Şimdi Ara

EN İYİ SIEMENS HANGİS? LütfenYardım!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• saatsizlik ne saçmalıon dostum?
  • siemens c65............200ytl
    siemens cx70+siemens ev telefonu...............300ytl
    siemens sx1...............................450 ytl sx1 de symbianı kullanmasan bile stereoradyo,stereo mp3,kamera yeterli
  • tabi ki sx1
  • Bu çok gereksiz bi konu tabiiki sx1 270 sayfayı görmedi arkadaş heralde
  • siemens in tartışmasız en iyisi sx1.

• EN İYİ SIEMENS TABİİ Kİ SX1!HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN!
    AMA YERİNDE OLSAM BİRAZ KASAR, K750 ALIRDIM...DOSTUM!!!
  • ya tabiki s65 ölmüş bitmiş sx1 şimdi alınırmı ya kaç sene oldu ya bırakın ya bi sx1 dir tutturmuş gitiyorsunuz.....şu zamanda megapikselsiz telefon alınırmı ya yapmayın.................
    S65 al tabiiki
  • s65 kötü resim çeker mp3 çalarda yok
  • ya<w sx1 ya v ar mı otesi....... bi de millet 2. el piyasası kotu demis de zaten sen sx1 i ldıktan sonra satmiiican ki... gonlun el vermez....
  • abi yardımlariçin sağolun ama biraz daha çeşit sunsak söylemiştim sx1 almayı düşünmüyom diye nokia alırım onu almam yani nokia tavsiye edin onu söylemeyin
  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=3176958&url=http://www.hipernex.com" data-href="http://www.hipernex.com"> hipernex.com'dan</a>
  • SX1
  • SX1 hariç deseydin ya bu kadar adamı boşuna yormazdın

quote:

Orjinalden alıntı: mC_dUKe_13

abi yardımlariçin sağolun ama biraz daha çeşit sunsak söylemiştim sx1 almayı düşünmüyom diye nokia alırım onu almam yani nokia tavsiye edin onu söylemeyin
  • ABI SIEMENS TELEFON MU ALINIR PARAN WARSA GIT AL BIR 6630 BAK KEYFINE NE UGRASCAN SIEMENS LE FELAN BOZUR YEDEK PARCASI YOK SERWISI DANDIK BOSWER YIGENIM AL BI 6630 6670 BAK KEYFINE YADA SEN BOSWER BUNLARI GIR BI TELEFON SITESNE BAK BUTUN TELEFONLARA AMA EN GUZELI NOKIA 6630 BENDE ALICAM BIRKAC GUN ICINDE DIGER MARKALARDAN ALMA BOZULURSA PARCASI ZOR BAKIMI UZUN SURER HEM DANDIK OLUR SEN AL NOKIA BAK KEYFINE GUWEN BANA AMA BASKA SITELERE GIR KARSILASTIRMA YAPTIRWWW.IDEFIX.COM DIE BI SITE WARDI HERLADE HATIRLAMIOM O GUZEL HADIN RASTGELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMER_26_SERTAC -- 19 Haziran 2005, 0:47:39 >

• sl65 yazayıom birde................500ytl o kadar iyi değil ama
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

siemens c65............200ytl
    siemens cx70+siemens ev telefonu...............300ytl
    siemens sx1...............................450 ytl sx1 de symbianı kullanmasan bile stereoradyo,stereo mp3,kamera yeterli
  • Kardeş kesinlikle s65 al.Bende var kullanıyorum gayet rahat ve esnek bir telefon.Sen sx1 ile birisini arayana kadar ohooo.S65'de mp3 çalar yok tamam.Peki wav ne güne duruyor.PC'nizden aktarım yaparsınız alete wav bir dosyayı işte bu kadar.Ayrıca wav az bulunuyo diyen arkadaşlara da cevabı hemen veriyorum: mp3'ten wav'a çeviren programlar var.Onları kullanıp rahatlıkla s65'de çalabilirsin.Ayrıca s65'in kamerası da gayet yeterli.Eğer o telefonu fotoğraf çekmek için alacaksan ALMA zaten.Saçmalık olur.Kamera'nın amacı ya gördüğün enstantaneleri çekersin.Ya da olur olur gidersin bir doğum gününe ya da partiye oraya da götürmek istemezsin koca makineyi.Alırsın paşa paşa çekersin.Ayrıca s65'in kamerası kötü diyen arkadaş resmi at bi den pc'den bak derim ben.Ya da hiç atma direk resme zoom yap bak bakalım nasıl görünüyor o resim.Ama para biriktirip Sony Erricson k700 al bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinder Surprise -- 19 Haziran 2005, 13:07:14 >

• nasıl kötü resim çekere ya gün ışığında harika resim çeker eğer flaş cihazıda alırsan her zaman ii resim çeker....mp3 çalmaması kötü almanı engellicek bi sorun değil sx1 de varda noluo ....1.3 megapiksel resim çekebiliomu sorarım sistemi daha hızlımı çalışıo hayır............... bırkın bunları artık ölmüş telefonları..........gidip sıfır alcak onu yapmayın ya.....kalaslığınımı engellio hayır...sonuna kadar s65

• k700 alma bence yani s65 iidir. En azından büyük bi mmc alıp k700e attığından daha çok wav atıp dinlersin...

semxx : senin hiç Sx1 kullanmadığın belli oluor heralde.. Sadece en ii Siemens demiş bizde Sx1 dedik. Ayrıca mp3 oluorda noLuor lafını anlamadım? Bnm telefonumda 250tane mp3 war. Ayrıca S65de kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 19 Haziran 2005, 13:17:13 >
  • siemens her telefonunda doğruyu bulamıyo. mesela c62. %80i bozuk. sonra sx1. %30u bozuk. kalite bakımından en iyi tel. bence s65. ama özellik olarak sx1 bence. ama çok özellikli bişey istiyosan nokia al.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.