Şimdi Ara

en korkunç film hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shining gerçekten mükemmel bir film... Stanley Kubrick'e zaten hayranımdır ve bu filmde de diğer Kubrick filmlerinde olduğu gibi SÜRREALİST öğeler var ve filmi inanılmaz çekici kılıyor.. Konusu itibariyle de ilgi çekiyor ve korku filmi açısından oldukça gergin geçireceğiniz saatler sizleri bekliyor... Diğer Kubrick filmlerini de unutmayalım...
    Kubrick' SAYGI

• o zamanlar evil dead çok korkunçtu. şimdi izlemeye dayanamam. ama alfred hitckok filmleri hala izlenir
  • korkunç bir flim serisi
  • hiçbiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    şu ana kadar birçok korku fılmı ızledım ama hıcbırınde korkmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshin -- 30 Ağustos 2005, 0:47:04 >
  • evet artık ben de korkmuyorum.. ilk izlediğim korku filmlerinden sonra artık yeni çıkan filmlerin hiçbiri benim kılımı bile kıpırdatmıyor ve verdiğim paraya acıyorum...
  • Bu konuda bana kalırsa en iyi film ŞEYTAN filmi...1970'lerde yapılan ilki ama.

Ayrıca KARANLIK SULAR'ın Japon versiyonu.

Ama HALKA,GAREZ gibi milletin ölüp bittiği filmler nedense hiç hoşuma gitmedi.Belki de mantıksız oldukları içindir.Ama şeytan öye değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 30 Ağustos 2005, 9:28:24 >
  • BÜYÜ
  • garez gerçekten çok kötü bir film... bırakın korkmayı ağzımı bırakıp başka bi tarafımla güldüm...
  • sssssssssaaaaaaaawwwwwwwwww
  • sssssssssaaaaaaaawwwwwwwwww
  • saw'ı merak ediyorum bir de se7en... bunları nerden indiriyim? torrentle mi dc++'la mı?
  • blair cadısı var. ikincisi dandik. birincisi güzel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: controller man

blair cadısı var. ikincisi dandik. birincisi güzel..

bende qüsel die duydum ama bi yürlü izleyemedimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironhand

BÜYÜ

tamamen katılıyorum.... türk sinemasının bu halde olması beni çok korkuttu

• Blair Witchhhhhh 1

www.blairwitch.com
  • grudge kulaklıkla yüksek sesle izle+karanlık ortam=en az 1hafta kabus garantili üst üste 2 kez izle sabak kalkar kalkmaz tavsiye edilir
  • the exorcist
    [sadece ilk filmi tabii]
  • quote:

Orjinalden alıntı: korean

grudge kulaklıkla yüksek sesle izle+karanlık ortam=en az 1hafta kabus garantili üst üste 2 kez izle sabak kalkar kalkmaz tavsiye edilir

O ortamda Şaban filmi bile korkunç gelir adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 31 Ağustos 2005, 11:40:13 >
  • film değil ama oyun resident evil odadan geçerken zombilerin pencereyi kırmaları joystick i atmıştım elimden ve koltuktan düştüm deli tırstım yavvv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofday -- 31 Ağustos 2005, 14:26:56 >
  • MAYMUNLAR CEHENNEMİ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.