Şimdi Ara

EN KALİTELİ SERVER NERE ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşların nerdeyse oraya git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 28 Mayıs 2007; 7:46:28 >
  • servelar arası savaşlar yapıldı zamanında haberiniz yok sanırım yenisiniz heralde oyunda. dies,ares,beramus,xigenon
    bir kaç şavaş yapıldı 1ile 2, 3 ile 4 yer değişti x hiç finale kalamadı diye biliyorum ben. ares beramusla dies x le kapıştı kazananlar finalde ares-dies sonuçta dies kazandı diye biliyorum beramusta x i yendi. bi kaç savaş yapıldı ares de 1 oldu sanırım.
  • kastın sağlamlıksa 1.ares 2. beramus dürüst oyunsa hiç biri
  • dies ile ares diyorum başka bişi demiyorum kaliteli server sağlam server herneyse bu arada mod benim konuyu silmiş artis mod bişi sorduk silmenin ne alemi var. 64 lvl adamım banlanmış yok yere bişi sorduk herkes artis olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sk8ter_Boi -- 28 Mayıs 2007; 8:39:55 >
  • en güzeli temizi en son çıkan rol tezgahta 6gb
  • Arestır en ıı serverde orda su an kasmaya baslasan hit olman 2 yıl alır ama logosta düpe de gordu bıras o yuzden logos ta hıt olb. sin cevap tabıkı ARES
  • ya tabiki dies
  • ares ve logos
  • xigenon la zaten herkes kendı serverını yazıy oone kgerek var:D
  • ronark:D
  • Bence şu anda en oynanmıyacak server cypher.

Kalitelio olanı XIGENON cypher dan once açılsada hem lvl olarak hem item olarak daha zayıf.
    Yani dupe patlaması olmuo
  • Bence manes...
  • oly
  • Edena Olmadığı Kesin
  • kardeş bana kalırsa manes de yeni olmasına karşı edana dan daha iyi bir server orda oynamak bir zevk.ne kadar koxperler olsa da harpy slotu vs.. çekince adamın üstüne koxper kalmıo :D:D:D
  • Ares
  • PK İSTİYOSAN 70 LWL BİR PRİESTLE PK YA DOYARSIN ARESDE. ARESDEKİ PvP Yİ HİÇ BİR SERWERDA BULAMAZSIN.ÇOĞU KİŞİ DİYCEKKİ HERKES 80 OLMUŞDA İTEMLERİ ÇOK FAZLADA.BE KARDEŞİM ARESDE HERKES 70 KEN XİGENON DADA BİR SÜRÜ 70 WARDI FİRE DRAKE HEPSİNE AYNI ANDA GELMEDİMİ.İŞTE ARESİN FARKI BURDA XİGENONDA PARAMUNDA EXP KASMAYA ÇALIŞIRKEN ARESDE DS DE EİLİDONDA APOS COLDDA EXP KASIYOLAR VE BİR ÇARLA 3-5 KİŞİ BİLE OYNADIĞI OLUYO.PK İSTİYOSAN XİGENON HARİÇ HANGİ SERWERA GİDERSEN GİT AMA ARESİ HİÇ BİR SERWERA DEĞİŞMEM XİGENONDADA OYNADIM AMA NE KADAR EZİQ WARSA XDE TOPLANMIŞ PK NIN p SİNDEN ANLAMIYOLAR TABİ Kİ BU BEİM FİKRİM HERKESİN YORUMU BAŞKA OLABLİR
  • bence en iyi server pathos neden derseniz belki bana göredir çoğunlukla pathosa takılıyorum....manesede takılıyorum ama orası tam koxperler yeri diyebilir ama oly in güzel gm si olduğunu duymuştum o sayede baya bi kişi koxptan banlandı en temiz şuan oly diye biliyorum...
  • olimpia ve pathos
  • ares dies xigenon 3lüsünden biri çünkü en eski serverlar buralar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.