Haulinin grafikleri iyide hala 90 km geçemiyo bu tırlar gerçekte 150 gider bunlar
dostum tır ı ypgrade et.bakalım nasıl gidiyor.. birde manuel viteste oyna.. buçuklu şanzıman alırsan 2500 lu devirlerde vites değiştir eleman oluyo bi taksi
quote:
Orjinalden alıntı: POLATAGA
Haulinin grafikleri iyide hala 90 km geçemiyo bu tırlar gerçekte 150 gider bunlar
18 Wheels serisinin hepsini oynadım... hatta bir aralar across america ya günlerimi vermiştim... ama sonuçta oyundaki bugları daha fazla görmeye başlayınca pedal of metal e fazla takılmadım... Valu soft dışında bu tarz oyunlara ağırlık veren oyun firması yok dencek kadar az... Keşke ea falan şu işe bir el atsa...
18 wheels serisi ve big mutha truuckers.. tırlarla yarışı sevmem
18 wheels of steel oyna, en iyisi bu..
PEDAL OF METAL IUSTUNE YOKK
abi king of the road ı nerden indircem
18 wheels of steel pedel to the metal OYUNUNU NERDEN İNDİREBİLİRİM ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN
18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal oyununu nerden indirebiliriiimmm
çok güzel oyuunn
bence en iyisi 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
hard truck 2 en yiyisi
ya abiler sizde tır oyunu yükleme sitesi veya otobüste olabilir site varsa nolur yazın.eğer varsa sizde yüklemesi bizahmet siteye yüklemesini koyun.
quote:
Orjinalden alıntı: Snake Pliskin
simulasyon olarak en iyisi hard truck 18 wheels to steel
evet hard truck güzel
arkadaşlar sizde tırla nakliyat yapılan bi oyun varsa bana verin.eğer yoksa boşverin gitsin
king of the road,tokyo bus annai,tokyo bus annai 2,hadr truck,hard truck 2 yüklemeleri varsa nolur bi atın
Hard Truck 2 ve King Of the Road arasındaki farklar : 1-Dorseler farklı 2-Yollar 3-Yoldaki patlayan mayınlar
Arkadaşlar King of the road oyununu İstanbulda/Av yakasında nerden bulabilirim çokmerak ettim bide bu oyunun sslerini koyabilirmisiniz lütfen yardım edin şimdiden tşkler...SAYGILAR...
ßnce 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
oYun bagımlılık bile yapmstı ama sonu oLmadıgı icin w monotonlastıgı icn bıraktım
Rign Roll icn beklemedeyiz.. zaten o cıkınca ortalıkta tır oYunu die bsi kalmıacak rakipsiz olacak..
Arkadaşım Ring Roll dediğin tır oyunu ne zaman çıkıyor...
18 Wheels of Steel Pedal to the Metal Bunun Türkiye haritası yokmu