Şimdi Ara

En İyi Sözel Dersanesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınav var bi de ama nasıldır hiç bilmiyorum bende kpss ıcın aratırıyorum dershane..sözel hıc bılmıorum malesef:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

sınav var bi de ama nasıldır hiç bilmiyorum bende kpss ıcın aratırıyorum dershane..sözel hıc bılmıorum malesef:((

Sınav'ın kadrosunu beğenmiyorum
    Sağol..umarım iyi bir yer bulursun...başarılar
  • Gop FDD'ye gittim. Sözel hocaları çok iyi. Sayısalcıydım ama YGS zamanına kadar giren hocalar gerçekten iyi.
    Bi felsefeciyi sevmemiştim ama. Sürekli filozofların iq'su 200 küsür falan diyordu. Hoş toplamda 7 derse girdi sanırım.
  • sınavı salla :) final in öğrenci sayısı fazla :) fem tartışılır tercih meselesi , kültür dershanesi bana çok soğuk geldi :D

Birey deydim bu yıl mezun grubunda tek sözel sınıftı , öğretmelerimiz iyiydi , 18 kişi ,kalabalık değil d.hane , öğleden sonra öğrenci çok az kalıyor öğretmenlerle rahatça soru çözümlerinde birebir kalabiliyorsun.
    her dersin notları derslere girerken veriliyor boşluk doldurma şeklinde not alıyorsun. derste uzun uzun yazı yazmakla uğraşıyorsun. Reklam oldu galiba

DEtaylı bilgi istersen pm atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: srtc39

sınavı salla :) final in öğrenci sayısı fazla :) fem tartışılır tercih meselesi , kültür dershanesi bana çok soğuk geldi :D

Birey deydim bu yıl mezun grubunda tek sözel sınıftı , öğretmelerimiz iyiydi , 18 kişi ,kalabalık değil d.hane , öğleden sonra öğrenci çok az kalıyor öğretmenlerle rahatça soru çözümlerinde birebir kalabiliyorsun.
    her dersin notları derslere girerken veriliyor boşluk doldurma şeklinde not alıyorsun. derste uzun uzun yazı yazmakla uğraşıyorsun. Reklam oldu galiba

Finalin öğrenci sayısı fazla ancak öğretmen sayısı da bir o kadar fazla. Sanırım 80 tane öğretmen vardı. Ayrıca bizim şubedeki etüt sistemini daha başka hiçbir dershanede duymadım. Beşiktaş şubesinde bile yokmuş.
    Elektronik ortamda hallediliyor etütler. Hata olma olasılığı yok. Ya da binde bir.
    Ayrıca soru çözümleri de matematik haricinde genelde sakin oluyor. Sözelde sıkıntı olmaz ve 4 tane de kütüphane var.

Benimki de reklam gibi oldu :)

11. sınıfta Yeşilpınar Birey'e gitmiştim. Toplamda 2 sınıf vardı. Bir sayısal bir eşit ağırlıktı. Sene başladığında 23 kişi vardı sonuçlar bile ortak asılıyordu. Ve gidenlerin nerdeyse hepsi -bizim sınıf sonradan 20 kişi olmuştu sanırım - düz lise idi, anadolu lisesine giden 4 kişiydik yanlış hatırlamıyor isem, etütleri ve soru çözümlerini falan hep onlara göre ayarlıyorlardı. Mesela etütler bittiğinde ben daha yeni dershanenin oraya gelebiliyordum vs. fizikçi ile matematikçimiz iyiydi onlar da gitmiş zaten.
    6. sınıflarla içiçe falandık saçma sapandı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeliz.

quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

Sözel öğrencisi için dershane şart değil bence , en azından ben böyle düşünüyorum. Konuların çoğu ezber sadece ygs yoruma dayalı oluyor. ama belli bir ücret karşılığında dershanelerin denemelerine girmeni öneririm. yararı olur size.

Aslında ben de dersane konusunda kararsızım.Eğer dersaneye gitmezsem Dil Ve Anlatım konularında zorlanacağım,belki bir kaç soruda coğrafyadan kaçırırım ve tabii bir de sınava hazırlanma döneminde dersaneni kitapları,testleri,denemeleri benim için yarar sağlayacaktır.Bu nedenle dersaneyi düşünüyorum.Bakalım...
    Sağol...

dil ve anlatım ve ya zorlandığın konuları video anlatımla anlarsın olay biter. tabi sana kalmış bir şey sadece bir öneri

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Gop FDD'ye gittim. Sözel hocaları çok iyi. Sayısalcıydım ama YGS zamanına kadar giren hocalar gerçekten iyi.
    Bi felsefeciyi sevmemiştim ama. Sürekli filozofların iq'su 200 küsür falan diyordu. Hoş toplamda 7 derse girdi sanırım.

Hadi ya,ben de bugün Gop FDD'yle konuşmaya gittim.Sözel sınıfları falan bulunuyor.Ön yargılıydım FDD'ye karşı ama son çarem orası olarak görünüyor.Fen Bilimleri'ni istiyordum ama bugün verdikleri fiyatı duysanız...çok yüksek ve zaten sözel sınıf geçen yıl açmamışlar.Bu sene de sözelci pek yokmuş olursa açarlarmış ama açacak gibi değiller.O iptal oldu.Gerisi faso fiso.Ben kaldım Final'e... Ne yapalım yani öğrenciye kalıyor gerisi.Hocaları da iyidir umarım...
    -Sağol

• quote:

sınavı salla :) final in öğrenci sayısı fazla :) fem tartışılır tercih meselesi , kültür dershanesi bana çok soğuk geldi :D

Birey deydim bu yıl mezun grubunda tek sözel sınıftı , öğretmelerimiz iyiydi , 1Bire8 kişi ,kalabalık değil d.hane , öğleden sonra öğrenci çok az kalıyor öğretmenlerle rahatça soru çözümlerinde birebir kalabiliyorsun.

Sınavı sallamıştım bile : ) Finalin öğrenci sayısı sınıfa göre 20 ama max 28miş. Fem istemiyorum. Kültür aynen bana da soğuk geliyor
    Birey'i de hiç düşünmedim açıkçası.İyi midir bilmiyorum ama...

Sağol yardımın için... : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeliz. -- 7 Temmuz 2011; 3:01:14 >

• quote:

quote:

Finalin öğrenci sayısı fazla ancak öğretmen sayısı da bir o kadar fazla. Sanırım 80 tane öğretmen vardı. Ayrıca bizim şubedeki etüt sistemini daha başka hiçbir dershanede duymadım. Beşiktaş şubesinde bile yokmuş.
    Elektronik ortamda hallediliyor etütler. Hata olma olasılığı yok. Ya da binde bir.
    Ayrıca soru çözümleri de matematik haricinde genelde sakin oluyor. Sözelde sıkıntı olmaz ve 4 tane de kütüphane var.

Benimki de reklam gibi oldu :)

11. sınıfta Yeşilpınar Birey'e gitmiştim. Toplamda 2 sınıf vardı. Bir sayısal bir eşit ağırlıktı. Sene başladığında 23 kişi vardı sonuçlar bile ortak asılıyordu. Ve gidenlerin nerdeyse hepsi -bizim sınıf sonradan 20 kişi olmuştu sanırım - düz lise idi, anadolu lisesine giden 4 kişiydik yanlış hatırlamıyor isem, etütleri ve soru çözümlerini falan hep onlara göre ayarlıyorlardı. Mesela etütler bittiğinde ben daha yeni dershanenin oraya gelebiliyordum vs. fizikçi ile matematikçimiz iyiydi onlar da gitmiş zaten.
    6. sınıflarla içiçe falandık saçma sapandı yani.

80 öğretmen. Bilmiyordum :) iyiymiş...
    Ah şu matematik..
    Sözeli de umarım iyidir.İyi olduğuna inanıyorum zaten gerisi bana kalmış bir şey.4 tane kütüphane ha!Bu çok işime yarayacak.Kütüphaneleri severim.
    Birey'i düşünmüyorum hiç ya.İyi değil sanıyorum ki...
    Bakalım..Final'e kaldım galiba
    Sağol yardım için :)

• quote:

quote:

quote:

Sözel öğrencisi için dershane şart değil bence , en azından ben böyle düşünüyorum. Konuların çoğu ezber sadece ygs yoruma dayalı oluyor. ama belli bir ücret karşılığında dershanelerin denemelerine girmeni öneririm. yararı olur size.

Aslında ben de dersane konusunda kararsızım.Eğer dersaneye gitmezsem Dil Ve Anlatım konularında zorlanacağım,belki bir kaç soruda coğrafyadan kaçırırım ve tabii bir de sınava hazırlanma döneminde dersaneni kitapları,testleri,denemeleri benim için yarar sağlayacaktır.Bu nedenle dersaneyi düşünüyorum.Bakalım...
    Sağol...

dil ve anlatım ve ya zorlandığın konuları video anlatımla anlarsın olay biter. tabi sana kalmış bir şey sadece bir öneri

Sanırım dersaneye gitsem benim için daha iyi olacak.TS'den girmek istiyorum çünkü üniye.Videolarla ben düzenli çalışabilir miyim bilmiyorum...
    Sağol yardımların için...

• Tavsiye ederim yani Finali. Seneye gene ordayım sanırsam ben de.
  • ben finale gitmeye karar verdim kpss için umarım doğru yapıyorumdur..
  • quote:

Tavsiye ederim yani Finali. Seneye gene ordayım sanırsam ben de.

Belki ben de ama kararsız bir insanım malesef. Bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

ben finale gitmeye karar verdim kpss için umarım doğru yapıyorumdur..

Umarım...
  • Kesinlikle Final.
  • quote:

quote:

Yani öyle finale kaldım gibi düşünmeyin. Final zaten Türkiye'nin sayılı dershanelerinden. Öğrenci ortamı da çok iyi. Sınava 1 ay kala müzik çalıyorlardı halay falan çekiyorduk. Hocalar da iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winster

Kesinlikle Final.

Bakalım.
  • quote:

quote:

quote:

Yani öyle finale kaldım gibi düşünmeyin. Final zaten Türkiye'nin sayılı dershanelerinden. Öğrenci ortamı da çok iyi. Sınava 1 ay kala müzik çalıyorlardı halay falan çekiyorduk. Hocalar da iyidir.

Biliyorum ama öğrencilerle fazla ilgilenmemeleri ve sürekli en iyi derecedeki sınıflarla ilgilenmeleri(ayrımcılık) yapmaları ve bazı kişilerin önünden bile geçme dediklerini düşününce kararsız kalıyorum.Bu yüzden finale kaldım diyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biliyorum ama öğrencilerle fazla ilgilenmemeleri ve sürekli en iyi derecedeki sınıflarla ilgilenmeleri(ayrımcılık) yapmaları ve bazı kişilerin önünden bile geçme dediklerini düşününce kararsız kalıyorum.Bu yüzden finale kaldım diyorum.

Ben de o önyargılarla gittim. Ki ben 22 sınıf vardı -sözel sayısal eşit ağırlık dahil- ve 7. sınıftaydım. Gayette güzel ilgileniyorlar. Bize giren çoğu hoca zaten ilk 3 sınıfta da ders veren hocalardı. Birebir derslerde ve soru çözümlerinde hangi sınıftan olduğunuza bile bakmıyorlar. O konuda sıkıntı yaşamazsınız.
    Tek fark ilk 3-4 sınıfa son zamanlarda özel deneme yapıyorlar ki onun olmadığı dershane görmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de o önyargılarla gittim. Ki ben 22 sınıf vardı -sözel sayısal eşit ağırlık dahil- ve 7. sınıftaydım. Gayette güzel ilgileniyorlar. Bize giren çoğu hoca zaten ilk 3 sınıfta da ders veren hocalardı. Birebir derslerde ve soru çözümlerinde hangi sınıftan olduğunuza bile bakmıyorlar. O konuda sıkıntı yaşamazsınız.
    Tek fark ilk 3-4 sınıfa son zamanlarda özel deneme yapıyorlar ki onun olmadığı dershane görmedim.

Anladım...
    Herkesle aynı şekilde ilgilenirlerse benim için sorun olmaz zaten.Bakalım..her halde ya oraya kayıt olacağım..olmazsam da hi bir yere

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.