beyler herkes mage diyor ama bence okçu :D çünkü koxp açıyo bazıları diyo mage 4günde 60 olur 6günde 60 olur be mageden çok sıkılıyorum ne bilim bi acayip eliyo bana mageyle oynamak sizce mage güzelmi
archer rogue yu koxp suz düşünürsen mage
bence mage
quote:
Orijinalden alıntı: sadecedostluk
bence mage
ne mage ne rogue ne warrior Forever BUFFER
ama ben derim ki Rogue
quote:
Orijinalden alıntı: sadecedostluk
bence mage
HER ZMN MAGE
quote:
Orijinalden alıntı: dallama123
HER ZMN MAGE
Alıntıları Göster
rogue ama bence buffer daha güzel
quote:
HER ZMN MAGE
Alıntıları Göster
Mage yi kasamıyosan ve eğlenceli gelmiyosa gariplik var Mage çok eğlenceli bir karakterdir Allah allah
quote:
HER ZMN MAGE
Alıntıları Göster
yaw magede kus kadar hak var hele fullmp ye verirsen pointleri hemen yatarsın ınte versen bu serferde vuramazsın sen bi bufer ac 60 dan sonra healci yap 1920 party healle boss partilerine girersin yan olarak da reze ver tamam hem 60 lwl healci pot da yapabiliyo koseyi donersin dene bak pişman olmıycaksın
quote:
Orijinalden alıntı: CüNeYt788
yaw magede kus kadar hak var hele fullmp ye verirsen pointleri hemen yatarsın ınte versen bu serferde vuramazsın sen bi bufer ac 60 dan sonra healci yap 1920 party healle boss partilerine girersin yan olarak da reze ver tamam hem 60 lwl healci pot da yapabiliyo koseyi donersin dene bak pişman olmıycaksın
Alıntıları Göster
bence priestlar en kolay kasılır her partide yeri var deru apos troll golem uruk dts hepsinde kolayca kasılabilir
quote:
Orijinalden alıntı: theavatar
bence priestlar en kolay kasılır her partide yeri var deru apos troll golem uruk dts hepsinde kolayca kasılabilir
Alıntıları Göster
ARchery ----> koxp-----> lwl 70
quote:
Orijinalden alıntı: McRapT
ARchery ----> koxp-----> lwl 70
Alıntıları Göster
buffer
quote:
Orijinalden alıntı: That's Right
buffer
Alıntıları Göster
mage ile hızlı kasman için arkadaş çevrenin ii olması lazım harpy party leri için
quote:
Orijinalden alıntı: roguemaster
mage ile hızlı kasman için arkadaş çevrenin ii olması lazım harpy party leri için
Alıntıları Göster
çevren yoksa otur başınada bi kas bakam mage kasılıomu
quote:
Orijinalden alıntı: TheBadGuy
çevren yoksa otur başınada bi kas bakam mage kasılıomu
Alıntıları Göster
Mage tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: bodrumlu2
Mage tabiki
Alıntıları Göster
Priest
quote:
Orijinalden alıntı: bodrumlu2
Mage tabiki
Alıntıları Göster
ya bu koxp çerçevesinde heralde mage ile kasılmaz warriro hiç kasılmaz ben en iyisi koxpçuyla okçu açim :D nasılsa herkes kullanıyo
archer-mage-priest-assassin-warrior
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4
buffer daha kolay bence.her partye lazım.zahmetsiz
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4
archera kimse geçemez mesala koxpla koxpsuz ise magaler bufferlerden önce kasıyor özellikle yeni severlarda
quote:
Orijinalden alıntı: TR53
archera kimse geçemez mesala koxpla koxpsuz ise magaler bufferlerden önce kasıyor özellikle yeni severlarda