Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • KANBEROĞLU otobüsü Man Fortuna değil S2000 miş
  • ben en rahat otobüs modeline setra diyen zihniyete hayret ediyorum şu anda!setra dediğiniz otobüs Adan Zye travegonun aynısıdır!orda son sıralarda 403 gördüm!o otobüs ise ikisindende daha konforludur!bu nasıl bir anket neye göre kriterler var çok merak ettimsen kim oluyorsun falan derseniz şimdi ben hoşdere otobüs fabrikasında çalışıyorum ne ürettiğimi biliyorum ondan böyle konuşuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihande ben en rahat otobüs modeline setra diyen zihniyete hayret ediyorum şu anda!setra dediğiniz otobüs Adan Zye travegonun aynısıdır!orda son sıralarda 403 gördüm!o otobüs ise ikisindende daha konforludur!bu nasıl bir anket neye göre kriterler var çok merak ettimsen kim oluyorsun falan derseniz şimdi ben hoşdere otobüs fabrikasında çalışıyorum ne ürettiğimi biliyorum ondan böyle konuşuyorum..

babamda 350 kasaları öve öve bitiremez yakıt konusunda
    setrayla neoplan güleryüz gibi kasa fabrıkası neyine heves edıyorlar anlamıyorum

• TEMSA DIAMOND

• Şahsen otobüsü daha yeni bindim.. İlk gördüğümde yolculuğun kötü geçecegini sandım. Genelde Trevengolarla gelirdim. Setra'yı bilmezdim. Görünüşü beni ürküttü. Ama bindim yerime oturdum. Adamlar gayet rahat yapmışlar ayak koyma yerleri geniş falan ayağını rahatça uzatabiliyorsun.Bide orta kapının hemenn önündeydim. Koltuğun arkadasında kimse olmadığı için yasladım koltuğu miss gibi yolculuk geçirdim. Tek kötü yanı bana öyle geldi sanırsam biraz fazla sarsıyor Trevengolara göre , ama yine de 10 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 22 Ocak 2012; 14:50:25 >

• setra da mercedesde aynı holdingin ikiside daimler chryslerin mercedes kalitedir konfordur mercedes teknolojide 5 sene önde gidiyor.
  • bu otobüs ve bunun yeni model olan neoplan starliner en rahatı bence

ayrıca safir 2 otobüsleride dışardan basit görünsede içi gayet iyi

Ek : 2+1 koltuk düzeni olmayan hiç bir otobüs markası ne olursa olsun konforlu sayılamaz işin aslı bu. Konforun büyük kısmı koltuk düzeni ile alakalı geri kalan kısımda otobüsün süspansiyon ve sessizliği ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkkarakartal1903 -- 28 Şubat 2012; 18:09:54 >

• Otobüsçü değilim çok da anlamam yolcu yorumu yapacağım.Rizeye otobüsle gidip geldim.Rizeye giden neoplan hiç görmedim zaten.Tourismo travego ve O403ler var ama %80 travego.Otobüsle rahat yolculuk diye bir şey yaşamadım.Malum eskisi gibi değil işler otobüsler çok duruyor.Özellikle rizeden gelirken 6 7 yerde durup yolcu alıyorlar.En son ki yolculuğum 2 aylık 2011 travegoydu otomatik vites falan ama 18 19 saatlik bir yolculukta hiç bir otobüsün zaten rahat olacağını düşünmüyorum.Ayrıca bundan sonra ulusoydan başka otobüse bineceğimi zannetmiyorum.Yerel hatlarla uğraşılmaz.Metronunda onlardan farkı yok.
  • Bence dış görünüş olarak şahsen setra güzel ama iş konfora gelince daima neoplan starliner
  • YOLLARIN YILDIZLARI SEFER HAZIRLIĞINDA (Kırıkkale-Ankara) (Kendi çekimim)

• Neoplan
  • OTOKAR DORUK (Yakışıklı mini otobüs)

• AŞTİ 'DE MAN FORTUNA Antalya seferine hazırlanıyor.

• SETRA S417 HDH CAM TAVANLI harika konfor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

SETRA S417 HDH CAM TAVANLI harika konfor ...

+1 Antalya-Alanya arası bir kere binmiştim çok rahat etmiştim. Hepsi öyle mi bilmiyorum ama benim bindiğim otobüsteki koltuklar deriydi. Ama Malatya'da yaşadığım için öyle bir araca henüz yerli firmalarımızdan birinde rastlamadım Neoplanın çok sarstığını gördüm sıralayacak olursam Setra-Travego-Neoplan şeklinde olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfcgrygt

quote:

+1 Antalya-Alanya arası bir kere binmiştim çok rahat etmiştim. Hepsi öyle mi bilmiyorum ama benim bindiğim otobüsteki koltuklar deriydi. Ama Malatya'da yaşadığım için öyle bir araca henüz yerli firmalarımızdan birinde rastlamadım Neoplanın çok sarstığını gördüm sıralayacak olursam Setra-Travego-Neoplan şeklinde olacaktır

Ben Varan Turizm ile İstanbul - alanya arası yapmıştım süperdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mstfcgrygt

quote:

Ben Varan Turizm ile İstanbul - alanya arası yapmıştım süperdi

Setra candır

• Ankaradan antalyaya ulusoy(setra)la gittim fena değildi. En ön tarafta olduğum için anormal bir rüzgar sesi geliyordu sadece
  • starliner candır...
  • YİNE ALANYA OTOGARINDAN BİR GÖRÜNTÜ (ES Turizm'in MAN FORTUNA'sı Ankara seferi için peronda)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.