Şimdi Ara

En karizmatik F1 aracı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    McLaren MP4-20
  • McLaren MP4-20 ye hasta oldum.Bu sezon için ise Lotus-Renault daha güzel geliyor bana.Birde eskiden araçların içi ne kadar basitmiş sade bir direksiyon, vites kolu falan var.Şimdiki araçların direksiyonu acayip bir kontrol paneli var gören uzay mekiği kaldırıyor sanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 3 Ekim 2011; 16:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizem246

bence 2011 lotus renault gp nin aracı çok güzel olacak :))
     En karizmatik F1 aracı?

bu sene da renault ve red bull çok güzeldi bence. sarı renk dikkat çektiği için çok hoş oluyor. lacivert e de her zaman hastayım :) gerçi toro rosso da bu renkte ama olsun red bull da farklı duruyor :)

Bencede Lotusun arabası çok güzel

• Ferrari 150° Italia

En karizmatik F1 aracı?
  • McLaren ler her zaman oyle veya boyle gridin en guzel arabalarından biridir cogu zaman da en guzelidir. Ama benim sıralamam:

BMW F1.08 (Kesinlikle)
    Williams FW-26 (Sezonun yarısında tasarımdan vazgecmelerine ragmen on kanat tasarımı muhtesemdi, araba muthis vahsi ve guclu gozukuyordu)
    McLaren MP4- 20 (aslında Hakkinen in ilk sampiyonlugundan 2008 e kadar olan tum McLaren ler)
    Ferrari F12007 (veya cok benzer olan F12008)
    Jordan 1999

olur sanırım..Alonso'nun sampiyonluklarını kazandıgı Renault lar bana cok cirkin gelir.. Yeni kuralların uygulandıgı 2009'da BMW'nin arabası (sanırım) Klien'ın da dedigi gibi tarihin en cirkin arabasıydı bence. Zaten 2007 ve 2008 bence F1 araclarının gorsel olarak zirve yaptıgı yıldır. Ne acıdır ki dibe vurdukları yıl da hemen akabindeki 2009 bence. yeni kurallardan sonra arabalar ancak gozume guzel gozukmeye baslıyor ama bi 2008 arabası goruyorum ve yenilerin gene rezalet gozuktugunu dusunuyorum..

• ferrari 2007
  • Ana.... Bu konuyu ben açmışım yahu. Evet. Yeni bir favorimde oldu Lotus Renault 2011 elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

En karizmatik F1 aracı?

bu aracı o kadar çok sevdimki 2005 yılında 1:18 die cast halini evimin baş köşesinde saklarım hala..
  • İşte bu

En karizmatik F1 aracı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

En karizmatik F1 aracı?

bu aracı o kadar çok sevdimki 2005 yılında 1:18 die cast halini evimin baş köşesinde saklarım hala..

• Jordan 191 Cosworth'u da unutmayalım

En karizmatik F1 aracı?
  • Minardi 2005...

En karizmatik F1 aracı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profes07sional

quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

mp4-20

bende tam bu aracı diyecektim
    gümüş mclarene çok yakışıyor

yakışıyor ama mercedes ortaklığı bitti seneye veya daha sonraki sene mclaren motorunu mercedesten almayacak o zaman mclaren rengi ne olur bilmiyorum. turuncu veya başka bi renk belki.
  • spyker f1 2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

quote:

Orijinalden alıntı: Profes07sional

quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

mp4-20

bende tam bu aracı diyecektim
    gümüş mclarene çok yakışıyor

yakışıyor ama mercedes ortaklığı bitti seneye veya daha sonraki sene mclaren motorunu mercedesten almayacak o zaman mclaren rengi ne olur bilmiyorum. turuncu veya başka bi renk belki.

McLaren Mercedes ortakligi 2015 yilina kadar devam ediyor. 2015ten sonra da parasi odendigi takdirde devam edicek ortaklik. Hatta gecenlerde her iki taraftan da , memnunuz ortakliga devam etmek istiyoruz tarzinda aciklamalar gelmisti.
    Ama bana kalirsa McLaren hazir MP4-12C de kendi motorunu uretip kullanmaya baslamisken 2015e kadar gercekten guvenilir bi F1 motoru da uretmeye calissin ve %100 McLaren uretimi bi arac cikarsin ortaya. Beni memnun eder bu durum.

• Bunun üzerine tanımam......

En karizmatik F1 aracı?
  • F2007 bana ne kadar güzel geliyorsa FW 26 da bir o kadar çirkin geliyor. ayrıca genel olarak Mclarenin otomobillerini beğenirim.
  • 2005 McLaren.. Modeli hatırlayamadım.
  • 2004 BMW Williams
    ve tabiki her daim Ferrari seytani (bu yilki haric)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizem246

bence 2011 lotus renault gp nin aracı çok güzel olacak :))
     En karizmatik F1 aracı?

bu sene da renault ve red bull çok güzeldi bence. sarı renk dikkat çektiği için çok hoş oluyor. lacivert e de her zaman hastayım :) gerçi toro rosso da bu renkte ama olsun red bull da farklı duruyor :)

bence budurr

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.