quote:Orjinalden alıntı: cRy_FoR_Me quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: cRy_FoR_Me adawere6.0=dalavere6.0 may gat why hi won why 20:27:28 de atmışın mesajı ben daha yeni anladım sensin oooo
çinseddi 2.5 kabadayı Anti virüs virüsdelen v0.5 virüsharakiri Anti virüs BalyozVirüsSavar van kedisi KoyarsamOturturum Firewall
Antivirüs UYANDIRIM-YAVASYAVAS V3.14 Güvenlik duvarı Delidumrul-HOPDEDIX v3.10 Casus temizleyici BIARKADAŞABAKCAKTIK-DIMIT version Internet Security paketi YINEMI LEYLA-ultimaTe edition
quote:Orjinalden alıntı: aGGr3ss1v3 quote:Orjinalden alıntı: cRy_FoR_Me quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: cRy_FoR_Me adawere6.0=dalavere6.0 may gat why hi won why koptum lem... won deil one... why hi one why... olacak... ne fark etcek yaw @çaari ne anlatmaya çalışıyon anlamadı ben kendi çapında uğraşıyon
bende saf saf iki saattir cümleyi türkçe haliyle bir şeye benzetmeye çalışıyom , diom ne saçma cümle ne anlatmak istemiş acaba soora furkan bana cümleyi bi okuttu sen bittin cRy