PSP icin Pilot Academy disinda en kapsamli ucak oyunu hangisi, sadece simulasyon yada ucak savasi tarzinda olan?
Dostum umarim bulur ve isminide burada paylasirsin. Bende cok seviyorum ucak simulasyonlarini. Buarada bisey sormak istiyorum Pilot Academy'de bazi ucaklarda havadayken ucak patliyor, bunun sebebini biliyomusun aceba?
tekerlekleri kapat, ucagi take off konumundan cikar..
Oynamadıysan Ace Combat X: Skies of Deception(oynamadıysan önce bunu oyna) ve Air Conflicts: Aces of World War 2 yu tavsiye ederim.
Battle Over The Pacificfena degildir.
Tekerleklerin kapanacagini dusunmustum fakat tuslara sirayla bastigimda birsey olmamisti. Demekki ben farkedememisim. Hangi tuslarla kapatiyoruz aceba? Birde r1 ve l1 tuslarina ayni anda basili tutunca ne oluyor? Ya aslinda sen bana tum tuslari anlatsan sana zahmet. Valla cok iyi olur. Birde aklima geldi ucagi indirirken sadece hiz kesme tusunami basili tutuyoruz? Yani ilave bisey yapmaya gerek varmi?
Select tuşu ile iniş takımlarını açıp kapatıyorsun, uçuş modunu değiştiriyorsun.
Bende Ace Combat oyununu öneririm ki senaryo bakımından da harika bir oyundur.
cok saol dostum. peki r1 ile l1 tuslarina ayni anda basinca ne oluyor aceba?
Yanlış hatırlamıyorsam flapları açıp uçağı yavaşlatıyordun. Havada iken deneyip gözlemleyebilirsin. Oradaki bazı görevler çok zorlu ben geçememiştim. Netten indir save dosyasını bütün görevleri aç ve tekrar oyna.
yanitlayan herkese cok tesekkurler, bunlarin disinda baska ucak oyunu yok sanirim
Merhaba dostlar PSP 3004 serisi yeni bir cihaz aldım işin açıkcası ilk oyun cihazım ve bunca zaman almadığım için çok pişmanım. Şuanda bende MACH diye bir ucak yarısı var. ucakları madifiye edebiliyorsun hatta ülke bayrağını bile kanata koyabiliyorsun benim hoşuma gitti ben oynuyorum Ace Combat'ı deneyeceğim bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Ace Combat X2 Joint Assault.
Savaş oyunu ama gerçekten çok güzel.Çok iyi vakit geçirdim.1-2 bölümü Türkiyede geçiyor :D Çok alakası yok ama iyi yinede.
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
Savaş oyunu ama gerçekten çok güzel.Çok iyi vakit geçirdim.1-2 bölümü Türkiyede geçiyor :D Çok alakası yok ama iyi yinede.
gözlemlediğim kadarıyla 1le2 arasında grafikler bakımından fark yok gibi.yoksa var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
gözlemlediğim kadarıyla 1le2 arasında grafikler bakımından fark yok gibi.yoksa var mı?
Tam bilemiyorum.Bende 1mi 2mi ne var tam emin değilim ama büyük farklar yoktur.Yinede güzel bir oyun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme