Şimdi Ara

En iyi türk serveri burda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sonunda buldum tam bizlik bi server girin oynuyalım hep berabere değerleride yüksek
    Ayrıca arkadaşlar sitedeki serveri indirdiğinizde türkçe herşey oyunun içindeki değerlerin yazısı bile süper olmuş gerçekten oyunu anlamayan bile oynayabilir baya karakter falanda açılıyo tavsiye ederim yani

• www.kingmuonline.com pardon linki unutmuşum adresi bu iştewww.kingmuonline.com
  • Ya warya bu kingmuya acaip sinir oldum versiyonu ne bu serverın?Butun sıtede tıklanmadık yer bıramadım versıyon u yazmıo ?
  • 97d wersiyonu
  • ama bu serverin sewmedigim birsey war her res basina 10m vercen benim butun set %40 zen artirmali ama yine toplanmiyo ilk resler 50 60m kolay ama 80 res biraz zor tabi 800m
  • ahahha atla aşağı res parası katlanıyormu ahahahhahah 100 res atcan ver 10000000 m ahahahaha Ol ya ol bole serverı acsa acsa turkler acar zaten :D
  • o yuzden biraktim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Free Forum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ip Ne???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUBARAN

ama bu serverin sewmedigim birsey war her res basina 10m vercen benim butun set %40 zen artirmali ama yine toplanmiyo ilk resler 50 60m kolay ama 80 res biraz zor tabi 800m

zuhahah saçmalık
  • Fakir olanin cani ciksin hesabi:D hersey parasi olana a.q turkiyede olmacakta nerde olcak boyle server:DDDben 200 lvl yaptim biraktim serveri res parasi felan vermedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kksero

Fakir olanin cani ciksin hesabi:D hersey parasi olana a.q turkiyede olmacakta nerde olcak boyle server:DDDben 200 lvl yaptim biraktim serveri res parasi felan vermedim

ii yaptın oynanmaz böyle server
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Ya warya bu kingmuya acaip sinir oldum versiyonu ne bu serverın?Butun sıtede tıklanmadık yer bıramadım versıyon u yazmıo ?

SEN KİME SİNİR DEĞİLSİN MERAKTAN SORUYOM?
  • ya bırakın bunları mu-dinamice gelin ama sever şuan offline giremezsiniz o yüzden
  • ya mu bergama açik mi? ben mu bergamanın nerdeden inndirildiğini bilmiyom söğlerseniz hiç fena olmaz
  • kapalı bergama sponsor ariomus
  • bergama kapanmadı mı? onu en son 3boyutlu yapçaklardı
  • Ip accont ismi kısaca üye adı
  • kardes 3 boyutlu diye birsey yoq muonline zaten 3boyutlu bir oyun. sadece birazda farkli girisi
  • turkserveri istiyorsanız girin http://turkishmuonline.6te.net hiç oynamadım ama güzele benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: egosos

turkserveri istiyorsanız girin http://turkishmuonline.6te.net hiç oynamadım ama güzele benziyor

adam girin hiç oyanamadım ama güzele benzio dio çok güzel ya walla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.