Şimdi Ara

En iyi uydu alıcı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
23.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar en iyi uydu alıcısı hangisi ????

• Esoly en iyi uydu alıcısı hangisi olduğunu bu adresdeki anket sonuçlarına bak kendin karar verhttp://www.taskinelektronik.com/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=3&mode=&order=0&thold=0
  • eniyis sunny 7010 dcı dır başarılar sana tavsiyemdir

• Önce anket sonuçlarına baksın sonra en iyi cihazı tesbit etsin istersen sende bakıver sonuçlara
  • 1.dereambox 7000
    2. next x-cam 8000 (ben bunu kullanıyorum)
  • Next 8000 de digital ses çıkışı yok arkadaşlar, bilginize. Yarın 5+1 ses yayını olursa, şimdiden hazır olmak gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 17 Eylül 2004, 18:33:10 >
  • alibaba next 8000 xcam saman alevi gibi yandığı gibi söndü şimdi tahtında golmaster 14400 oturuyo:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam, en iyi uydu alıcıları tüm dünyada kabul gören humax ve dreambox markalarıdır.Mesela dreambox'ın yeni modeli henüz türkiye de yok ...adamlar uydu alıcıya 300gb lık harddisk atmışlar,bir kanalı izlerken bir başka kanaldan hard diske kayıt yapmak vs vs vs....
  • Harddsikli receiverler mevcut humax ın yanısra topfıeldinde PVR cihazlarıda var.Bahsetmiş olduğumuz cihazlar biz dahil kullanıcıların çoğunu aşar fiyatı bakımından.Cihaz alınırken dikkat edilecek husular kullanım kolaylığı , servis güvencesi , yazılım desteği dikkate alındığı kadar fiyatlarıda bir o kadar dikkate alınmalı.Normalde 100$ ile 170$ arasındaki cihazlar tercih ediliyor zatende bu fiyatlara kalitede alınabiliyor.
  • Dreambox Ötesi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jade -- 18 Eylül 2004, 13:57:17 >
  • En iyisi mi bilmem ama next 7600 sky çok iyi çıktı.
    Digital ses çıkışı ve pek çok şifreli kanalı çözmesiyle memnunum.
    Jamo 5+1 home theatre sistemim ve sony str 695 de ile mükemmel uyum sağladı.
    tavsiye ederim.
  • [Deleted by Admins]
  • benim evde next var ve memnunum
  • arkadaşlar daha amketlerde ve forumlarda pek yer bulamasa da peyss dcı silver receiver de çok iyiymiş.Bunu bir araştırın bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guven

arkadaşlar daha amketlerde ve forumlarda pek yer bulamasa da peyss dcı silver receiver de çok iyiymiş.Bunu bir araştırın bence.

Bundan sonra bu forumDa Peyss adına ben caLısma yapacagım bana uyeLık nerden nasıL geLdı bıLmıyoRum ama forumDa oLacagım..
  • 1.dereambox 7000

bunun üzerine tanımam
  • Bu soru bütçene göre değişir Dreambox 7000 s şu an için en iyi görünsede tuner zayıf ,Humax 5400 2000 senesinden beri piyasada bence hala en iyi cihaz humax 5400 dür(audio video çıkışı çok iyi) Türkiye,de toplananlar arasında sivrilenler ise next 8000xcam (biraz yavaş olmasına rağmen ençok tutulan makine) ,kaon ksc 511 (çok hızlı menü ve kanal geçişler) next2000xci (buda oldukça hızlıdır) Atlanda mdr345ci (dream soft yükleme özelliği ile ilgi çekiyor),Goldmaster 11400cim (güzel makine),Hyundai 1100sky (buda oldukça iyi makinedir) bide ota destekli peyss 13000 dci ve bright isimli makineler var.
  • Digital sistemlerde yazılıma sağlanan esneklik bence geleceğe yapılan en iyi yatırımdır.
    Çünkü bir kaç sene öncesine kadar modül olmadan bir yazılım ile şifreli kanlların izlenebilmesi imkansız gibi görünürken, bu gün bu iş neredeyse evlerimizde kendi başımıza yaptığımız bir olaya dönüştü.
    Benim en iyi cihaz daki dream box tercihimin sebebi de budur.
    Adamlar şimdiden ileriye yönelik çalışıyorlar. Ses ve görüntü kalitesine gelince onu düzeltmek zaten problem olmaz.
  • Bence en iyi uydu alıcı zamana göre değişir. Bugünün iyi receiveri 6 ay sonra yerini başka bir cihaza bırakır. Şu anki duruma göre sanırım Dreambox önde, ancak bu cihaz nerde satılır kim satar kaça satar hiçbir bilgim yok. Birileri bu cihazı övdüğü kadar bulabileceğimiz yerleride söylerlerse sevinirim. Ama bana göre herşeyi üstüste koyduğunuzda next bir numara gibi duruyo...
    Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRONG1

Bu soru bütçene göre değişir Dreambox 7000 s şu an için en iyi görünsede tuner zayıf ,Humax 5400 2000 senesinden beri piyasada bence hala en iyi cihaz humax 5400 dür(audio video çıkışı çok iyi) Türkiye,de toplananlar arasında sivrilenler ise next 8000xcam (biraz yavaş olmasına rağmen ençok tutulan makine) ,kaon ksc 511 (çok hızlı menü ve kanal geçişler) next2000xci (buda oldukça hızlıdır) Atlanda mdr345ci (dream soft yükleme özelliği ile ilgi çekiyor),Goldmaster 11400cim (güzel makine),Hyundai 1100sky (buda oldukça iyi makinedir) bide ota destekli peyss 13000 dci ve bright isimli makineler var.

dostum brıt dedıgın cıhaz OTA destegı yookk oLsa veya takıP etsen bu sekıLde oLmadıgınıDa bıLırsın kafana takıLan olursa soR yardımcı olacagım..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.