Şimdi Ara

En iyi tıp evine en yakın olandır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bende geleceğini düşünmüyorum da yazsam binde bir ihtimal olsa dahi gelse neler olur ona bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3.senemde kazandım.Gazi ing tıpa ne diyorsun gereksiz mi? 7 sene?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Hocam bende geleceğini düşünmüyorum da yazsam binde bir ihtimal olsa dahi gelse neler olur ona bakiyorum
    İnşallah gelir kardeşim ama gelmezse de 6kya çok iyi yerler gelir,bursayı da düşün derim pek bilgim yok ama arkadaşlarımda yazanlar var bi araştır
  • Godsu kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yapacagimi şaşırdım ya biri akdeniz biri ybü biri uludağ biri Sbü diyor

• Bursadayım çapa daha yakın sırf izmir diye ege yazıcaktım

• Ben evime yakin olani yazacağım. Ugrasamam yemekle,ütüyle, yurtla..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Hocam ne yapacagimi şaşırdım ya biri akdeniz biri ybü biri uludağ biri Sbü diyor
    hangisine gitsen mutlu olursun hocam inşallah amin,ben de 82kyla nere gelcek diye düşünüyüm
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Bursa çok zor diye duydum ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden yıldırım beyzıt yazardım sonrada eskişehir ama maalesef senin yerinde değilim işte

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    Evine en yakın neresi hocam

• _ygs_lys_2017_ _ kullanıcısına yanıt
    Selcuk ya da Necmettin(Meram). Yuksek ihtimalle Meram gelir

• Konya yazmayı bende düşündüm ama konya nasıl eğitimi zor mu falan hiç bilmiyorum bilgin var mı

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer vizyonun gelişsin istiyorsan Konya'dan çık bence. Yaşadığım için biliyorum, Ankaraya taşınınca daha iyi anladım bunu. Ve comfort zone'dan çıkmak başta zor gelir ama kişiyi her zaman geliştirir.

• _ygs_lys_2017_ _ kullanıcısına yanıt
    Iki universite de gayet köklü ve egitimleri guzel. Meram'in ilk sınıflarda daha kolay oldugu söyleniyor. Vaka görme acisindan iyi bir yer Konya. Egitim acisindan sikinti olmaz diye dusunuyorum.
    Şehri sevmeyenler oluyor. Mesela Istanbul'dan geliyorsan buraya alismak zor olabilir ama buyuk sehirdir gene de. Insanini sevmedigindsn yazmayanlar oluyor bir de. Bence cok sıkıntılı degil ama internette övülen bir yer degil

• arobasgan kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın ama yurt ev eziyetini çekmeye değecek bi okul tutmuyo

• Çok çok yakın bir abim Kayseri'den bunaldığı için Çanakkale Tıp'a gitti ve gayet memnundu. Kayseri'de insanlar kıskançlıktan sınav tarihini söylemiyorlardı burada ses kayıtları, notlar havada uçuşuyor diyordu.

İzmir Demokrasi Üni, Manisa ve Mersin'i de araştır istersen.

• aynen hocam size katılıyorum
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    hocam ingilizcenin faydası var ama bilen için ama temeli olmayan için hem 1 senede ingilizce görüp tüm dersleri anlaması mantıksız gelir

ama ingilizceniz belli bir düzeye kadar varmışsa kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.
    inekmatur abiniz saydığı okullardan birinde olduğundan kendi perspektifinden bakmış olaya. saydığı fakültelerin dışındaki fakülteler de kendi içlerinde çok büyük farklılıklar gösterebiliyor. mesela iki komşu şehir: edirne-tekirdağ. fakültelerin sıralamaları birbirlerine yakın. şehirler küçük şehir. tekirdağ'da yaşayan biri "en iyi tıp eve en yakın olandır" diye tercih yaparsa nanayı yer. böyle örnek çok 5k sonrasında.

tercih yaparken gelmesi muhtemel yerleri iyi değerlendirin. maddi durum el veriyorsa şehir dışında okumaktan korkmayın. uzak diye iyi eğitimden mahrum kalmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.