Şimdi Ara

En iyi sony dizüstü modeli..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hp almaktan vazgeçtim.. EN İYİ SONY VAIO DİZÜSTÜ hangisi? para olarak bir sınırım yok..?
    işlemci intel core duo 2.4 Ghz, 2048 ram, oyunları sorunsuz çalıştıracak iyi bir ekran kartı GeForce, çift çekirdek, 150 Gb ve üstü hard-disk, 15in4 ekran.. yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _absolut_ly_ -- 30 Ekim 2007; 16:10:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Tek geçerim siparişle getiriyorlar...

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ290N6-4-GB-NOTEBOOK,3668.html

ÇOK SAĞOL KARDEŞİM SÜPER BİR MAKİNA OFFF
    ÇOK SEVABA GEÇTİN

• quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

verdiğin linkteki bu laptop toplamadır..bilginize..sony nin resmi modelleri arasında böyle bir laptop yoktur ayrıca sony euresia garantili değil firma garantilidir..

haklı olabilirsin çünkü ben bu sitede en yüksek bu pc yi buldum
    http://www.sonyvaiobilgisayar.com/sonyvaio_notebook_b30.htm ya arkadaşım toplama olmayan yüksek bir pc yok mu

• uygun fiyatli sony laptop ihtiyaciniz icin basvrunuz;

gs4191@hotmail.com msn adresim

saygilar
  • quote:

verdiğin linkteki laptopta toplama..vaio almak için resmi sony mağzalarını seçmenizi tavsiye ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: _absolut_ly_

quote:

verdiğin linkteki bu laptop toplamadır..bilginize..sony nin resmi modelleri arasında böyle bir laptop yoktur ayrıca sony euresia garantili değil firma garantilidir..

haklı olabilirsin çünkü ben bu sitede en yüksek bu pc yi buldum
    http://www.sonyvaiobilgisayar.com/sonyvaio_notebook_b30.htm ya arkadaşım toplama olmayan yüksek bir pc yok mu

orjinal sitelerde yüksek özellikli sony vaio bulamıyorum acaba iyi serileri yurt dışından mı spariş ediliyor.. arkım ailesiyle yurt dışından getiriyormuş ama o da bilmiyor sony vaio istiyorum yaw ama bulamadık orjinal sağam bişey

• quote:

Orjinalden alıntı: eagles34

uygun fiyatli sony laptop ihtiyaciniz icin basvrunuz;

gs4191@hotmail.com msn adresim

saygilar

"ist571@hotmail.com" nicki ni değiştirip gene mi geldin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nick im onemli degil, zaten hep burdaydim ve halada burdayim.

seninle ugrasacak kadar vaktimde yok
  • slm trimaxsahinabi,

eagles34 konusunda sana katılıyorum.Diyaloglarından belli sağlam pabuç olmadığı.
  • Oyunları sorunsuz açsın diyorsun o önerilen sony seni tatmin etmez ikincisi bluray disc sende ne kadar işine yarıyacak fazladan o kadar üstüne fiyat koyuyorlar bunuda iyi düşün.Sony nin oyun laptopuna hiç rastlamadım ben sağlam makineleri var ama oyun için çokda iyi kartlı modelleri yok gibi.Oyun için istiyorsun para problemimde yok diyorsun yurt dışından alma imkanın olsa kesin alienware derdim ama burdanda dell xps serilerine bakabilirsin.
  • Sony de oyun için AR serisine haksızlık yapıyorsun bence dede.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-AR670N3-1-GB-NOTEBOOK,3574.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

slm trimaxsahinabi,

eagles34 konusunda sana katılıyorum.Diyaloglarından belli sağlam pabuç olmadığı.

geçmişte iyi şeyler olmamıştı.dikkat edin ebUy gibi refurbish,sıfıra yakın 2. ellerin satıldığı sitelerden aldığı malları satıyor.tanıdığınız,bildiğiniz insanların dışında yurtdışından sipariş vermeyin ya da alacağı yeri siz söyleyin ve fatura da isteyin(aldığı yeri gösteren)
  • arkadaşlar düşüncelerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim tüm arkadaşlara
  • TRIMAX BILMEM NE

IDDIA ETTIGIN SEYI KANITLAMAYAN EN ADI S....SIZDIR!!!

KUSURA BAKMASIN KIMSE BOYLE BI LAF ETMEK ISTEMEZDIM AMA BILIP BILMEDEN DURMADAN ATIP SAVURAN BI KISIYE BASKA BISI DENMEZ. ISTANBUL'DA OTURUYOR ISE BU KENDINI BILMEZ INSAN GELSIN BULUSALIM, HODRI MEYDAN...

KANITLASIN YOKSA BEN ONUN KARSISINA HEM TURKIYE'DEKI CALISTIGIM FIRMALARI HEM DE EN AZ 50 KISI BIRDEN CIKARICAM MAL VERDIGIM BAKALIM O FIRMALARA VE 50 KISIYE NE LAF SOYLEYECEK

ADAM OLAN GELSIN, KARI GIBI KACMAK YOK YALNIZ IDDIASINI KANITLAYACAK HERKES

TEKRAR HERKESTEN BUNLAR ICIN OZUR DILERIM AMA BU KENDINI BILMEZ KANITLAYAMAZSA BIRDAHA HICBIR YAZI YAZMASIN VE ISTE HERKESIN ONUNDE YAZIYORUM

GEL IDDIANI KANITLA CANLI OLARAK!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagles34

TRIMAX BILMEM NE

IDDIA ETTIGIN SEYI KANITLAMAYAN EN ADI S....SIZDIR!!!

KUSURA BAKMASIN KIMSE BOYLE BI LAF ETMEK ISTEMEZDIM AMA BILIP BILMEDEN DURMADAN ATIP SAVURAN BI KISIYE BASKA BISI DENMEZ. ISTANBUL'DA OTURUYOR ISE BU KENDINI BILMEZ INSAN GELSIN BULUSALIM, HODRI MEYDAN...

KANITLASIN YOKSA BEN ONUN KARSISINA HEM TURKIYE'DEKI CALISTIGIM FIRMALARI HEM DE EN AZ 50 KISI BIRDEN CIKARICAM MAL VERDIGIM BAKALIM O FIRMALARA VE 50 KISIYE NE LAF SOYLEYECEK

ADAM OLAN GELSIN, KARI GIBI KACMAK YOK YALNIZ IDDIASINI KANITLAYACAK HERKES

TEKRAR HERKESTEN BUNLAR ICIN OZUR DILERIM AMA BU KENDINI BILMEZ KANITLAYAMAZSA BIRDAHA HICBIR YAZI YAZMASIN VE ISTE HERKESIN ONUNDE YAZIYORUM

GEL IDDIANI KANITLA CANLI OLARAK!!!

bakıyorum coşmuşsunuz.hakaretler havada uçuşuyor.daha önce de kanıtlamayan şerefsizdir demiştiniz, senin bilgisayarına ait screenshot ları gözüne sokmuştum.o zaman sesin kesilmiş ve siteden uzamıştın.şimdi nickini değiştirip gene geldin...terbiyesizlik yapma.hangi firma kaçakçılık yapan biriyle iş yapıyormuş?verdiğin mal sağlam olur olmaz ,fiyat verdiğin yeri ,fakat buna karşılık mal aldığın yeri dürüstçe yaz.dell laptop getiriyorsun örneğin.sitesinde 1600 dolar.müşterine 300 dolar kar alıyorum diyorsun 1900 dolar fiyat çekiyorsun.sonra ref ve 2. el malların satıldığı sitelerden 1200-1300 dolara alıp satıyorsun...bunca lafım senin kaçak ticeretini baltalamak için değil,sonuçta herkesin bol parası yok,öğrencisi var,emekçisi var.ama dürüst ol.deki; "ben burdan mal alıyorum,karım da bu de"..yani doğruları söyle.

• GEL BUNLARI BIREBIR KANITLA HADI ADAM GIBI, GEL BULUSALIM GEZELIM BIR BIR ISTANBUL, ANKARA, IZMIR, BURSA, CORUM, SAMSUN, ANTALYA, MANISA HER YERDE BIRSURU FIRMA VAR CALISTIGIM

KENDINE GUVENIYORSAN HADI GEL, MADEM O KADAR EMINSIN HADI BULUSALIM , VAR MISIN??????????
  • ADAM OLAN GELIR BIREBIR BENLE TR DEKI EN AZ 15 FIRMAYI ONA GEZDIRIRIM. BAKALIM KIM KIMDEN NASI MAL ALIYORMUS....

BEN HAZIRIM SENIN TUM IDDIALARINI CURUTMEYE, CESARETIN VARSA CIK KARSIMA, SENI SADECE ISTANBUL'DA 8-10 FIRMAYA GOTURUCEM BAKALIM ONDAN SONRA O DILIN NELER SOYLEYECEK COK MERAK EDIYORUM...
  • götürüp ne göstericeksin bana?bana birşey gösterme...senden mal alan kişilere aldığn yeri gösteren faturayı göster.bana bişeyleri kanıtlasan ne olur?...senden mal almayacağıma göre....ama başkalarını da burda dolandırmaya kalkma.dersin ki ben dell alıyorsam dell in sitesinden alıyorum,ahanda bu da faturası dersin....lafı dolandırdığına göre zaten kabul etmiş oluyorsun mal aldığın yeri.ayrıca burası satış yeri değil.tartışma yeri hiç değil...bugüne kadar çok kişiye yardım ettim,çok kişilerden de yardım aldım bu forumda...bu yazıyı da gene birilerine yardım ettiğimi düşünerek yazdım.sen bu siteye gene nickini değiştirip gelirsen gene yazıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 5 Kasım 2007; 19:08:02 >

• VGN-AR51SU

£ 1,999.00

Full HD Entertainment notebook featuring Blu-ray Disc™ Drive

Integrated Blu-ray Disc™ Drive
    WUXGA X-black LCD with Double Lamp Technology
    Integrated hybrid digital/analog TV tuner and remote control
    Maximum features of Windows Vista® Ultimate combined with the power of latest Intel® Centrino® Duo processor technology

http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-AR51SU&site=voe_en_GB_cons&pageType=Overview&category=VN+AR+Series

Display Type X-black LCD with double lamp technology
    Diagonal Size (in) 17
    Resolution Format 1920 x 1200
    Resolution Type WUXGA
    Graphics
    Graphic Card Full Name NVIDIA® GeForce® 8600M GT GPU
    Producer NVIDIA®
    Comments Total Available Graphics Memory of 1023MB and dedicated Video Memory of 256MB

4 Pin i.LINK™ (IEEE1394), 400 Mbps 1
    DC in 1
    Memory Stick™ Slot 1
    Memory Stick™ Slot Type Memory Stick™ standard, Memory Stick™ Duo, Memory Stick™ PRO, Memory Stick™ PRO Duo, high speed data transfer and MagicGate compatible
    Microphone Jack 1
    RJ-11 Direct Port (Modem) 1
    RJ-45 Direct Port (Network) 1
    TV out 2
    USB Speed High/Full/Low
    USB Port (quantity) 3
    USB Version 2.0
    USB Connector Type A
    VGA Connector for Monitor 1
    PCMCIA Card Type I or II 1
    SD Card Slot 1
    S-Video 1
    AV in minijack 1
    Audio out 2
    Express Card Slot Type 54mm or 34mm
    TV out Type(s) S-Video + HDMI
    Audio out Type(s) Headphone/Speakers Jack and optical SPDI/F
    Express Card Slot 1
    Connectivity

Built-in Modem V92/V.90
    IR Receiver 1
    Integrated Wireless LAN YES
    Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 300
    Wireless LAN Range (m) max. 100
    Wireless LAN Type 802.11a/b/g/Draft n
    Integrated Bluetooth (Version) 2.0 + EDR
    Bluetooth Range (m) 10
    Ethernet network 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T

TV Tuner Board YES
    Intel® High Definition Audio compatible YES
    3D Surround YES
    Built-in Stereo Speakers YES
    Windows® Sound System Compatible YES
    Sound Reality YES
    DVB-T YES

Built-in 'Motion Eye' Digital Camera YES
    Frames per Second 30
    Image Sensor (Mega Pixels) 1.3
    Motion Picture Function YES
    Motion Pictures max. Resolution (pixels) 1280x1024 (SXGA)

Platform Intel® Centrino® Duo processor Technology
    Chipset Mobile Intel® PM965 Express Chipset

CPU Section
    Microprocessor Full Name Intel® Core™2 Duo Processor T7700, Supports Enhanced Intel® SpeedStep® Technology
    Microprocessor Manufacturer Intel®
    Microprocessor Speed (GHz) 2.4
    L2 Cache (KB) 4096 Advanced Smart Cache
    Frontside Bus (MHz) 800
    Number of Cores 2

Memory
    Memory Speed (MHz) 667
    Memory Type DDR2 SDRAM (2x1024MB)
    Max. Memory (MB) 4096
    Max Memory Comment In the case of 4GB, a portion of the system memory over 3GB might not be available to the operating system
    Memory Size (MB) 2048

Drives
    Optical Drive Type Blu-ray Disc™ Drive: BD-R/-RE/-ROM/ DVD+-RW/+-R DL/RAM Drive
    Hard Drive Capacity (GB) 500
    Hard Drive Speed (rpm) 4200
    Optical Drive Fitting Built-in
    Hard Drive Type Serial ATA RAID 0 (0 and 1 supported) 2x250GB

Drives Speed
    Write CD-R x8, CD-RW x8, DVD-R DL x2, DVD-R x8, DVD-RW x2.4, DVD+R DL x4, DVD+R x8, DVD+RW x4 , DVD-RAM x5, BD-Rx2, BD-RE x2, BD-R DL x1, BD-RE DL x1
    Read CD x24, CD-R x24, CD-RW x24, DVD x8, DVD-R DL x6, DVD-R x8, DVD-RW x6, DVD+R DL x8, DVD+R x8, DVD+RW x8, DVD-RAM x5, BD-ROM x2, BD-Rx2, BD-RE x2, BD-RE DL x1.6, BD-R DL x1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 5 Kasım 2007; 19:58:12 >

• oyun vb. için en iyi sony'i değilde, en iyi sony fiyatında bir laptop almanı öneririm. sony laptoplar oyun için değil. daha çok estetiğe önem veren ve doktor, mimar vb. gibi meslekleri olanlar içindir. dolayısıyla oyun oynamak için neredeyse hiç kimse sony almaz.

4/4 lük bir laptop arıyorsan. madem fiyat sınırlaması yok. piyasadaki sony leri ve diğer bir çok laptopu 2 ye katlayan DELL XPS M1730 'u öneririm. cihaz henuz TR 'de yok. yurt dısında bulabilirsin.

cihaz hakkında bilgilere buradan bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_17961547/tm.htm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.