Şimdi Ara

en karizmatik meslek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
10.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ne demek benzetemedim ...tipe göre mi yorum yapıyosun ? Ne bekliyodun ki anlamadım .. hakim savcı ve avukatlara özel bi insan tipi falan mı var Avatar yada imzadan yola çıkarak bi kişinin hakkında (benzetemedim vs.) böyle yorum yapacağına hiç yapma daha iyi kendini küçük düşürüyosun inan bana.. önyargılarını bi kenara at öyle gel ok ?

Bu arada böyle birşeyi ilk söyleyen kişi sensin bana eğer 2. defa başkasından duyarsam o zaman söylediğini ciddiye alıcam . Tşkler bu arada..

yanlış anlama ben sadece hissettiklerimi söyledim. ama sende çok kırıcı olmuşsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

quote:

Orjinalden alıntı: leon tr

ajan

kimse bilmedikten sonra ne anlamı var?

.

• plajda cankurtaran
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Barmenlik..

Hatunlarla güzel muhabbetin oluyor..

Tavsiye ederim herkese

+1903

Bkz. Ben ve karşımdaki kız...

en karizmatik meslek

Not : Uzun saçlı olan benim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

quote:

Barmenlik..

Tavsiye ederim herkese

+1903

en karizmatik meslek

hemen kestir saçlarını.. ıyy yağlı yağlı.. bi de senin elinden bira mı içiyo bunlar..

• laplaces yaş kaç Allah aşkına merak ettim ? .. hem fotoya bakarak arkadaşın saçlarının yağlı olduğunu nerden çıkardın... adamın saçları gayet temiz ve bakımlı görünüyo.... parlaması da normal yani saç çünkü ve bakımlı saç da parlar... kirli saç daha bi farklı parlar ..
  • quote:

Savcı ,Hakim ,Avukat... *Hukuk okuduğum için böyle düşünüyorum sanırım

doktorlukda güzel ya. Amcam doktor , şimdi doçent oldu. Doktor bey doktor bey diye arıolar hep

Hele dedem amekli albay oda doktor cildiyeci, hala tanıyanlar var iyi doktor diye telefonla ararlar evine gelirler falan. Çok eskiden Erol evgin bile gelmiş bikere evlerine

• quote:

quote:

Barmenlik..

Tavsiye ederim herkese

+1903

en karizmatik meslek

hocam Bkz demıssınde sana ne bakıcam yaa guzelım hatun varken
    saka tabıı kı , ılk one sunu belırtıyım en ala karızma meslek te olsa ılk once sızde karızma olması lazım yoksa ıstedıgınız kadar ugrasın fasa fıso kendınızı kandırırsınız , benım aklıma ılk olarak askerlık geldı subaydı yuzbasıydı felan , bazen rastlıyorum marketlerde felan rutbelerle hakatten karızma duruyor , dedıgım gıbı onda bıle kısının karızmasına baglı yanı

ha aksını ıddaa edersenız su barmen arkadasın yuzune sedat abıyı koyuverın goreyım ben barmenlık mı karızmaymıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 7 Mayıs 2008; 2:04:32 >

• yapmaktan en çok zevk alacağın meslek ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

doktorlukda güzel ya. Amcam doktor , şimdi doçent oldu. Doktor bey doktor bey diye arıolar hep

Hele dedem amekli albay oda doktor cildiyeci, hala tanıyanlar var iyi doktor diye telefonla ararlar evine gelirler falan. Çok eskiden Erol evgin bile gelmiş bikere evlerine

Evet doktorluk da karizma meslektir abim doktor ordan biliyorum... hastanedeki ilgi alaka ve bakışlardan belli oluyo...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Evet doktorluk da karizma meslektir abim doktor ordan biliyorum... hastanedeki ilgi alaka ve bakışlardan belli oluyo...

aklıma cem yılmazın gösterisi geldi eski serilerden. Hani doktoru anons ediyorlar ya o kısım

• quote:

Orjinalden alıntı: DVDRip

Hukuk iyidir hukuk...

Kesinlikle..
  • Türk Askeri olmak... Onurlu gururlu ve Serefli Bir meslektir...

Hele birde Bordo bereli iseniz kendinizle ne kadar övünseniz azdır...
  • Orjinalden alıntı: laplaces

Barmenlik..

Tavsiye ederim herkese

+1903

en karizmatik meslek

hemen kestir saçlarını.. ıyy yağlı yağlı.. bi de senin elinden bira mı içiyo bunlar..

[/quote]
    Sevdim seni.. Muzip bi tipe benziyosun ve bi o kadar safsın.

O saçlar ogün tunalıdaki woolt kuaförden çıkma saçlar.

• quote:

Ehehe dedim ben... umarım laplaces o şeyi geyiğine yazmıştır.. mis gibi saçlara yağlı dedi kız yaa

• S.A.T. Komandoluğu
    S.A.S.'da olur
  • *Eller0sse o resimde kızın ayakları neden çıplak
  • quote:

quote:

Ehehe dedim ben... umarım laplaces o şeyi geyiğine yazmıştır.. mis gibi saçlara yağlı dedi kız yaa

Bu laplaces bir de ilk mesajında ben erkeğim mi ne diyordu. Yaptığı yorumlardan tahmin ettiğim kadarıyla yaşı biraz küçük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 7 Mayıs 2008; 3:19:11 >

• tamirci çıragı yani ben foto koymam şimdi alıntı yaparsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

quote:

Bu laplaces bir de ilk mesajında ben erkeğim mi ne diyordu. Yaptığı yorumlardan tahmin ettiğim kadarıyla yaşı biraz küçük.

Valla ben kız old.nu düşünüyorum çünkü pm atıp da bi erkek "ayyy" yazar mı pm nin başında ? Eğer erkekse de erkekliğinden şüphe ederim ... Özel üni.de okuyorum diye bana bunu dedi "" benimde kafam basamasa babmın parası olsa bende giderdim özele."" ne kadar komik.. ben de döşedim cvp olarak baya bişi pm den... kendisi karaktersiz bi insan belli ki ... Hukuk okumuş ama insan olamamış bu belli... pmlerini buraya koyarsam anlarsınız zaten ne halt olduğunu .... Ban yemicek olsam kendisine küfretmeyi bile düşündüm cidden....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 7 Mayıs 2008; 3:27:34 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.