Şimdi Ara

En iyi türk komedi dizisi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Leyla ile Mecnun'dan sonra diğer diziler çok sığ gelmeye başladı bana.

. Hiç birisi güzel değil diyenler de halt etmiş ayrıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L&M , Avrupa yakası (son 2 sezon hariç)
    7 numara sisirme komedi, tatlı hayatın olduğu zamanlar espiri algısı olusmadigi için iyi kötü demicem

• Leyla ile Mecnun'u izleyen adam için o birinci olmalıdır bence, çünkü diğer diziler sıradan gelir. Tavsiye edilenlerin pek çoğunu en azından 1 bölüm de olsa izlemişliğim vardır L&M'yle kıyaslanamaz bile birçoğu.
  • işler güçler ilk 13 bölüm. unutulmaması lazım

• Üsküdar'a Giderken
  • Benim seyrettiğim ilk Türk komedi dizisi sıkı dostlardı Haluk Bilginer ve Özkan Uğur'un oynadığı tavsiye edilenlerden farklı olarak onu söyleyebilirim karakterler oyunculuk falan harikaydı.Maalesef Avrupa Yakasını bittikten sonra seyredebildim.Son sezon 6 olması lazım en sevdiğim sezon ve Tatlı Hayat onu da Türkiye'de liseye başladığımda sabah keşfetmiştik Kanaltürk'de gösteriliyordu sanırım tekrar bölümleri,2 sene sabahları okula mutlu gitmemin en büyük sebebi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 29 Ocak 2014; 10:49:52 >
  • tatlı hayat en güzel komedi dizisidir

1-oyunculuk var
    2-süresi kısa
    3-espirileri güzel
  • Tatlı Hayat' ta kahkahalarla güldüğümü biliyorum

Avrupa Yakası da tavsiyemdir
  • Ben de Özledim
    L&M
    geniş aile
  • türk malı
  • Seksenler, İşler Güçler
  • Tatlı Hayat, Kaygısızlar ve Bir Demet Tiyatro'dan daha komiği bence Türkiye'de yapılmadı.

En Son Babalar Duyar da iyiydi; fakat sadece ilk sezon. Sonraki "Kadir odaklı" sezonlar karaya oturmuş bir gemiyi yürütmeye çalışmak gibi bir şeydi.
  • komedi dükkani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten Avrupa yakası , yalan dünya gibi saçma sapan dizilere çok yapmacık espirilere komik diyenler var.
  • Türk dizi tarihinin en iyi(harika,mükemmel) komedi dizisi Leyla ile Mecnun
  • Doksanlar
  • kesinlikle kardeş payı en iyisi olmaya aday
  • Konuyu hortlatıyorum. Geniş Aile'de acayip farklı ve çok komik espriler var benim en çok güldüğüm dizi bu. Leyla ile Mecnun da çok güzel, espriler geniş ailedeki kadar komik değil ama bi sahnede ağlarken ardından kahkahalara boğduğunu da biliyorum :D çok güzel bir diziydi çok. Birol güven yapımlarından tiksiniyorum onu da belirteyim :D:D
  • en sevdiğim tatlı hayat'tı. Haluk Bilginer'in oyunculuğu tartışılmaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.