Şimdi Ara

en iyi tenis oyunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Topspin 4 : Çok gerçekçi ve zor bir oynanışa sahip. Move desteği rezalet. Gamapad ile simulasyona yakın tenis oyunu isteyenlerin tek adresi.
    Virtual Tennis 4 : Gerçekçilikten uzak ve kolay bir oynanışa sahip. Move desteği fena değil. Arcade tenis severlerin tek adresi.
    Grand Slam Tennis 2 : Simulasyon ile arcade arasında bir oynanışa sahip. Move desteği en iyi olan tenis oyunu.

orkun kardeşimin söylediklerine aynen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

Top Spin 4 rakipsiz, ama move desteği ile en zevklisi virtua tennis 4

Top spin güzel. Ancak rakipsiz falan değil. Grand Slam Tennis 2'nin demosunu oyna.

Dediğimin arkasındayım grand slam 2 top spin4'ün yanına yaklaşamaz nokta

hocam top spinin oynanabilirliliği tartışılmaz her ne kadar son oyundaki menü tasarımı ve uzun yükleme süreleri can sıkıcı olsada oyun çok iyi.ama move desteği resmen çöp.Grand slam tenis 2 nin bana göre 2 artısı var grafikler gerçekten çok iyi ve move ile oynanış süper. navigation kontrol zorunluluğu yok.move la topu istdiğiniz gibi yönlendirmeniz mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

quote:

quote:

Top spin güzel. Ancak rakipsiz falan değil. Grand Slam Tennis 2'nin demosunu oyna.

Dediğimin arkasındayım grand slam 2 top spin4'ün yanına yaklaşamaz nokta

hocam top spinin oynanabilirliliği tartışılmaz her ne kadar son oyundaki menü tasarımı ve uzun yükleme süreleri can sıkıcı olsada oyun çok iyi.ama move desteği resmen çöp.Grand slam tenis 2 nin bana göre 2 artısı var grafikler gerçekten çok iyi ve move ile oynanış süper. navigation kontrol zorunluluğu yok.move la topu istdiğiniz gibi yönlendirmeniz mümkün.

Ben move desteği ile virtua tennis 4'ü önerdim zaten, top spin'i önermedim.Grand Slim 2 de move desteğini güzel kullanır arcade tarzı çünkü.

• quote:

quote:

Sen once ac top spin oyna sonra toplara vur biri bile sabit yol izlemiyor farklı yerlere gidiyor grand slam de ise top sabit yerlere düşüyor .grand slam oyunuvirtual ve top spinin arasında bı yerde bulunuyor oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

quote:

Sen once ac top spin oyna sonra toplara vur biri bile sabit yol izlemiyor farklı yerlere gidiyor grand slam de ise top sabit yerlere düşüyor .grand slam oyunuvirtual ve top spinin arasında bı yerde bulunuyor oyun

aslında söyledikleriniz doğru.grand slam tenisi virtual ile top spin arasına koyabiliriz.ama oyunun virtual den daha iyi olduğunu söyleyebilirim.ben olaya aldığımdan beri kenarda duran move açısından bakıyorum aslında.o zaman grand slam tenis bende ağır basıyo.biraz kolumu ağrıtsada demoda move la çok eğlendim,

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

quote:

aslında söyledikleriniz doğru.grand slam tenisi virtual ile top spin arasına koyabiliriz.ama oyunun virtual den daha iyi olduğunu söyleyebilirim.ben olaya aldığımdan beri kenarda duran move açısından bakıyorum aslında.o zaman grand slam tenis bende ağır basıyo.biraz kolumu ağrıtsada demoda move la çok eğlendim,

Move icin yorum yapamam kullanmadığımdan dolayı.

Ama aradığım gerçeklik olduğu icin benim ilk tercihim her zaman top spin olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 19 Şubat 2012; 1:49:01 >

• hocam katılıyorum.yalnız grand slam tenis tamamen arcade yapıda bir oyun değil.top spini yakalaması için bencede daha çok yol katetmesi lazım.ama bazen çok gerçekcilik oyucuyu bayabiliyo.bunun biçok örnekleri var.mesela grid gt5 den çok daha fazla eğlendirmiştir beni.sim ile arcade karışımı bir oyundur.mühim olan iyi harmanlamak oyunu.
  • Bende TopSpin 4 var harikulade bir deneyim sunuyor ancak GST 2'yi de denemek lazım.
  • GST 2 demosunu denedim ama daha bir maçı bitirmeden sildim.top spin 4 ün demosunu ise uzun süre oynadım çok keyifli.
  • quote:

Ea sports grand slam tennis 2 bence çok iyi. Demosunu indir bayılırsın.

Katılıyorum..Top spin 4' demosun'dan daha uzun ..
  • arkadaşlar teni oyunu alıcam ama hangisini alsam karar veremedım. top spinin demosunu oynadım hosuma gıttı ama alısması baya zor. GST 2 yı denemedım psn de demosu yok sanırım. Onda da karıyer modu var mı? Sizce hangısını almalıyım?
  • Top Spin 4 bence tenis oyunu piyasasında 1 numara şu an.Ancak move desteği hakkında bir şey söylersem yalan olur gamepad le oynamıştım
  • R* yaptığı Table Tennis oyununu tek geçerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 23 Nisan 2012; 23:03:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.