bence en karizmatik ve gizemli nick "Hallowman". [sml2k] tam bir karizma
bir de karizmasini kaybeden nickler var. [ngt] bazi topiclerden hatirlanacagi uzere mesela, imagine
tabi bir de karizmatik grubuna girmeyen, tum zamanlarin guncel, populer nickleri de var. onlari bu gruba sokmak, ari kovanina comak sokmaya benzer. ornek vermezsek olmaz:
vs. vs. ali_sami, gun, magicdeath, mewluth... kofox - phenone - nicki her nerede ve nasil ise [krl]
R I C H Y [bandt]
en karizam nick SmokeyDaBanG
)-(eretic, Phantom Lord, Soulblighter, Phæton çok karizma nickler bence, çünkü hepsi benimm[evlol]
)-(eretic, Phantom Lord, Soulblighter, Phæton çok karizma nickler bence, çünkü hepsi benimm[evlol]
ha bi de AngelicA... o da benim
devrimow nasıl nazdrovya arkadaşlar [drknrd][drknrd][sml2k]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Heretic</i> <br />)-(eretic, Phantom Lord, Soulblighter, Phæton çok karizma nickler bence, çünkü hepsi benimm[evlol] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
o kadar nickLe grip naapyorsun cok meraak ettm:)?????
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cokomilk</i> <br />Şimdi benim nickim [bgstr] diycem olmayacak. Kimse kendi nickini söylememeli diye bir kural koyalım bence.
benım nıck ım hıc karısmatık falan değil sıradısı bıle degil okul numaramdı :)
IŞTE BEKLENEN NİCK [bgdnc2]m00nShieLd[bgdnc2]
Bence en karizmatik nick bir başka forumda görmüş olduğum: Black_DeatH
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by webstar</i> <br />Bir tane fransızca nick vardı yaw neydi je_taime..... mi ne öle bişey o da ilginç Acharad : zaten karizma birde m******** duyunca valla iyi bulmuşsun tbr <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
kim değiştirdi benim postumu noluyor burda ne yazdığımı bile hatırlamıyorum ama editlenecek bişey değildi[ban]