Şimdi Ara

En İyi Soundtrack Şarkılar-Albümler Buraya (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
17.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pulp Fiction dans sahnesinde çalan müzik der susarım.

Chuck Berry - You Never Can Tell

• Soa dizi müziklerinede bakmanızı öneririm
  • Clockwork Orange
    Stalker
    Solaris (1972) (yanılmıyorsam stalker'ın da solaris'in de müzüklerini Artemiev yapmıştı)
    Watchmen
  • Bana göre Nfs U2.Oyun sadece soundtrackları sayesinde bile kendini oynatabiliyor.
    Sonrada benim için HEAT filminin sountrackları gelir.Bana göre en iyi film sountrackı.Hatta satın bile aldım.
     En İyi Soundtrack Şarkılar-Albümler Buraya

En İyi Soundtrack Şarkılar-Albümler Buraya

• fast five'daki tüm müzikler mükemmeldi, aynı şekilde project x'dekiler de
  • quote:

Orijinalden alıntı: germakoci

Hans Zimmer kesinlikle çok yetenekli birisidir...Ancak ara ara kendini tekrar ettiği dönemler oluyor...Ancak benim gözümde en iyi soundtrack yapanlar Ennio Morricone,Vangelis,Nino Rota ve büyük usta John Williams'dır...Özellikle John Williams tek kelimeyle aşmış yarmış bir insandır 5 oscar ödülü vardır,yaptığı her soundtrack neredeyse oscar adayıdır,tonla ödül sahibidir...Sinema'nın son 50 yılına damgasını vurmuş ne kadar film varsa çoğunun müziği John Williams imzası taşır,Spielberg ve Lucas'la kankadırlar,onların filmlerinin tamamının müziğini o yapmıştır yanılmıyorsam...Kendisi yaşayan bir efsanedir...Neler yapabileceğini görmek için Schindler'in Listesi soundtrack albümüne bir göz gezdirmek yeter...

en beğendiklerinizden bir kaç tane söylerseniz çok iyi olur :) (hortlatıyorum ama )

• Arkadaşlar elimde Inception Bluray Bonus Disc'te ki 5.1 DTS HD MASTER Loseless formatta (ham hali flac) full ost soundtrack albumu var. Ayrıca bu ost nin plak (vinyl) si de var yine kayıpsız bu da ama 2.1.

İsteyen olursa PM atsın yeter
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.