iyi de bunu sana nie bilgisayar önerdi ki senin bulman lazımdı..en basit nick mantıklarından biri sedat adali diyelim isim nick:sadali..üzgün ali yani
bu arada nick imi değiştirmek istiyorum..kime başvuru yapmak gerekiyor.Zamanında nick değiştiren olmuştu hatırladığım kadarıyla.
direkt MagicDeath'e başvur.
bu arada en karizmatik nick magicdeath tabi ki:))yalakalığımızı da yaptık artık nick değiştirme işleminde baya biyol katetmişimdir heralde:P
en karizmatik nick benimki
erulmo
yaf ben saflıgımın kurbanıyım :d aslında iLuGa yazcaktim emme olmadı
tamam beyler..... tartışma bitmiştir..... en karizma nick beninki çıktı...tezarruata gerek yok.... çiçek yollamanıza da gerek yok....size layık olmaya çalışacağım...:::::::::::::)
quote:
Orjinal: e365
yaf ben saflıgımın kurbanıyım :d aslında iLuGa yazcaktim emme olmadı
Bu da iyi boşwer de aklıma motorolayı getirio ehehehe ratanil e noldu?
quote:
Orjinal: cakir42
kimsenin nicki bi halta yarama zdiyecem herkes üstüme çullanacak şimdi onun için demiyom en güzel nick bence en güzel nicktir amma saçmaladım
abi bush gibi konuştun valla
herkeşin nicki kendine güzeldir, o yüzden benimki carisma...
Ben hatırladığım kadarıyla söylüyorum
1- "ENFORMASYON BAKANI" diye bi nick vardı birde: 2- "TAHRİK MİLİ" nedense bunlar aklımda kalmış bunlara gülmüştüm herhelde
tartışma devam ediyor
GoodForce nickimle iddialıyım
bence nickin nasıl kazanıldığı önemli benim 11.sınıftaki lakabımın tersi 1 dönemde 2kez disipline gitmiştim
susun bakayım captain nınız konuşuyo.....nick dedigin oturaklı olmamlı benim ki gibi !!!!!Captain!!!!! captain captain captain captain tezahurata gerek yok alem bizi tanır..