ya o kanalda giderken suratımıza bir yaratık yapışıyordu ya. ayy iğrenç ti ya.. ilk olduğunda zıplamıştım yerimde. çok iyi bir oyundur o ya..
doom3 + the suffering
neden diyosan 4 silahın ucuna kedi koyup susturuculu yapıyon silahı
RİDDİCK
yeni bir vampir oyunu gelmiş ilk önce istediğin özellikleri oru ile soruyormuş sonra kadın veya erkekmi olup olmadığını sorup oyuna başlıyormuş dehşetbir oyun
CARMAGEDDON. TABİKİİİ.
quote:
Orjinalden alıntı: korgeneralim
CARMAGEDDON. TABİKİİİ.
harbi yaaw. adamları deşerken kan. böghhh
mortal kombat
arkadaşlar siz ne derseniz deyin en kanlı oyun bence doom3 tür.
bence postal 2 olamaz ne.cunki fps degil.doom 3 de de yaratik olduruyon.ama soldier of fortune 1 (2 si cok dandik bence ) bambaska.adami pompali tufekle 40 ayri parcaya falan ayirabiliyosun.mesela durbunluyle adamin elindeki silahi vur sonra yanina git istedigin silahi dene.yaw amma vahsi konustum
carmagaddon da guzel ama onda sadece ezebiliyosun.yani soyle arabadanm incen.tornavadayi veya arabada hazir tuttugun sopayi alcan adama bi guzell
en kanli oyun bence prince of persia ww
ne pompalisi be bicak kilic vsss kesiyon adamin kafasini kan fiskiriyor (0 rh- )
muberek boyun degil grayzer sanki
bence bi oyun vardı yaya ezmece diye gelen geçeni eziyordun ve arabanın önü kandan gözükmüyordu
Carmageddon onun adı ve evet en kanlı oyundur. Özellikle birincisi birçok ülkede yasaklandı ve toplatıldı
DOOM 3 SOF
doo 3 derim
DOOM-3 ve Mortal Kombat Deception ustune kanli oyun tanimam !!!!
Mortal Kombat deception oynuyorum şu an kanlı evet ama kanlar kandan başka her halta benziyor