S.a arkadaşlar bana sesi gerçekten ciddi anlamda kendinden geçiren. Bataryası zırt pırt bitmeyen. Müzik dinleme keydini 1 adım öteye taşıyacak bir mp/mp43 player önerebilir misiniz.?
Biraz araştırdım cowon diye bir markadan bahsediliyor. 1.si tr de yok bulunması zormuş. 2.si tipi çok önemli olmasda pek houşuma gitmedi.Birde sandisk sansa clip diye bir model öneriyorlar bunuda tam araştıramadım daha.
Şimdi dediğim gibi sesi gerçekten iyi olmalı yanında verilen kulaklıkda çok önemli zaten sesin güzel çıkmasını sağlayan şey kulaklıktır. Geçen kuzenimde ipod touch 5 gömüştüm. Apple ın hiçbir ürünü hoşuma gtmez normalde ama güzel birşeye benziyordu. Eğer ipod a benzeyen wifi internet film izleme oyun. Not tutma vs. vs. gibi özellikli bir cihaz olursa daha makbule geçer. Yani android yada ios windows yada başka bir işletim sistemi olursa daha bir süper olur. Ama oyun işletim sistemi çok önemli değil wifi ile nette dolaştırsada kafi.Tabiki Herşeyden önemlisi ses sesi beni kendimden geçirmeli beklentimi yüksek tutuyorum önereceğiniz cihaz bu yüksekbekletiyi karşılamamlı. Max.bütçede 300-400 arası. Özetle: Kesin olması gereken 1-en iyi ses 2-en iyi pil 3- Kutudan çıkan kulaklık yeterli olan. Olsa daha iyi olan özeliikler: 1-Wifi 2-Web tarayıcı 3-İşletim sistemi 4-Ve daha fazlası.
Şimdiden teşekkürler.....
Eğer ses kalitesi birinci plandaysa diğer multimedya işlerini cep telefonlarına ya da tabletlere bırakmak lazım artık. Hele bu fiyat aralığında aldığınız ürün bir şeye benzemez.
Oynatıcı: Sansa Clip+ (100-150tl) Kulakiçi: Audio Technica'nın CKS serisinden tarzınıza uygun bir kulaklığı. (150-200tl) Kafaüstü: JVC HA-S500 (120-150tl ama Türkiye satışı yok)
Müzik için 300tl bana göre en verimli bu şekilde kullanılır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme