Şimdi Ara

En Kolay Para Kazanma PTC bot ile doluşun ödeme kanıtıyla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar yeni bir ptc sitesine başladım ve 2 günde refsiz 6 dolar kastım ve çektim
    nasılmı bot ile hit çekme botu ile yatmadan önce kuruyorum uyandıgımda 2-3 dolar gelmiş oluyor 8 saat felan uyuyorum bunun yanında reklamada tıklıyorum refsiz bu kadar para kasmak iyi botu anlatıcam simdi cünkü cince
    benimle birlikte para kazanmak isteyenler bekliyorum ödeme kanıtı bir tane cunku bir kere cektim oda 6 dolar

öncelikle burdan kayıt olun http://www.goldenclix.com/ptp.php?ref=rhymex

ardından giriş yapın ve account kısmından dashboardın altındaki live ptp linkinizi alın ve botumuza ekleyin

simdi botun nasıl kullanıldıgını anlatıcam en altada botun linkini koyacagım aslında cok kolay

en fazla 5 link ekleye bilirsiniz siz ekleye bildiginiz kadar ekleyin

bot indirme linki http://www.speedyshare.com/4HyCm/Jingling.rar

bot günde 2-3 dolar kazandırıyo reklam tıklamada günde $ 0.10 kazandırıyo

iyi günler iyi kazançlar refli üye olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhymex -- 12 Eylül 2014; 10:14:08 >

• uye olan arkadaslara teşekkürler
  • bot diye indirdiğim winrar dosyası şifre istiyor:/
  • linki güncelledim arkadaslar earn money den view adversitements kısmındaki reklmalarıda tıklarsanız 10 centte ordan geliyor günlük
  • arkadaslar earn money/view advertisements kısmından reklamlarıda tıklayın yoksa bot oldugunuz anlasılır banlanabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.