ARDAŞLAR HERKESE MERHABA BEN BU FORUM A YENİ ÜYE OLDUM.FORUMDAKİ TÜM ARKADAŞLARA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKÜR EDİYORUM.BENİM ARKADASLARDAN RİCAM BEN Bİ TEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ORJİNAL MP3 ÇALARLI Bİ TEL AMA SES KALİTESİ STERO VE YUKSEK OLMASI.HERKESE ŞİMDİDEN TESEKÜR EDERİM TAVSİYELRRİNİZİ BEKLİYORUM.İY GÜNLER
bu konu çok fazla açıldı belkide birazdan peşpeşe cevaplar gelir ama,şimdilik ben bildiklerimi yazdım kulaklık ve hoparlörden farklı durum hoparlörden en iyi e398 dür,ama ben dinlemedim çift stereo hoparlör var onda
bundan başka k750i kulaklık ve hoparlörden ses kaliteli ve yüksek sx1 hoparlörden ses kısık,k700i de ses orta ama kaliteli6230i 6230 sesi fazla ama kalite az düşük 7610-6670-6260-3230 bunlar mono ses mp3
quote:
Orijinalden alıntı: gren
bu konu çok fazla açıldı belkide birazdan peşpeşe cevaplar gelir ama,şimdilik ben bildiklerimi yazdım kulaklık ve hoparlörden farklı durum hoparlörden en iyi e398 dür,ama ben dinlemedim çift stereo hoparlör var onda
bundan başka k750i kulaklık ve hoparlörden ses kaliteli ve yüksek sx1 hoparlörden ses kısık,k700i de ses orta ama kaliteli6230i 6230 sesi fazla ama kalite az düşük 7610-6670-6260-3230 bunlar mono ses mp3
Alıntıları Göster
yeni çıkacak telefonlarda ise en kaliteli ses kesin se w800i[walkmen telefon]de olur çünkü hi fi ses var...kapalıyken 30 saat müzik dinleyebileceksin motorola e1120 vb telefonlarda da ses güzel olur
KULAKLIKTAN VE SESSİZ ORTAMDAN K700İ. D500 FENA DEĞİL
Alıntıları Göster
d500 de o yanında verilen sound mate mi adını tam bilemiyeceğim onunla dinlersen iyi ama hoparlörden iyi değil ses bu arada s700i ve p serisini forumda çok övdüler
quote:
Orijinalden alıntı: ghost1802
KULAKLIKTAN VE SESSİZ ORTAMDAN K700İ. D500 FENA DEĞİL
Alıntıları Göster
MPX 220 NİN SES KALİTESİ VE YUKSEKLİĞİ HAKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?
quote:
Orijinalden alıntı: friendlyman
MPX 220 NİN SES KALİTESİ VE YUKSEKLİĞİ HAKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?
Alıntıları Göster
mpx220 nin sesini iyi diyorlar ama ben bilmiyorum mpx200 ile aynı mı ses acaba
quote:
Orijinalden alıntı: gren
mpx220 nin sesini iyi diyorlar ama ben bilmiyorum mpx200 ile aynı mı ses acaba
Alıntıları Göster
p910 mukemmel kulaklik ile , normalde yuksek sestemuzik dinleyen biriyim tam sesi acmiyorum dusunun...
bence nokia 3200 motorola e398 gibi telefonlar bide haryorlu telefonlar var onlarda da ses iyi çıkar benden bu kadar
quote:
Orijinalden alıntı: kenetay
bence nokia 3200 motorola e398 gibi telefonlar bide haryorlu telefonlar var onlarda da ses iyi çıkar benden bu kadar
k700 ve s700 belleklerinden dolayı mp3 dinlenebilecek telefonlar değiller.. k700un hafızası 41 mb mı öle bişe.. S700de 128lik mmc ye kadar destekliormu$..
quote:
Orijinalden alıntı: H.
k700 ve s700 belleklerinden dolayı mp3 dinlenebilecek telefonlar değiller.. k700un hafızası 41 mb mı öle bişe.. S700de 128lik mmc ye kadar destekliormu$..
Alıntıları Göster
p910 diolar
quote:
Orijinalden alıntı: pmptrmstt
p910 diolar
Alıntıları Göster
bir adanalı daha geldi hemşo nassın kullandığım tel arasında s700 i nin sesi çok iyi ama yeni w 800i piyasadaki tel çok daha iyi olacak diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mavss
bir adanalı daha geldi hemşo nassın kullandığım tel arasında s700 i nin sesi çok iyi ama yeni w 800i piyasadaki tel çok daha iyi olacak diye düşünüyorum
Alıntıları Göster
bende mpx 220 war hem ses kalitesi hemde ses yüksekliği olarak çok ii... üstelik windows media player keyfinde
quote:
Orjinalden alıntı: friendlyman
ARDAŞLAR HERKESE MERHABA BEN BU FORUM A YENİ ÜYE OLDUM.FORUMDAKİ TÜM ARKADAŞLARA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKÜR EDİYORUM.BENİM ARKADASLARDAN RİCAM BEN Bİ TEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ORJİNAL MP3 ÇALARLI Bİ TEL AMA SES KALİTESİ STERO VE YUKSEK OLMASI.HERKESE ŞİMDİDEN TESEKÜR EDERİM TAVSİYELRRİNİZİ BEKLİYORUM.İY GÜNLER
MUSTAFA ADANA.
kullanmadım (çünkü daha türkiyede çıkmadı ) ama k750i de mega bass var ve duyduğuma göre çok güçlü ses kalitesi ve çok yüksek ses sewiyesi var
tabiki 6630 başka tanımam yani son zamanlarda çıkan ve herzaman zirvede olan 6630
quote:
Orijinalden alıntı: X_FACTORY
tabiki 6630 başka tanımam yani son zamanlarda çıkan ve herzaman zirvede olan 6630
K700 - S700 piyasadaki en iyi, en yüksek ve en kaliteli ses veren cihazlardır. ama k750 de mega BASS var, w800 ise adından anlaşılacağı gibi telefon ve WALKMAN piyasasını değiştirecek derecede kaliteli ve wifi li 4-4 lük bir telefondur
quote:
Orijinalden alıntı: eXcellent x
K700 - S700 piyasadaki en iyi, en yüksek ve en kaliteli ses veren cihazlardır. ama k750 de mega BASS var, w800 ise adından anlaşılacağı gibi telefon ve WALKMAN piyasasını değiştirecek derecede kaliteli ve wifi li 4-4 lük bir telefondur
Alıntıları Göster
w800 için hifi yazacaktın sanırım,harf hatası olmuş