demir demirkan - kahpe (tek geçilir) şebnem ferah - tümü
VAZGECTIM DUNYADAN-sebnem ferah COCUKKEN SAHIP OLDUGUM KIRMIZI RUGAN AYAKKABILAR-sebnemferah BEN SARKIMI SOYLERKEN-sebnem ferah CAN KIRIKLARI - sebnem ferah BEN BIR MULTECIYIM- sebnem ferah ZAFERLERIM-demir demirkan SENDEN SONRA-demir demirkan KAHPE--demir demirkan KOLE KRAL-demir demirkan CAMBAZ-mor ve otesi
demir demirkan-belki
haluk levent-zor aşk haluk levent-hani benim olacaktın kıraç-yalan kıraç-gönül kıraç-yıllar sonra mor ve ötesi- aşk içinde mor ve ötesi-cambaz mor ve ötesi-yaz yaz
cenk taner - buradan uzaklara adını unutmaya devam ediyorum sen hep belki dedin ağla ağla rüzgârlı deniz kıyısı kesmeşeker - işte güneş en çok seni eyalet çocukları tek kişiyim ben hala
güzeldir dinle pişman olmayacaksın
ŞEBNEM FERAH-CAN KIRIKLARIM
KIRAÇ IN TÜM ALBÜMLERİ..(SEVGİLİYE HARİÇ..)
DİREC-T AMA SEN VARSIN..
Whisky - Yak bizi Yavuz çetin - Cheeroke Pentagram - Gündüz gece (cover) Antisilence - Keisime Seisinie(kesme sesini) Demir Demirkan - Kahpe
Türkçedir. (Noter tastikli)
Ben rock çı degilim ama dinliyorum....Cambazı ilk duydugumda bile tüylerim diken diken oldu hala da zevkle dinlemekteyim...Bütün şarkılar hoştur güzeldir ama içinde Aşk teması geçmesinde
vazgeçtim dünyadan şebnem ferah
şebnem ferah_can kırıkları
kurban
cenk eroglu - ben yagmurda dogdum cenk eroglu - yolculuk rüzgara özlem tekin - duvaksız gelin özlem tekin - herkes şanslı doğmuyor öztürk - güneş sensiz doğacak burak bora - japon balıkçısı fatih erdemci - suçum değil fatih erdemci - ben ölmeden önce ogün sanlısoy - düşmez kalkmaz ogün sanlisoy - saydım
Mor ve Ötesi---RE,UYAN,YARDIM ET,HEP AYNI,ORDA DURMA,DOĞRU YANLIŞ,DAHA MUTLU OLAMAM. Kurban---Yine,Ağla,İnsanlar,sarı çizmeli mehmet ağa. Bide Redd var ama şarkılarının tam adını bilmiyorum.
yaşar kurt - korku
bu şarkıyı aylardır arıyorum valla çok sağolun
mavi sakal balta mavi sakal basladım yürümeye yavuz çetin yasamak istemem yasar kurt fırt emin yasar kurt kukla ysar kurt alısamadım yasar kurt durmadan ysar kurt anne teoman bazı yalanlar sebnem ferah fırtına sebnem ferah bugün sebnem ferah atık kısa cümleler kuruyorum sebnem ferah durma demir demirkan köle kıral duman ah duman bebek duman yanlızlık paylasılmaz duman istanbul pentagram sonsuz pentegram anatolya öztürk kaç gel öztürk günessensiz dogacak
bunların hepsi mükemmeldir daha var ama üsendim yazmaya
Kurban- İnsanlar Kurban- Yine Teoman- Papatya Kargo- Ateş ve Su Mor ve ötesi- Bazen
şebnem ferah bütün albümleri harika mavi sakal - ne kadar,iki yol
Mor ve ötesi full ... Şebnem ferah- çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Direc-T-git Duman son albüm.. Çilekeş-Y.O.K
1) erkin koray-krallar 2) zerrin özer-bizler ve sizler 3) harda-beni anlayamazsın 4) murat çekem ve mercury-korku yakamdan düşmüyor 5) erkut taçkın-daha dün gibi (sıkı ve sert bir rock n roll şarkıdır) 6) yavuz çetin-yaşamak istemem 7) erkin koray-na na na........ ....çok var daha