Şimdi Ara

En iyi su markasi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
1
Favori
17.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi su doğal mineralli sudur. Bu kaynaklar da az olduğundan yerinde tüketiliyor. Piyasada çok görülen su markaları malesef arıtma suyudur. O kadar suyu kaynaktan çıkarmak mümkün değil. Az bulanan su markaları yada mahalli su markalarını araştırmak lazım.
  • H.Burgaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk orman çiftliği

Namideger AOÇ

• Yukarıda yaptığım paylaşımda uzun uzun damacana ve pet suların içinde ne olduğunu Gıda Güvenliği Hareketi'nin raporlarına dayanarak yazdım. Ancak başka yerde rastladığım anlayışın burada da olduğunu üzülerek gördüm. Kimse uzun uzun yazılan yazıları okumuyor ve ya da okuma zahmetine katlanmıyor. Öyle olmasaydı verdiğim linklere tıklayan,raporlara ulaşanlar Erikli vb. suların neden en iyi su olmadığını görür,kısa bir "pardon" diyebilirdi. Tam aksine pek çok kişi halen ucuz olduğu,tatlı olduğu ya da isminin hoş olduğundan ya da alışkanlıktan bir sürü marka sıralayıp en iyi su bunlar diyor. Sizin tuttuğunuz takım küme düşmüşse ve bir başka takım şampiyon olmuşsa en iyi takım şampiyon olan takımdır,sizin takım da demek ki kötü olduğu için küme düşmüştür.
    Sonuç itibariyle bütün ambalajlı sular kötüdür ve ancak göreceli olarak iyi olabilir. Yani içinde bulunan zararlılar ya da faydalı şeyler sıralandığında birbirine kıyasla iyi ya da kötü diye değerlendirilebilir. Gıda Güvenliği de öyle yapmıştır,nihayetinde onlar da bütün sular içilemez durumdadır diye zaten yazmışlar. Suların içinde civa,arsenik,siyanür,alüminyum başta olmak üzere her türlü kimyasal,biyolojik ve radyoaktif kirlilik vardır ve içilemez durumdadır. Sizin içtiğimiz suyun içinde ne olduğunu görmek istiyorsanız tabloya girip su markasını bulmanız ve karşısındaki sütunda içindekilerin değerlerine bakmanız yeterlimolacaktır. Ekte Erikli'nin içinde neler olduğunu gösteren kesiti yayınlıyorum.

En iyi su markasi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahker -- 30 Nisan 2016; 10:32:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamidiye

• SAKA

• Kalabak

• Musluk suyu.
  • Erciyesin dogal suyu

• Tekire çıkıp almak lazım

• Saka kullanıyorum 2 yıldır. Erikli' ye geçmeyi düşünüyorum.
  • Saka, Hamidiye yazan damaksız, zevksiz insanları gördüğüm başlık...

Saka yazan safoz "Erikli, Nestle boş" yazmış bir de şaka yaptığını umuyorum, yoksa durumu vahim...

Şuan piyasadaki en lezzetli ve tatlı su Erikli ve Nestle'dir, damak tadıma güvenenlere duyurulur.

Gerçi bu forumda krem çikolata anketi yapılınca Torku ve Sarelle Nutella'yı geçiyor, daha neyi tartışıyorsak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 29 Nisan 2016; 13:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Saka, Hamidiye yazan damaksız, zevksiz insanları gördüğüm başlık...

Saka yazan safoz "Erikli, Nestle boş" yazmış bir de şaka yaptığını umuyorum, yoksa durumu vahim...

Şuan piyasadaki en lezzetli ve tatlı su Erikli ve Nestle'dir, damak tadıma güvenenlere duyurulur.

Gerçi bu forumda krem çikolata anketi yapılınca Torku ve Sarelle Nutella'yı geçiyor, daha neyi tartışıyorsak...

Evet arkadaşlar bir şu arkadaşa bakalım. Kendini referans veren bir tabiri Caizse "AYDIN DH'li"
    Sanane kardeşim herkesin damak zevki seninkiyle aynı olmak zorundamı. Kimse beğenmez ama bende hayat suyu beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AugKunzee

quote:

Evet arkadaşlar bir şu arkadaşa bakalım. Kendini referans veren bir tabiri Caizse "AYDIN DH'li"
    Sanane kardeşim herkesin damak zevki seninkiyle aynı olmak zorundamı. Kimse beğenmez ama bende hayat suyu beğeniyorum.

Su dediğin şeyin lezzeti yöresel yiyecek içecekler gibi damak tadına göre değişmez.

Sen bence "Şu arkadaşa" değil dalgana bak, Saka suyun çıktığı dönemki tutunma politikasını ben biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 29 Nisan 2016; 14:28:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AugKunzee

quote:

Su dediğin şeyin lezzeti yöresel yiyecek içecekler gibi damak tadına göre değişmez.

Sen bence "Şu arkadaşa" değil dalgana bak, Saka suyun çıktığı dönemki tutunma politikasını ben biliyorum.

burda bahsedilen şu yaptığın nutella vs sarelle&torku muhabbeti. sarelle gibi lezzetli gelmiyor bana nutella şimdi ben lezzet aptalımıyım sana göre ?

• Hani televizyonda ilk defa bir proğrama rastlarsınız da realiti şov mu yoksa komedi proğramı mı ilk anda anlayamazsınızya,ben de burada yazılanları halen çözemedim; şaka mı yapıyorsunuz,yoksa ciddi misiniz? Ben çarşaf çarşafi damacana ve pet sularla ilgili rapor,link ve bilgiler paylaşıyorum,Erikli başta olmak üzere bütün ambalajlı suların kötü olduğunu ortaya koyan,içinde civa,arsenik,siyanür olmak üzere onlarca kirliliğin olduğunu gösteren Sağlık Bakanlığı tahlili sonuçlarını paylaşıyorum,buna rağmen şaka gibi; yok şu su lezzetliymiş,yok şu su damak tadına uygunmuş vb. konular tartışılıyor.

Bu tartışma hangi sigara daha iyidir,hangi sigaranın içimi daha iyidir gibi bir tartışmadan farksızdır. Tüm sigaralar sağlığa zararlıdır ve öldürücüdür. Diğer yandan bu tartışmalar,şu bildik olayı da hatırlatıyor; Fatih İstanbul surlarına yaklaşırken,Bizans ileri gelenleri melekler dişi midir,erkek midir tartışması yapıyormuş. Şimdi; burada bütün ambalajlı sular tehlikelidir ve içinde şunlar vardır diye,başta Gıda Güvenliği Hareketi ve başkanı Kemal Özer bas bas bağırıyor,buna rağmen iki satır yazı okuma zahmetine katlanmayan bir sürü insan, suları sidik yarıştırır gibi yarıştırmaya çalışıyor. Biraz insaf yahu! Bu sular yavaş yavaş öldürüyor,farkında değil misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

En iyi su fiji dir. Erikli ve Nestle boş fijinin yanında.

Ayrıda torku banada nutellayı tat olarak katlar.
  • Erikli, Kalabak, Nestlé

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahker A kullanıcısına yanıt
    Üzerinden çok geçmiş ama ne tavsiye edersiniz. Arıtmada sağlıksız deniyor. Paketli sular böyle siz ne kullanıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.