Şimdi Ara

en kaliteli sunucuyuyu nereden alabiliriz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedicated sunucu arıyorum arkadaşlar. Tercihim türkiye veya abd lokasyon olması.almanya sorunlu olabiliyor.önerebileceginiz firma veya dedicatedi olan arkadaşlar nereden aldıklarını yazarlarsa sevinirim bende ona göre kararımı vermeyi düşünüyorum.bana bugun baktıgım uygun gelen klavyehosting geldi ama tam kararımı veremedim.

• HostCini.Comu Tek Geçerim Çok Profesyonel Bir Datacenter İzmirde Datacenterları.Bir İncele Derim Ben. Türkiyede Bence DataCenter Sıralamısında 5 En Büyük Firmalardan Birisi HostCini.Com Dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigking35

HostCini.Comu Tek Geçerim Çok Profesyonel Bir Datacenter İzmirde Datacenterları.Bir İncele Derim Ben. Türkiyede Bence DataCenter Sıralamısında 5 En Büyük Firmalardan Birisi HostCini.Com Dur.
    KlavyeHosting.Com un Sahibi Bu Forumda Yazan Biridir.@gmail83 nickli olan kişi.Kendiside Hostcini.com dan hizmet alıyor diye biliyorum.uzun lafın Kısası H O S T C İ N İ ''Bu İşin Gerçekten Cini.Cin gibi datacenterları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigking35

KlavyeHosting.Com un Sahibi Bu Forumda Yazan Biridir.@gmail83 nickli olan kişi.Kendiside Hostcini.com dan hizmet alıyor diye biliyorum.uzun lafın Kısası H O S T C İ N İ ''Bu İşin Gerçekten Cini.Cin gibi datacenterları var.

Alıntıları Göster
    Nasil bir sunucu istiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eltun

Nasil bir sunucu istiyorsunuz

Alıntıları Göster
    Amerika ise tabiki Layered Tech.
    Türkiye ise Garanti biryer söleyemeyeceğim,ama nasıl bir makina istediğinde önemli yazarsan daha iyi yardım edebiliriiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

Amerika ise tabiki Layered Tech.
    Türkiye ise Garanti biryer söleyemeyeceğim,ama nasıl bir makina istediğinde önemli yazarsan daha iyi yardım edebiliriiz

Alıntıları Göster
    LT den alırken 10 kere düşünün makina bir kere giderse bir daha geri gelmiyor, reboot attığınızda yanıt gelmezse yandınız. :)))
    yeni makina vermeleride hayli bir uzun sürüyor :)

Teknik destekte çok zayıflar 17/18 yaşlarında Hintli çocuklar KVM ile işi götürüyorlar, makinaların çoğu 2.el, sürekli donanım sorunları çıkarıyor.

Yurtdışında onlardan daha kaliteli yerler var,

Biraz pahalıdır ama ,

Ev1servers , Equinix gibi yerler kalitelidir,

Yurtiçindede, Koçsistem, Radore, Teklan ile çalışabilirsiniz,

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLuEbLooD®

LT den alırken 10 kere düşünün makina bir kere giderse bir daha geri gelmiyor, reboot attığınızda yanıt gelmezse yandınız. :)))

Teknik destekte çok zayıflar 17/18 yaşlarında Hintli çocuklar KVM ile işi götürüyorlar, makinaların çoğu 2.el, sürekli donanım sorunları çıkarıyor.

Biraz pahalıdır ama ,

Saygılar.

Alıntıları Göster
    www.calisanhost.net

Bu host işlerinden çoook çektim.. 5 Aydır rahatım.. Çalışanhost'u tavsiye ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biraz pahalıdır ama ,

Saygılar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

Biraz pahalıdır ama ,

Saygılar.

7. aya girdik dediğinle uzaktan yakından bi alakası olan sorun yaşanmadı ,ingilizcem yeterli olduğu için teknik destek sıkıntısı yaşamıorum pek fazla,Amerika Deniorsa LT'den başkasını düşünen pek olmaz ama öle diosan öle olsun bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Biraz pahalıdır ama ,

Saygılar.

7. aya girdik dediğinle uzaktan yakından bi alakası olan sorun yaşanmadı ,ingilizcem yeterli olduğu için teknik destek sıkıntısı yaşamıorum pek fazla,Amerika Deniorsa LT'den başkasını düşünen pek olmaz ama öle diosan öle olsun bakalım..

Alıntıları Göster
    LT bana göre iyi fakat son zamanlarda bozdular benim gözümde şuan en iyisi ev1servers ve softlayer.com

• quote:

Orijinalden alıntı: gmail83

LT bana göre iyi fakat son zamanlarda bozdular benim gözümde şuan en iyisi ev1servers ve softlayer.com

Alıntıları Göster
    Sorun olmamasına sevindim fakat bunun ingilizce veya başka dil ile ilgisi yok tamamen onların destekteki tutumudur, diğer yerli veya yabancı WM. forumlardında araştırırsan bunu görürsün, tek bir işini bilen eleman yok orada hep evden işi yöneten çoluk çocuklar vardır, sadece bir dürü arkadaşımın başına gelmiş olayları anlattım :)

İnş. sorun yokturda diğer arkadaşların işi bilmemesinden kaynaklanıyordur.

Saygılar.

• quote:

Sorun olmamasına sevindim fakat bunun ingilizce veya başka dil ile ilgisi yok tamamen onların destekteki tutumudur, diğer yerli veya yabancı WM. forumlardında araştırırsan bunu görürsün, tek bir işini bilen eleman yok orada hep evden işi yöneten çoluk çocuklar vardır, sadece bir dürü arkadaşımın başına gelmiş olayları anlattım :)

İnş. sorun yokturda diğer arkadaşların işi bilmemesinden kaynaklanıyordur.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Yurt içi Teklan kesinlikle görüşmüşlüğüm vard..

Yurt dışı ise bende 2 yıldır layerdeki serverları kullanıyoruz ara sıra tabiki sorunlar çıkıyor oda saldırıdan vs... Onun dışında bir sorun olmadı lt de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eltun -- 20 Nisan 2007; 23:13:23 >

• quote:

Yurt içi Teklan kesinlikle görüşmüşlüğüm vard..

Yurt dışı ise bende 2 yıldır layerdeki serverları kullanıyoruz ara sıra tabiki sorunlar çıkıyor oda saldırıdan vs... Onun dışında bir sorun olmadı lt de

Alıntıları Göster
    Eltuncum msj. editle yaww ne 20 yılı :)

2 yıl olacak sanırım :)

Senin site ne durumda kardeşim :)

Saygılar.

• quote:

Saygılar.

Alıntıları Göster
    quote:

Saygılar.

az yazmışım ya 200 olucaktı o

site awbs belası tema olayı kasıyor ya açıcaz inşallah en kısa sürede bakalım.

• quote:

quote:

Saygılar.

az yazmışım ya 200 olucaktı o

site awbs belası tema olayı kasıyor ya açıcaz inşallah en kısa sürede bakalım.

Alıntıları Göster
    :))) ozamanlar net varmıydu yawww:PPP

bende düşünüyorum awbs ye geçmeyide temaları hoşuma gitmiyor kendiminde uğraşacak zamanı yok bir kaç yerle görüştüm ama sağlam bir sonuç alamadım,bir çok sağlam tasarım firmasına istediğim sistemi anlattım adamlar kaale bile alıp cvp. yazmadı, iş beğenmiyolar yada istediğim sistemi yapamıyorlar :)))

fbs ile görüştüm isimtescil gibi bir site kaça olur dedim 20.000usd istedi:)))

neyse bakalım kendim yazmaya başladım yönetim modullü falan sağlam bişey :)))

Allah yardımcın olsun, hem hostla uğraşıp hemde siteyle uğraşmak insanı uğraştırıyor,:)

yapabileceğim birşey olursada haber ver elimden geleni yaparım,

iii geceler.

• quote:

:))) ozamanlar net varmıydu yawww:PPP

bende düşünüyorum awbs ye geçmeyide temaları hoşuma gitmiyor kendiminde uğraşacak zamanı yok bir kaç yerle görüştüm ama sağlam bir sonuç alamadım,bir çok sağlam tasarım firmasına istediğim sistemi anlattım adamlar kaale bile alıp cvp. yazmadı, iş beğenmiyolar yada istediğim sistemi yapamıyorlar :)))

fbs ile görüştüm isimtescil gibi bir site kaça olur dedim 20.000usd istedi:)))

neyse bakalım kendim yazmaya başladım yönetim modullü falan sağlam bişey :)))

Allah yardımcın olsun, hem hostla uğraşıp hemde siteyle uğraşmak insanı uğraştırıyor,:)

yapabileceğim birşey olursada haber ver elimden geleni yaparım,

iii geceler.

Alıntıları Göster
    serkan bende senin gibi 1 sene ugrastım görüşmedigim coder ler kalmadı kafamdakini anlatıyorum adamlar abi ooo sende cok istiyon 1000 dolarlık site o dedigin diyip kıvırıyorlar :D

bende dayanamadım awbs aldım en iyisi bence geç awbs ye :D

ha bu arada isimtescilin script i satın alabilirsin ama bayaga pahalı da o dedikleri gibi 10 bin dolar kadar pahalı degil onlarda seni mi dolandıracak ne :D

• quote:

serkan bende senin gibi 1 sene ugrastım görüşmedigim coder ler kalmadı kafamdakini anlatıyorum adamlar abi ooo sende cok istiyon 1000 dolarlık site o dedigin diyip kıvırıyorlar :D

bende dayanamadım awbs aldım en iyisi bence geç awbs ye :D

ha bu arada isimtescilin script i satın alabilirsin ama bayaga pahalı da o dedikleri gibi 10 bin dolar kadar pahalı degil onlarda seni mi dolandıracak ne :D

Alıntıları Göster
    8.000 isimtescil i alırsın sistemini

ama awbs daha güzel buan emin ol. isimtescilin sitensiin tek ve en önemli yanı kendileri emek vermişler...

• quote:

8.000 isimtescil i alırsın sistemini

ama awbs daha güzel buan emin ol. isimtescilin sitensiin tek ve en önemli yanı kendileri emek vermişler...

Alıntıları Göster
    isimtescil de bildigim kadarı ile yabancıların yaptıgı script yani onlarda kendileri kodlamamıslar ;)
  • quote:

isimtescil de bildigim kadarı ile yabancıların yaptıgı script yani onlarda kendileri kodlamamıslar ;)

Alıntıları Göster
    walla bilşmiyorum fiyat teklifi istedim istediğiniz siteyi 20.000 dolara yapabiliriz dediler:))) bende vazgeçtim haliyle, yakında geçeceğim walla bende, temayıda kendim yaparım artık:)

Saygılar.
  • quote:

walla bilşmiyorum fiyat teklifi istedim istediğiniz siteyi 20.000 dolara yapabiliriz dediler:))) bende vazgeçtim haliyle, yakında geçeceğim walla bende, temayıda kendim yaparım artık:)

Saygılar.

Alıntıları Göster
    tema yı ayarla editlemesi kolay aslında
  • quote:

tema yı ayarla editlemesi kolay aslında

Alıntıları Göster
    hostcininin temasını yapanla iletişime geçtim sağolsun Kerem bey yardımcı oldu ama kişi daha cvp. vermedi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.