quote:Orijinalden alıntı: iyibokyıyenadamkomando subay askerlerın hepsı aslında o unuformanın daha seksı gosterdıgını bızzat kendım kız arkadasımdan duydumtabiki pilot karizma için bile pilot olurum
quote:Orijinalden alıntı: iyibokyıyenadamkomando subay askerlerın hepsı aslında o unuformanın daha seksı gosterdıgını bızzat kendım kız arkadasımdan duydumPilotluk ve Turist Rehberliği.
quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulyePilotluk ve Turist Rehberliği.Alıntıları Göster tabiki FUTBOLCU olmak, he bide grafikerlik... ikinci yazdığım biraz megalomanlık mı oldu :)
quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye Pilotluk ve Turist Rehberliği. Turist Rehberliğinin neresi karizma.Pilotluğu anladık ta.
quote:Orijinalden alıntı: iyibokyıyenadamkomando subay askerlerın hepsı aslında o unuformanın daha seksı gosterdıgını bızzat kendım kız arkadasımdan duydumtaksi şoförlüğü hele hele mercedes kullanıyorsa
quote:Orijinalden alıntı: iyibokyıyenadamkomando subay askerlerın hepsı aslında o unuformanın daha seksı gosterdıgını bızzat kendım kız arkadasımdan duydumDedektif
quote:Orijinalden alıntı: cr7_35 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye Pilotluk ve Turist Rehberliği. Turist Rehberliğinin neresi karizma.Pilotluğu anladık ta. Adamların iş kuralları yok. Giyiyorlar üstüne t-shirt, saçlarını uzatıyorlar, kas falan yapıyorlar ve hayvan gibi ingilizce konuşuyorlar.
quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: cr7_35 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye Pilotluk ve Turist Rehberliği. Turist Rehberliğinin neresi karizma.Pilotluğu anladık ta. Adamların iş kuralları yok. Giyiyorlar üstüne t-shirt, saçlarını uzatıyorlar, kas falan yapıyorlar ve hayvan gibi ingilizce konuşuyorlar. Bahsettiğin adam bu mu?
quote:Orijinalden alıntı: cr7_35 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: cr7_35 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye Pilotluk ve Turist Rehberliği. Turist Rehberliğinin neresi karizma.Pilotluğu anladık ta. Adamların iş kuralları yok. Giyiyorlar üstüne t-shirt, saçlarını uzatıyorlar, kas falan yapıyorlar ve hayvan gibi ingilizce konuşuyorlar. Bahsettiğin adam bu mu? Hayır.
quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: cr7_35 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: cr7_35 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye Pilotluk ve Turist Rehberliği. Turist Rehberliğinin neresi karizma.Pilotluğu anladık ta. Adamların iş kuralları yok. Giyiyorlar üstüne t-shirt, saçlarını uzatıyorlar, kas falan yapıyorlar ve hayvan gibi ingilizce konuşuyorlar. Bahsettiğin adam bu mu? Hayır. Genelde böyleler ama sana kalmış o mesele
quote:Orijinalden alıntı: iyibokyıyenadamkomando subay askerlerın hepsı aslında o unuformanın daha seksı gosterdıgını bızzat kendım kız arkadasımdan duydumPilot döver hepsini
quote:Orijinalden alıntı: iyibokyıyenadamkomando subay askerlerın hepsı aslında o unuformanın daha seksı gosterdıgını bızzat kendım kız arkadasımdan duydumEn azından arkadaş çevrene nam salarsın.