Şimdi Ara

En iyisi olmaya aday Samsung Galaxy Tab S2 inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler yanlış anlamayın bu tablet donanım olarak daha kaliteli olabilir ama yazılım olarak geridedir. google harici diğer markaların tabletlerinin yazılımları geriden geliyor. çünkü telefonların arayüzünü kullanıyorlar.
    bu yüzden android tablet alınacaksa google ın tabletlerinden başkası alınmamalıdır. tablette yazılım ve destek donanımdan daha önemlidir.
    nexus 7 sahibiyim.

• ben 3 aydır kullanıyorum son derece iyi bir cihaz ipad ile yarısır.

1- ekranın cok iyi ozellikle film izlemek icin
    2 - arttırılabilir hafıza onemli bir sey
    3- son derece hızlu bir makina ve hic kitlenmiyor

sonuc olarak android kullananlar icin birinci tercih olmalı bence
  • Tab S te olan flaş yok. Kamera eksik.

10.5 ten 9.7 ye küçülmeye de bişey diyemiyorum.

• amoled ile film çok keyifli gel gelelim Android halen tablet ler için olması gereken seviyeye gelmedi maalesef özellikle iPad kullanınca anlıyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Tablette denenen Nova 3 oyunu Sony Ericsson Xperia Neo V model telefonum zamanında çıkmıştı epey de oynamıştım. Aynı sene iphone 5 çıkmıştı. İphone 5 in çıkış zamanı da Real Racing 3 çıktı. Yani sene 2012. Ve bu oyunlar halen tablet ve en tepe model telefonların incelemelerinde kasıyor kasmıyor, akıcı oynatıyor şeklinde deneniyor. Demek istediğim mobil oyun sektörü hangi yöne doğru gelişiyor anlamak zor. Haliyle editörler telefonu zorlayacak oyun bulmakta zorlanıyor. Artık günümüz telefonlarının hakkını verecek adam gibi hikaye sunumlu ve grafikli oyunlar istiyoruz...Tablet güzel bu arada. Yalnız Tab S3 hazırlanıyor şeklinde haberler okumuştum. Tablet alacak olsam onu beklerdim. Çünkü uzun yıllar kullanılıyor tablet.

Grafik neyse de hikaye biraz zor

• windows yüklü olsa alınırdı andoridin yapabildikleri sınırlı.... tabletleri android öldürüyor yoksa işletim sistemli olsa on numara olurdu...

• Tablet almadan önce seçeneklerimin arasında bu cihazda vardı ama sen 2015 yılında tablet çıkar ve içine Note 4 işlemcisi koy olacak işmi ya..

iPad Air 2 aldım bende ve iPhone 6 vede 6 Plus modellerinde 1GB Ram A8 işlemci varken iPad Air 2 bir üst seviye 2GB Ram vede A8X işlemci ile geldi..

Samsung bu konuda vasat aslında sadece Samsung değil topkyekün Android tabletler bana göre beş para etmez..

9.7" Quad HD Super Amoled, Exynos 8 Octa, 5GB Ram vs çıkar böyle bir tablet hemen gidip alırım ama çıkardığın tablette bir önceki nesil işlemci varsa iPad Air ile rekabet etmen çok zor..
  • bir samsung 10 2014 edition ve tab pro kullanıcı olarak şunu söyleyebilirm iki tabletde donanım olarak aynı ama tab 10.1 2014 edition çok kasıyor ve tabiki 1 kere güncelleme aldı 2 yılda 4.4.2 kullanıyor demem o ki kalem ile çok işiniz yoksa ipad den şaşmayın yada fiyat performans android cihazlarıda alabilirsiniz saygılar

• Bugun sansa denk geldim. Cihaz gercekten cok guzel ekran muazzam. Ama android ve samsung olmasi arada birakti

• note 4ün 8-9inç ekranlı olup hdmi, usb, kalem falan tam işlevsel versiyonunun yapılması çok mu zor.Bide w10 ve android ile çift işletim sistemli olarak gelse efsane olurdu.

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    Koyu bir Apple fanı olarak Tab s2 aldım çünkü ekran mükemmel ve 32gb.
    Malzeme kalitesi ve Appstore farkı ile iPad ezer ama iPad'ler gereksiz pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlamlık açısından samsung taş gibi çocuk abartısız 50kere yere düşürdü (beton )sonuc hala çalışıyor ilk aldıgım gıbı

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    katılıyorum gerçekten samsung ekran konusunda çok başarılı ama market olmazsa olmaz bir konu o yüzden iyi düşünmek lazım Apple yine ağır basıyor

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    renk tonları çok yapay, hafif kızıl tenliyim rengimi domates gibi gösteriyor yada pancar diyelim yani o kadar yanlış bir tonlaması var onun dışında ekran parlaklığı iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 16 Şubat 2016; 23:44:13 >
  • SCWS S kullanıcısına yanıt
    ips Plus o konuda rakipsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

İki sene önce çıkmış olan işlemciyle nasıl en iyi oluyor? Tasarımı önceki seriye göre geriye gitmiş; multimedia için yetersiz olan ekran oranı ve hoparlörü ile, ne zaman sona ereceği belli olmayan güncelleme desteği ve tabii ki TouchWiz ile nasıl bu kadar övüyorsunuz?
    Tablet konusunda Sony de iyi işler başarıyor, bilmem farkında mısınız? Her türlü bu tabletten belki bazı konularda Ipad'den iyi olan Z4 Tableti var.

Emin olmak için 3-4 kere youtube'dan 4 ayrı Z4 tablet videosu izledim. Şakaysa da komik değil gerçekse de. Tutuyorsun o öküz gibi çerçevesi ve daha o kadar çerçeve yetmezmiş gibi sanal tuş bulunan cihaza iPad'den Samsung'dan iyi diyebiliyorsun. Kalın da mübarek. Daha bütün bunlar yetmezmiş gibi o ekran kalitesi (!?!?) de nedir öyle?
    200 dolar da pahalıymış üstelik.
    Gidin abi işinize (varsa) komik oluyorsunuz.

• Burada baya uygun fiyat vermişler, en iyi fiyat garantisi var belki faydası olur
    https://www.pazarmani.com/bilgisayar-tablet-k-81/tabletler-k-140/-u-151975.html

• Arkadaş android tabletler niye akıcı değil kırasım geliyor cidden İos'tan vazgeçmem valla iğrenç bir şey adamı delirtiyor.Tamam her şeyi yükleyebiliyorsunda bir süre sonra sayfa değişimi takılmaları donmalar felan hep üst üste geliyor sattım kurtuldum ilk çıktığında almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.