Şimdi Ara

En Kirli PC'ler Galerisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şükürler olsun Bilgisayarıma .d
  • Hiç unutmam bir ara stajda iken bir bilgisayar temizlemiştim tozdan burun deliklerim simsiyah olmuştu hatta bilgisayarı kullanan sigarada kullanıyordu fanın üstü sapsarı olmuş temizlemek için öldüm resmen .
  • Terbiyesizler sizi.Utanmıyomusunuz aletlere işkenceye.Hepinizi sürdürecem buralardan
  • üfff blower ile ne temizlenir bunlar yaww temizlemek istiyorum bunları

• daha bulursam koyarım
  • Buda benden. 10 ayda bu hale geldi.

En Kirli PC'ler Galerisi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khryseis -- 31 Ocak 2015; 6:19:29 >
  • Bence 12 numaralı resimdeki kasada fasulye yetişebilir . İlkokulda yaptırıyorlardı ya böyle pamuğa falan , o kasanın için toprak olmuş ki daha iyi tutar
  • OHA ya, bu nedir ya!? Ağlasım geldi resmen ya!!
  • Bİr internet cafede dahada kötülerini görmüştüm.Toz halı gibi kalkıyordu kasadan.
  • Hocam o klavye ne öyle ya
  • İnternette bulduğum şu klavyenin haline bakın

En Kirli PC'ler Galerisi
  • o fare fake çünkü bi gün bizim servise bi makina glmişti içini açtık bi fare doğum yapmış yavrularıyla beraber ölmüş hiç böle durmuolardı kurumuşlardı bi kapağını kapadık iade ettik pcyi :D:D:D
  • klavyenin hali ne öyle
  • belki bilerek temizlemiyorlar.Kasanın içinde tozlar toprak haline geldikten sonra.Bir bilgisayar daha yetişecek ne biliyorsunuz. Belki klonlucaklar süper oyun bilgisayarı çıkcak.
  • Tek kalime yazıklar olsun bunedır abıcım yaa ben rutın olarak her ay temızlerım pc'mı butun parcalarını soker pırıl pırıl yapar yerıne takarım bunlar ne abı

• dayanıklılık testi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

Tek kalime yazıklar olsun bunedır abıcım yaa ben rutın olarak her ay temızlerım pc'mı butun parcalarını soker pırıl pırıl yapar yerıne takarım bunlar ne abı

bende normalde aylık yada haftada yaparım. Senin sistem bende olsa günlük cilalarım :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.