Şimdi Ara

En kötü champion (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en çirkin görünümlü hero soroko en useless hero bence rengar şaka la şaka bence en useless hero sivir en zayıf hero ise aatrox şaka gibi heal veriyor yetenekleriyse mana harcamıyor diye seviniyorsun daha kötü kendi canını kendin eritiyorsun ancak öyle dmg atabiliyorsun doğru düzgün acilen buff lazım
  • Poppy diyen arkadaşlar güldürdü
  • ashe
  • Nasus j4 lee sin hecarim kassadin ezreal thresh oooo say say bitmez ben dari aliyorum tek atiyorum hem jungle hem support hem mid hemde adc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nub06

sivir abi sivir en vasıfsız hero

• Poppy olabilir veya urgot
  • ashe
    udyr
    kismen viktor

• quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

kimsede çıkıp zilean dememiş ya lan resmen "hadi bir champion yapalım ama buna hiç birşey koymayalım" gibi bir fikrin ürünü :D bir champ hiç bir işe yaramazmı sözünün karşılığı

Neyini beğenmedin söyle de oynamayalım biz de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 5 Ağustos 2013; 13:52:58 >
  • Urgot ve Sivir

• Zilean yazan late game karşısına hiç gelmemiş herhalde

• Kötü champion yoktur kötü player vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 5 Ağustos 2013; 13:56:27 >
  • Tabikide şako sorumu bu
  • useless hero yoktur (WW dışında) hepsinin kendine has şeker şeker tontoş tontoş özellikleri vardır. Ama genelde lol oyuncularında şu psikoloji var "Ucuz hero, ezik herodur" tamamen yanlış aslında. Mesela ranked giriyoruz, karşı adc ashe alıyor bizim adc sevinçten havalara uçuyor oh yendik gg wp oley be falan diye. Ama oyuna bir giriyoruz afedersin ashe bunun .... neyse Bir de görünüşü, skill seti zorluğu ve ya adının duyulmuş olmaması yüzünden kullanılmayan var. Bkz. : urgot, malzahar, galio vs vs vs. Türk oyuncularında şu da var "Bir şampiyon ne kadar çok hasar veriyosa o kadar iyidir" bir de ninja görünümlü böyle uçan sıçrayan bir şey oldu mu uuuuh tamam göz bebeğimiz olurlar bkz : akali, zed, rengar, DARİUS , fiora, xin zhao vs vs uzar da uzar.

• Millet birde bu konuyu ciddiye alıp altına hero yazmış. Yazılan herolara da baktım TR serverı boşuna bu halde değil anlamış oldum. Kötü hero nedir yahu, herolara b.k atacağınıza kendinize bakın az ben ne oynuyorum diye.
  • Bizim arklarla issiz herolar kategorimiz var onlarda victor zilean urgot fln

• urgot
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

İste forumun hali. Keske yaz hic baslamasaydi.

+1.
  • zilean tabiki hatta aram sırf zilean için var
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

En kötü champion

tamam şimdi gidebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.