BEnce en komik karakteri ismi Kisame Hoshigaki çünkü:Dilber hala değişi ile hoşşiq kisame
Sizde Gönderin
Gintama'dan Ketsuno Ana tabi ki. Ketsu no Ana şeklinde yazınca Asshole, Ketsuno Ana diye yazınca haber spikeri Ana anlamına geliyor.(Karakter bir haber spikeri)
quote:
Orijinalden alıntı: windsurf
Gintama'dan Ketsuno Ana tabi ki. Ketsu no Ana şeklinde yazınca Asshole, Ketsuno Ana diye yazınca haber spikeri Ana anlamına geliyor.(Karakter bir haber spikeri)
Hanano Ana'da var Gintama'da. Hanano Ana haber spikerinin adı, Hana no ana olarak yazarsan burun deliği anlamına geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Flara
Hanano Ana'da var Gintama'da. Hanano Ana haber spikerinin adı, Hana no ana olarak yazarsan burun deliği anlamına geliyor.
Alıntıları Göster
Bu arada Ketsuno Ana ve Hanano Ana'nın tipleri aynı.
quote:
Alıntıları Göster
Abaraji Renji=abazai okuyacakış gibi geliyo her seferinde
quote:
Bu arada Ketsuno Ana ve Hanano Ana'nın tipleri aynı.
bende buldum narutodan shikumaru shiki shiki shiki shikimaru shiki,maru birde lee karateciler filmler huleeeyn falan derler ya ordan komik buluom leeeeeeaaa
quote:
Orijinalden alıntı: katnip
bende buldum narutodan shikumaru shiki shiki shiki shikimaru shiki,maru birde lee karateciler filmler huleeeyn falan derler ya ordan komik buluom leeeeeeaaa
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: katnip
Çado yazıtura læ
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
quote:
Çado yazıtura læ
Alıntıları Göster
sai bir şey unutunca diyoruz sahi ordan komik birde japoncada en komik kelim aniki bazen insanlar çok sinirlenince sayı sayar bende bazen oluyorum 12 yerine Aniki diom
quote:
sai bir şey unutunca diyoruz sahi ordan komik birde japoncada en komik kelim aniki bazen insanlar çok sinirlenince sayı sayar bende bazen oluyorum 12 yerine Aniki diom
Alıntıları Göster
quote:
Sakura, kura çekmek gibi.
quote:
Alıntıları Göster
Her iki dakikada bir mesaj atma hakkını değerlendirmek zorunda değilsin. Eğer devam edersen, gece rüyanda aşağıdaki kişiyi göreceksin!
quote:
quote:
Sakura, kura çekmek gibi.
Alıntıları Göster
CAptain tsubasa (izlemedim )=CAptan Tospağa
quote:
CAptain tsubasa (izlemedim )=CAptan Tospağa
Alıntıları Göster
yok benim nefret ettiğim ilk 3 şey 1-animesiz kalmak 2-elektrik gitmesi(aslındalaptop varda) 3-kızlar(bilmiom bir gıcıklık hissim var yengem dahil zaten gıcık listesinde başlarda)
quote:
Her iki dakikada bir mesaj atma hakkını değerlendirmek zorunda değilsin. Eğer devam edersen, gece rüyanda aşağıdaki kişiyi göreceksin!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Flara
.Sıyırdı artık kendi kendine konuşuyor
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
quote:
Orjinalden alıntı: Flara
.Sıyırdı artık kendi kendine konuşuyor
Alıntıları Göster
haklısın
quote:
haklısın
Alıntıları Göster
gaara garga
quote:
haklısın
Alıntıları Göster
Sakin ol dostum.
Bu arada komik değil ama böyle karizma bir karaktere böyle bir isim vermişler. Orochimaru. Küfür eder gibi geliyo bana hep. Aslında komik değil (Yani..)
quote:
Orijinalden alıntı: panzer_
Sakin ol dostum.
Bu arada komik değil ama böyle karizma bir karaktere böyle bir isim vermişler. Orochimaru. Küfür eder gibi geliyo bana hep. Aslında komik değil (Yani..)