Şimdi Ara

En Karlı Döviz Ticareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karlı döviz ticareti, kişiden kişiye değişmektedir. Örneğin 100.000 TL’nizin olduğunu düşünelim. 2008 krizinde 1.80 civarında dolar alırsanız, 2.20’lere gelince satarak kâra geçerseniz, 122.000 TL civarına ana paranızı yükseltmiş olacaksınız. Bunun için aylar boyunca beklemeniz gerekebilir. Daha küçük miktarlarda parası olanlar ise kazançları pek tatmin edici olmayacaktır.
     En Karlı Döviz Ticareti
    Peki, size şöyle söylesek! 100 dolarınız ile 10.000 dolarlık işlem yapmak ister misiniz?En Karlı Döviz Ticareti İçin Tıklayın

• Vallaha ben forex yasal olduktan sonra fiziki olarak döviz alıp satmayı komple bıraktım, tüm yatırımlarımı forex üzerinden yapıyorum.

Altın yatırımını ise bankalardan altın hesabı açmaya başladığım gün bırakmıştım.

Fiziki alım satım işleri artık çok geri bir yatırım bana göre. Online olarak çok daha hızlı ve kazanma şansı doğal olarak daha yüksek.
  • Forex piyasalarını doğru kullanır iseniz kaldıraçı fırsata çevirebilisiniz. İşlemlere başlamadan önce muhakkak forex ile ilgili detaylı bilgi edinip, piyasayı oğrenmeye çalışın. Aşağıda konu ile ilgili bir siteyi bulabilirsiniz. Tabii ki başka sitelerde var bilgi almak için.

http://www.forexcim.com/
  • istatistiklere göre forex oynayanların sadece %20 civarı para kazanır
    geri kalanlar ise para kaybedenler ve kaybettiği parayı çıkartmaya çalışanlardır.

deneme hesapları sistemi öğrenmenizi sağlar ancak gerçek hesaplara geçtiğinizde taimatlarınız anında yapılmaz yani gecikmeli yapılır hatta bazen hiç yapılmaz arada kaynar gider sat dediğinizde yüksek değerden satmayıp daha aşağı gelince talimatınız yerine getirilir
    veya dip bir seviyeden al dediğinizde o seviyeden almayıp biraz daha yükselme olunca alımı yaparlar
    çünkü bu sistemde sizin para kazanmanız amaçlanmıyor
    siz para kazansanızda kaybetsenizde aracı kurum komisyonunu her türlü alacaktır.
    yani sokağa atacak ne kadar paranız varsa o kadar miktarı deneyebilirsiniz
    atıyorum 10.000 tlniz var ama sokağa atabilecek sınırdaki paranız 300-500 tl ise
    sadece bu miktarla oynayın ve kazanırsanız ödediğiniz parayı çıkartıp cebe atıp kalan para ile ne yaparsanız yapın farketmez
    kaybederseniz üstüne bir bardak soğuk su içip oturun devam etmeyin ettikçe daha çok batacaksınız.

not otomatik alım satım yapan robot yazılımlar deneyebilirsiniz
    bu durumda yeterli bir algoritma kullanırsanız sürekli kar edersiniz
    az olur ama sürekli olur. bir tanıdık var 10.000 dolara günlük 50-250 dolar arası otomatik kar ediyor. aylık ve yıllık hesabı size bıraktım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karlı bir tarım yatırımı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.