Şimdi Ara

en kaliteli hoparlör markası? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
95.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atorbaci

merak ediyorum.bu forumda kaç kişi var Jbl, Bose, Kef, Dali, B&W, infinity, Quadral gibi markaların dışında bu abartı hoporlerleri tercih ediyor.bana göre 100.000lerce dolar vermek için para basmak lazım.yani çok çok zengin olmak lazım.onun için marka sıralamak yerine bakın şu kalitedeki ürünlerde şu teknik standartlar.özellikler varı konuşsaydık daha öğretici olur.mesela bu pahalı markalarda hangi malzeme kullanılmış.hangi frekans aralığında ses alınabiliyor.hangi anfiler tercih ediliyor gibisinden.

+1
  • ben bose markasını bu forumdan duyunca bir zenci filminden reklam gördügümüde hatırladım sonra sitesine girmiştim gezinmiştim bir ara abone oldummu hatırlamıyorumda sürekli reklam maili geliyor ogün bu gündür varlıgını hissettiriyor, spam önemli
  • Bir de ben hortlatıyım konuyu.

Merak ediyorum bu hi-end ses sistemleri müzik odaklı mi yada sinema odaklı mı?

Örneğin evin salonuna bir ev parası daha gömüp ses sistemi kurduğumuzda hem müzikte hem film izlerken ya da ps oynarken tam performans alır mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar evin salonuna bir ev parası daha gömmüyor.Evlerinin bilmem kaç odasından birini bir o kadar daha para gömüp sinema odası yapıyorlar.Bizim evlerin salonlarına göre değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.