Şimdi Ara

en kaliteli ses sistem malzemeleri hangi markalardır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
8.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce on kapılara bır component hxs 236 200 euro
    27 ba s
    arasından auto hifi alman dergisidir.testte birinci çıkan w12 subwooferı bir tane yeter.
    oda 180 euro olması lazım....basa darkblue 1000.1 1*500 rms sub ise 1*350 rms dir.
    amfide sanırım 350-400 euro arası
    birde ıkı kanal dark blue veya b2 high end amfi
    darkblue 2 150 euro da b2 380 euro
    bende de hemen hemen aynısı var araba sedan tek bas işi göturutorum.ama kalite dehşet.şole düsün componentşerı arkadasımın arabasında dinledim.focalleri soktum.
  • 3 yıl grantılı hemde madein gemany alman malın kalitelisini yapar inan buna.daha usts erıleride var ama bence gerek yok.eğer ust seri takıp high end takılıp hava atıcam dersen w12 sub bunada a1 anfi s6 component ıkı takım vede a4 alacaksın tr de iyiş bir montajcı bulursan tr de ilk on içinde olursun ses kalıteside buna ınan
  • ok sağol biraz daha teknik bilgi ediniyim
  • audiotec-fischer.com sayfası supporta girersen pdf halinde helix 2005 pro..... diye yazıyor ıstersen direk link verım ozellıkler var
    bende turkce katalog var ama pc ortamında değıl
    canlı var istersen link verırım
  • ok ver
  • http://www.audiotec-fischer.com/englisch/firma/support.html
    buradan helix 2005 pros..... tıklarsın
  • teşekkür ederim hocam özellikle deep blue çok harika markayı ilk defa duydum ama bu türkiyede nerelerde satılır ki bayilik falan verdikleri bi nokta var mı
  • ben b evler de taktırıdm.
    o bas 80 euroy du satısları
    bayısı bana abı adamlar kar gutmuyolar bır sene az karla satıcaklarmıs dedi.ay sonuna kadar 40 noktada baslanacakmıs ılk etapta.firma telefonu tuning türkiye dergisi alırsan eğer orda var birde brax varki bırader sorm a paran olacak braxı alacaksın onuda ıncele aynıo sıtede var
  • tamam sen sağol kardeş helix aklımda bulunsun bakalım bi araştıralım detaylı olarak...

gerçi japon arabasına alman malı tesko gitmez ama bi bakalım iyise alırız
  • adnan JL'den şaşma derim ben Aaracı aldıktan sonra ayrıntılı konuşuruz. Hatta izmirdeysen görüşürüz dinletirim sana JL'i...
  • bENİM İÇİN ROCKFORD FOSGATE GELİOR WOOFER DA...91 YILINDAN BERİ OLDUĞU İÇİN BENDE RF ONUN İÇİN RAHATÇA SÖYLEYEBİLİYORUM GÜZEL OLDUĞUNU SİZ DAHA YENİSİNİZ ROCKFORD FOSGATE İÇİN DAHA Bİ ÇOK PÜF NOKTASI WAR ROCKFORD UN SAPDA SOLDA DUYMAKLA OLCAK İŞLER DİİL NOSU UNDERGROUND DA ÖĞRENMEYE BENZEMEZ YANİİİ
  • WE LÜTFEN DERGİLERDEN GÖRDÜÜNÜZ OKUDUĞUNUZ ŞEYLERİ BURDA YAZMAYIN.ÖRNEĞİN WOOFERDA ALPİNE EN İYİ SEÇİLDİ MESELA GELİP DE ALPİNE ÇOK İYİ DEMEYİN GEREKSİZ KALABALIK YAPMAYIN LÜTFEN BİLİOSANIZ KONUŞUN BURDA YOKSA GELİP BURAYA HELİX CADENCE FOCAL AYAKLARI YAPMAYIN LÜTFEN TEŞEKKÜR EDERİM...
  • Rockford Fostage
  • HEEEEEHH.. BU ARADA ESAS SORUYA CEWAP WEREYİM...WOOFER DA EN İYİSİ AUDİOBAHN WE ROCKFORD POWERDİR ANFİDEDE HELİX WE MBQUART DİR..COMPONENT TE DE ALPİNEDİR

• Anfi HELİX-BRAX
    Ana Ünite Alpine-Nakamichi
    Component Alpine-Nakamichi
    Woofer RF-Kicker
  • premier
    show
    minton
    yu-ma-tu
  • anfi bence audiobahn
    wofeer Rockford Fostage
  • Eskiden müzik deyince akla Kenwood gelirdi.Şimdi acayip markalar çıkmış...
  • tartışmasız brax disko için değil klasik müzik için zaten audiophile markasıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

MB Quart

MB QUART IN USTUNE MID VE TİZ DE HİC Bİ MARKAYI TANIMAM BU KADAR TOK VE KALİTELİ SESİ ALAMAZSIN BASKA HOPARLORLERDEN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.