lafın gelişi ama köy gibi bir yer gitim gördüm sadece sanayi gelişmiş dağın bi başında bi santral bi telefrk onla övünüolar işte koptum ya
sanayi ve turizm gelişmiş olduğu için şehirde kolay yaşanıyo
Amasyayı Ekle Ankete Ayrıca Amasyadır Çünkü Küçüktür Ve İnsanları Kötü Deildir Her Meyvanın Tazesi Bulunu. Ve Kira Fiyatları Ucuzdur Örn : Amcamlar 3 Oda 1 Salonda Oturuyor 125ytl Kira Veriyolar
ekledim isteklere göre ekliyorum
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum bu şehirler arasında hiçbir tane doğuda bulunan şehir yoq. Doğu Anadolu Bölgesi yoksa Türkiye'den ayrılıpta Kürdistan mı oldu???
ADANA ANKARA ESKİŞEHİR EŞİT GİDİYOR BU 3 YER ÇOK GÜZEL HELE ADANA VE ESKİŞEHİR
quote:
Orjinalden alıntı: yenilmezzz
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum bu şehirler arasında hiçbir tane doğuda bulunan şehir yoq. Doğu Anadolu Bölgesi yoksa Türkiye'den ayrılıpta Kürdistan mı oldu???
helal olsun fatihim
quote:
Orjinalden alıntı: emre50
Amasyayı Ekle Ankete Ayrıca Amasyadır Çünkü Küçüktür Ve İnsanları Kötü Deildir Her Meyvanın Tazesi Bulunu. Ve Kira Fiyatları Ucuzdur Örn : Amcamlar 3 Oda 1 Salonda Oturuyor 125ytl Kira Veriyolar
maaşlarda aynı oranda düşükse 75ykr den ekmek almak insana koyuyodur
aydın'a gel
Konya diyorum başka bi şey demiyorum şehir merkezine yürüyerek 10 dklık mesafede evin kirası 450 ytl aidat 250(kışın max.) elektirk 100, su 25, doğal gaz(ocak için) 5-10 yani uygun fiyata yaşayabilirsin burda şehrin bi ucundan diğer ucuna 2 dolmuş ile gidebilirsin yani 1500 YTL lik maaşın varsa çok rahat yaşarsın
quote:
Orjinalden alıntı: R3P
Konya diyorum başka bi şey demiyorum şehir merkezine yürüyerek 10 dklık mesafede evin kirası 450 ytl aidat 250(kışın max.) elektirk 100, su 25, doğal gaz(ocak için) 5-10 yani uygun fiyata yaşayabilirsin burda şehrin bi ucundan diğer ucuna 2 dolmuş ile gidebilirsin yani 1500 YTL lik maaşın varsa çok rahat yaşarsın
Dostum Konyayı Adanayla nasıl bir tutuyorlar anlamış değilim Konyaya gittim grçekten güzel bir yer ama Adana kadar gelişmiş değil Nasıl bir olur hala anlamış değilim
izmirde sessiz sakın rahatca yaşayabılırsın.KAPKAÇ TRAFIK CINAYET turu olaylar pek gorulmez.Ankarada fena değil dıyorlar.
öğrenciler istanbula gelmek istemiyorlar , hayat pahalı , yaşam zor gibi saçma sapan yorumlar yapıyorlar ama kesinlikle hayat pahalı değil ve öğrenci için yegane okunası memlekettir istanbul.
nerde iyi para kazaniyorsan en kolay yaşanak şehir orasıdır
ayrıcada sonunu düşünen kahraman olamaz memati !
pardon kendimi biraz fazla kaptirdim galiba
quote:
Orjinalden alıntı: tcddmusa
Kesinlikle Adana bak hatta şu an 2. sırada ben çok seviyorum izmir ve adana kim ne derse desin bu arada ordaki Bursa seçeneği çok saçma olmuş orası bir köy İzmir Adana
Way kardeş ne yapıon ya ortalarda yoksun uzun süredir özledik seni ya
quote:
quote:
Kesinlikle Adana bak hatta şu an 2. sırada ben çok seviyorum izmir ve adana kim ne derse desin bu arada ordaki Bursa seçeneği çok saçma olmuş orası bir köy İzmir Adana
BU ELEMAN ÇİFT KİŞİLİKLİ GALİBA
quote:
Orjinalden alıntı: ®eis
quote:
quote:
Arkadaş girmiş şifreyi biliyordu
quote:
Orjinalden alıntı: ®eis
quote:
quote:
bu espri daha önceden yapıldı
izmir..
Deniz kız iş ev para rus alman hollandalı plaj plaj kumu plaj kumunun üstünde ruslar rusların üstünde sen
Samsun/Atakum tabiki...
Tüm Türkiye'yi Dolaştım Atakum Kadar Rahat Biryer Bulamadım...
4 şehirde yaşadım (İstanbul,İzmir,Adana,Antalya)(сейцас я живу в Анталии).antalya banko.