Selam arkadaşlar şu ana kadar seyrettiğiniz filmlerdeki en kötü kahraman hangisi? freddy mi? ajan smith mi? alien mi?
FRoST , xTraP , CHoSEn , Vi3
Kill billde ki bill.
FREDDY.................
bence titanic de serefsiz bir adam vardi ya.hani kizin nisanlisi.
Yeşil Yol'da Pearsy denen bi pzvenk vardı herife ıslatmadan elektrik vermişti de kokutmuştu ortalığı. eşşşşşşşoğğğuuuleşşşek.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Kill billde ki bill.
quote:
Orjinalden alıntı: albati
Yeşil Yol'da Pearsy denen bi pzvenk vardı herife ıslatmadan elektrik vermişti de kokutmuştu ortalığı. eşşşşşşşoğğğuuuleşşşek.
Resmen sinirlendim tekrar. İğrenç b ir herifti o ya.
quote:
Orjinalden alıntı: Quadim
quote:
Resmen sinirlendim tekrar. İğrenç b ir herifti o ya.
+1
texsas cellatındaki testereli cellat
Wrong Turn'deki hilkat garibesi kardeşler.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Kill billde ki bill.
+1
quote:
off çok güldüm gece gece
quote:
adam bilmeden yapmış ya
er rayndaki alman şerefsizdi bence fena öldürüyordu adamı öyle yavaş yavaş sokuyo bıçağı offff tüyler dikenssssssssssss
halka filmindeki o ufak kızın annesi beni sinir etmiştir..
Seven daki kevin spacey...hasta ruhlu adam brad in karısının kafasını kargoyla çölün ortasına gönderiodu...Ben olsam aynı kargoyla puştun parçalarını yollardım
kutunun içindeki çocuğuydu ben öyle biliyorum berbat herif