Benim hiç bilgim olmadığından, bilindik bir marka ve teknik servis kolaylığı arıyorum. Arçelik böyle bir sistemi kiralıyor. https://www.isiklarbeyazesya.com/urun/3140-sfc-su-aritma-cihazi?ref=akakce&v=1.5.6. İhlas'a numara bıraktım hatta aradım beni geri aramadılar, hangi modeli pompalı hangisi bana yarar bilsem ihlas alacağım. Net bir bilgi de yok çok karmaşık bir konu |
En Kaliteli & Doğru Su Arıtma Cihazı Almanın Püf Noktaları - 2021 Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri (2. sayfa)
-
-
İhlas başından beri tüm modellerini pompali olarak üretir eğer yeni bir model çıkardıysa pompasiz olarak bilgim yok.
Şuda bir gerçek ki tüm ozmoz sistemi pompalı olmasi gerekli esasinda pompasiz ürünün amacı fiyati düşürmek ama arka planda attığı atik su düşürdüğü fiyati misliyle çıkarıyor aklında bulunsun ozmoz yani ters ozmoz cihazi alacaksan mutlak pompali al zarari olmaz faydası olur 200-300 lira fazla ver verdiğin ücrete değer.
Pompa olunca hem atik su oranı düşer hemde arıtılan su kalitesi daha yüksek olur. Pompalı modeller daha düşük tds oranlarına sahip olur.
Örneğin deniz suyunu arıtmak için çok yüksek basinclara ihtiyac duyar bu yüzden deniz suyu arıtma cihazı memnranlari yüksek basınca dayanıklı yapılır örneğin 25 bar ve üzeri çalışır ama Evsel membranlardaki pompa en fazla 6-10 bara kadar basınç uygular, sebeke suyu her zaman bu basınç aralığını vermez.
Sonuç olarak aritma cihazi alacaksan
1 NSF kriteri
2 Pompa
3 Uv Filtresi
Konu tartışıldikça netliğe kavuşacaktır. Öyle tam teşekküllü bir ozmoz sistemi de basit fiyatlara mal olmaz o piyasada satılan bir çok aritma cihazi bakteri yuvasıdır ve böbrek düşmanıdır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilimveteknik
İhlas başından beri tüm modellerini pompali olarak üretir eğer yeni bir model çıkardıysa pompasiz olarak bilgim yok.
Şuda bir gerçek ki tüm ozmoz sistemi pompalı olmasi gerekli esasinda pompasiz ürünün amacı fiyati düşürmek ama arka planda attığı atik su düşürdüğü fiyati misliyle çıkarıyor aklında bulunsun ozmoz yani ters ozmoz cihazi alacaksan mutlak pompali al zarari olmaz faydası olur 200-300 lira fazla ver verdiğin ücrete değer.
Pompa olunca hem atik su oranı düşer hemde arıtılan su kalitesi daha yüksek olur. Pompalı modeller daha düşük tds oranlarına sahip olur.
Örneğin deniz suyunu arıtmak için çok yüksek basinclara ihtiyac duyar bu yüzden deniz suyu arıtma cihazı memnranlari yüksek basınca dayanıklı yapılır örneğin 25 bar ve üzeri çalışır ama Evsel membranlardaki pompa en fazla 6-10 bara kadar basınç uygular, sebeke suyu her zaman bu basınç aralığını vermez.
Sonuç olarak aritma cihazi alacaksan
1 NSF kriteri
2 Pompa
3 Uv Filtresi
Konu tartışıldikça netliğe kavuşacaktır. Öyle tam teşekküllü bir ozmoz sistemi de basit fiyatlara mal olmaz o piyasada satılan bir çok aritma cihazi bakteri yuvasıdır ve böbrek düşmanıdır.Yenidoğan çocuğum var, diyabet ve tansiyon hastasıyım, ben kaliteli beni uğraştırmayacak uygun fiyatlı bir ürün arıyorum. İhlas'a hepsiburadada baktığımda en ucuz modelinde pompasızdır yazıyordu ama diğer 2 modelinde pompa bilgisi yok. Dediğiniz şartları taşıyan ihlas modeli hangisidir? Veya başka servis ağı yaygın ve filtre aramayla uğraştırmayacak marka öneriniz var mı? Arçelik arayıp 14 gün denemeyi iptal ettirdim, alayım kurtulayım modundayım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurohige -- 25 Ekim 2020; 13:22:5 >
-
CEBİLON PLATINUM diye modeli var bu ve bunun üst modeli göstergeli olan modeller pompalı yeni bir model çıkarmış evet 1100 tl gibi rakamlara satılan bu model pompasız geriye 2 modeli kalıyor hocam tercih olarak platinum modeline yoğunlaşın ayrıca hafta içi firmayı arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz bence internetten sipariş yerine telefonla da sipariş alırlar ayrıca ihlas pazarlama firması bildiğim gelip ürünü tanıtım da yaparlar ama malum pandemi döneminden kaynaklı gelemeyebilirler http://www.cebilon.com.tr/platinum bu sitede detayları yazıyor ürünlerinin.
-
Merhaba ben geçen gün ihlas a numaramı bıraktım ertesi gün arayıp demo için gelmek istediler. Ertesi gün satışcı biri geldi tanıtımını yapıp cihazı tezgah üstünde geçici olarak çalıştırdı. Getirdiği ürün de cebilion uniq modeliymiş göstergeli olan. Baya övdü cihazı tadından da memnun kaldık fakat fiyatı yüksek geldi.3100 lira peşin fiyatı diyip müdürünü aradı 2900 12 ye bölelim dediler cihaz kalsın sizde montojını yapalım deneyin beğenmezseniz söküp alırız diyip hiç para almadan montaj yapıp gitti. Bende hala karar veremedim bir arıtma cihazına bu kadar paraya değer mi diye. Pazartesiye kadar deneyip karar vereceğiz.
-
NSF/ANSI 58 Onaylı Ters Ozmoz İçme Suyu Arıtma Sistemi için istediği ücret gayet normal hocam piyasada çok fazla NSF sertifikalı ürün yoktur üstelik aldığınız model ihlasın dijital göstergeli modeli şu anki dolar kuruna göre de pahalı değil piyasada 400-500 TL ye de arıtma cihazı var yok değil ama aynı kalitede olması imkansız NSF'li ürün kullanmaya özen gösterin.
-
Lifetech in 11 aşamalı modelini aldım ve inceledim. Eğer düşünen varsa video göz atmasında fayda var, belki faydası dokunur
-
Cihazda kullanılan mineral filtresi 4 bölmeye ayrılmış cihaz aslında 8 filtre minerali 4 filtre olarak sayıyorsunuz 11 oluyor. O mineral filtresinden cihazda 4 adet kullansak 23 aşama olur daha iyi olmaz mı?
-
farklı içeriği olan filtreler kullanırsanız neden olmasın? Ancak aynı filtreleri kullanırsanız suya zaten ilk filtre (Bioceramic, infra-red,alkalin ve mineral) ile geçen mineralleri 4 kat arttırırsınız. Bu da ne sağlık açısından ne kadar doğru olur bilemiyorum? Zaten 8 adet 11 aşamalı piyasadaki çoğu arıtma cihazından fazla katman içeriyor. O yüzden daha artırmaya gerek yoktur herhalde :)
-
Merhaba ben su arıtma cihazı için bir tavsiye istiyorum istanbulda yaşıyorum ve damacana su almak artık pahalı gelmeye başladı acaba hangi markanın ürünü daha iyidir 3000 TL'ye kadar bütçem var ama çok iyi birşeyse biraz daha bütçeyi aşabilirim ama 3000 TL'yi geçmezsede sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bu arada Royal Green Lux Plus Pump diye bir cihaz buldum sizce nasıldır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 4 Kasım 2020; 15:29:18 > -
Tercih etmiş olduğunuz ürün bileşenleri NSF onaylı ve ayrıca pompalı model Amerikan malı ağırlıklı filtrelerden oluşan cihaz her zaman kalitelidir. memnuniyet ve ürün yorumları da yüksek bir ürün ayrıca bu ürünler DMO'da da satışa sunulmuş https://www.dmo.gov.tr/EMagaza/Magaza/Standart/735074?s=&k=&p=1&d=TM&e=1 güvenilir sağlam bir firma.
-
Attığınız sitede Royal Green Elit modeli 2500 TL'den satılıyor ama kendi sitesinde 3750 TL'den satılıyor acaba bunlar 2.el mi yoksa eski modelleri felanmı ?
-
Firma temsilcisi olduğum için buna ben cevap vereyim hocam DMO ile yıllık anlaşma yapılıyor ve fiyatta 1 yıl boyunca değişiklik yapamıyorsun doların bu denli firlayacağını bilemezdik bu yüzden anlaşma gereği devlet kurumlarına geçen seneki fiyatlardan veriliyor ayrica orada yazanlar evet eski versiyon 2020 haziran ayında cihazlarda bir güncelleme oldu biraz daha seviye yukarılara çekildi aradaki fiyat farklılıkları bu yüzden.
Donanım haber üyelerine ayrica %10 indirim yapıyoruz size pm olarak kod iletebilirim isterseniz özel indirim uygulamak kaydıyla.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tersosmos
Firma temsilcisi olduğum için buna ben cevap vereyim hocam DMO ile yıllık anlaşma yapılıyor ve fiyatta 1 yıl boyunca değişiklik yapamıyorsun doların bu denli firlayacağını bilemezdik bu yüzden anlaşma gereği devlet kurumlarına geçen seneki fiyatlardan veriliyor ayrica orada yazanlar evet eski versiyon 2020 haziran ayında cihazlarda bir güncelleme oldu biraz daha seviye yukarılara çekildi aradaki fiyat farklılıkları bu yüzden.
Donanım haber üyelerine ayrica %10 indirim yapıyoruz size pm olarak kod iletebilirim isterseniz özel indirim uygulamak kaydıyla.merhaba ,
cihazı almak istiyoruz.
İndirim kodu alabilirmiyiz...
-
3 gündür uğraşarak su arıtma cihazları hakkında bir video çektim. Filtreler ve işlevleri, ph, alkali vesaire konularda açıklamalar yaptım.
Kanalımda bugün 18:00 için premier ilk gösterim hazırladım. Linkini aşağıya bırakıyorum. Saati geldiğinde video aktif olacak. Faydalı ve yararlı bir video olduğunu düşünüyorum.
-
Omnipure filtre setleri şuan stokta ve satışa açıktır.
5'li Omnipure Filtre Setleri
https://royalgreen.com.tr/urun-kategori/filtre-kampanyalari/5li-filtre-setleri/
6'lı Omnipure Filtre Setleri
https://royalgreen.com.tr/urun-kategori/filtre-kampanyalari/6li-filtre-setleri/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri: Tesisiniz İçin En İyisini Seçin!
Endüstriyel su arıtma, karmaşık bir dünya olabilir. Ama endişelenmeyin, Royal Green olarak size rehberlik etmek için buradayız! Ham su arıtmadan atık su yönetimine kadar her şeyi kapsayan blog yazımızla su arıtma sistemlerinin derinliklerine dalın.
💧⚙️ Tesisinizin verimliliğini artırmak ve çevresel etkinizi azaltmak için doğru çözümleri keşfedin. #RoyalGreen #SuArıtma #EndüstriyelÇözümler #Sürdürülebilirlik
https://royalgreen.com.tr/endustriyel-su-aritma-sistemi-nedir-ve-nasil-calisir/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X