Şimdi Ara

**********En İyi Türk HiPhoPcı******** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LafLA mı osenti oLunuor onu anLımadım...

Yane oruk Bu osenti demeyide aSıL siz

aGır aBi osentisi oLmayın Bunu soLiim

Begenmiyasna içinde KaLsın Moruk okké bak daLganaaa.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

hay şu RAP'i icad edeni bi yakalsam sıkıcam girtlağını

bu ne ya herkesde bi özentilik şuraya bak herkes dostum fln diyo nesiniz abi siz bu nedir ya bi gidin allah aşkına

EFENDI OL BİRAZ HER TOPİCDE ORTALIGI KARISTIRIYON.

• sus sen pis zenci neresi sandin sen burayi dostum
    hey gel bana gele bana
    göstereyim neresi bura sana
    ahahaha ahanda bende rapstar oldum

ben jaz dönemine yetisemedim acaba ozamanda böle zenci toplumunun itilmislik duygusunu sarkilara yansitmasini vede repliklerine özeniyomuyduk
    bir seyin en iyisi orjinalidir adamlar ne güzel ana avrat baci kardes demeden sövüyo sizde türk hiphopu diyonuz sövün yiyosa
  • işinde bokunu cıkarmamak LAsım geLior..

SEn taş****ak gecicek baska konu buLsan

Daha ii oLucak ... SaNa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 31 Ağustos 2004, 2:32:29 >
  • Herkes dierek bi genellemeye gitmessen sevinirim. Zira forumu dikaktli okumadığın sadece göz gezdirdiğin ve baştan foruma girerken yazmayı düşündüklerini direkt olarak yazdığın fikrine kapılmam an meselesi
  • arkadaşlar dinledinizmi bilmem ALİ-B diye bir adam var hollanda da çok seviliyormuş adam güzel söylüyo bayada iyi mesela (ik ben je zat )diye bir şarkısı var çok güzel

cartel
    kool savaş
    sagopa kajmer
    fuat
    yener

yabancı olarak

snoop dog ve nelly tek geçerim
  • Beyler pardon ben yanlışlıla herkes lafını kullanmışım benim sözüm sadece kendini amerikan özentisi zannedenlere
  • ainene oLE oLmadan RApepr oLun takıLın sihte

ÖSenti oLamdan da RApepr oLunuor yane ...

YanLışsam YannLış değim..

YALanmı King:_artur
  • cartel (dağılması çok kötü oldu)
  • CArteL iidi HeLE Maffay LA yaptıı aLbumu COk Tuttum ben

AMa dağıLdı..

Suan dağıLmaması gereken tek Grup Kuvvet mira derim ben

Ondaki TEk FazLaLık Ceza.. Bence Ceza Cıkıp Erci-e Girer se Cok daha sALam oLur..
  • cartel dagılmadı kankilerrrrrrrrrrrrrrr
  • carteli dagıtanı ben dagıtırım
  • dikakt yerLEr kaygan nasıL daıLmadı nerde osaman d;=)

oLdu yok gitti bitti..

Bu arad biLmeyenLEr erci-e Bin arabamaya kLip cekti hberin,iz oLSun

VE yeni aLbumu gELiomush 1 ay sonra...
  • nerde binarabama acaba kralda cıkarmı izmitli ben de izmitliyim.yahya kaptandayın ,m asikan
  • aha adım aykan bnm beLki gormushundur bekLe fotomu koyuum

Bina rabamaya cekmiş kraL da faLam cıkıcakmısh gALiap BLue Jean oEL diodu...
  • Bu bnm işte bi bak baam :) aDım aykan İzmitLi Forumuan da gir osaman

http://forum.donanimhaber.com/m_1035038/mpage_1/key_//tm.htm#1035038

• beyler türkçe rap yada hip hop da tek kalemde cezayı tek geçerim neden dersen bukadar iyi lyric leri bir arada görmek zor ve türkçeyi bu hızla düzgün söyleyen birtek adam var oda ceza evet sir hot da hızlı söylüyor ama inan ceza kadar bir şey anlaşılmıyor ve ceza her nekadar popçularla şuan beraber çalışıyorsada türkiyenin en iyi mc si olmaya devam edecek en azından benim için ve şu anda ki son albüm rap star da undergraund çizgisinden pek fazla ödün vermemiş en azından beklediğim kadar piyasa olmamış ve şu bir gerçekki buadam bu işten parada kazanacak kazanacakki bu işe gönül verenler artsın örnek teşkil etsin içinde enaz rap ateşi olanda uyansın silkinsin kendine gelsin belkide düşlerini gerçekleştirsin bu adam eğer rap i ile ses duyuracaksa 50 yılda yapabileceği şeyleri 5 yılda da yapabilir veya sesini duyurur bunuda tek yolu azda olsa medyatik olma zorunluluğu cartelle başlayan bayrağı bu ceza son hızla taşıyor ve emin adımla cartel zaten grbu ilk topladığında (erci -e +karakan+cinayi şebeke=cartel) tek albüm için toplandıklarını ozaman söylemişlerdi yani onlar dağılmak için grup kurmuşlardı burda bizde varız demek için çok iyi bir albümdü lakin kişisel per formansları okadar ses vermedi şu unutulmamalı hip hop bir alt kültür lakin bu alt kültürü biri yukarıya çok yüksek sesle söylemeli bunuda şuan ceza yapıyor bence diğerleri bu kadar başarılı olmamalrının nedeni ya per formansları yada korkaklıkları biraz diss gibi oldu ama üzgünüm ve gerçek bu ...........

• bin arabama kralda cıksın kellemi dagitirim iskembe bocusu gibi
  • lyricleriyle Ceza ve Sagopa Kajmer bir numara...

artik carteli bile astilar....
  • ii de Ceza nın Lyric sayısı Co kaz Lyric Lari geneLLikLe

Fucks Yada Sirhot Yazıor... Sagoya LAf yok saten

Sagoya Laf yapanın azına vururum :P

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.