual surround özelliklerine sahip...

arkadas vermis cevabi +
  • dell inspiron
  • arkadaşımda hp var sesi acayip çıkıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus F3 serisinin seslerinide beğeniyorum. Datron twa'lar ise bu konuda felaketti. Bir cep telefonu kadar bile sesi çıkmıyordu
  • Laptopta ses kalitesi istiyorsan konusunda tecrubeli firmalara basvurulan modelleri tercih etmelisin.
    Mesela toshiba ust modellerinde Harman Kardon firmasının urunlerini, Hp de Altec Lansing firmasının urunlerini kullanır. Eger bu sekilde bir firmanın ses tecrubesi kullanıldıysa mutlaka yazarlar zaten.
  • Şu anda ses kalitesi en iyi olan cihaz Toshiba X200-21K.Harman-Kardon çift sterio çıkış var cihazda.Piyasanın en iyisi su anda bu...
  • dell inspiron
  • üzerinde altec lansing yada jbl logosu varsa hertürlü güzel bir ses çıkışına sahiptir...
  • bazılarının (örneğin benimki) hoparlörlerini alta yapıyolar
    hiç ses çıkmasın dye
  • quote:

Orjinalden alıntı: AXU

bazılarının (örneğin benimki) hoparlörlerini alta yapıyolar
    hiç ses çıkmasın dye

Evet onceki asus modelleride boyleydi. Cok yanlıs bir tasarımdı bana gore. Asustan sonra hp pavilion 4000 serisi almıstım Altec Lansing kullanıyordu hoparlorler on taraftaydı, bayagı bir ses kalitesi vardı. Simdi 6000 serisi var ve ust tarafa koymuslar. Eski 4000 gibi performans yok acıkcası. Onuda hoparlorun yeni yerinde hacim az oldugundan muhtemelen. Hoparorlerin arkası bir kabin gibi kutulanır. Eger konulan yer uygunsa yeterli buyuklukte derinlikte kabini olur ve daha hacimli ses cıkar. Dv6000 de zaten kasa ince haliyle bu sonuc cıkmıs. Ama ses berrak, net sadece alt frekans cevabı yetersiz. Acer da subwoofer koyarak alt frekans cevabını bayagı duzeltmis ama bilinen ses sistemi firmaların urununu kullansa cok daha kaliteli ses cıkarmıs.
    Laptopta kaliteli ses istiyorsanız oncelikle ses sistemleri konusunda calısan firmaların logo sunu uzerinde arayın. Mesela toshiba giris seviyesinde yada hp pavilion dısındaki serilerde normal ses sistemi kullanır. Ama iyi modellerinde daha iyi ses sistemi kullanır ve bunu belirtmek icinde mutlaka hangi firmanınsa onun markasını belirtir.

• dell 6400 serisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRiViLLe

Şu anda ses kalitesi en iyi olan cihaz Toshiba X200-21K.Harman-Kardon çift sterio çıkış var cihazda.Piyasanın en iyisi su anda bu...

%100 haklısın. Bencede 4+1 Harman-Kardon hoparlör ile en iyisi bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.