Şimdi Ara

En kötü gün bugünse‚ bugün de Fenerbahçe..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bu taraftarın gücünü herkes görmekte ve görmeye de devam edecek..
    kişisel hınçlarını büyük fenerbahçe taraftarına bu saygısızlıkları yapanlar birgün mutlaka hesab vereceklerdir...
    bugünlere taraftarın gücü ve sevdası ile bu büyük kulüp bundan sonra da taraftarının gücü ile yürümeye devam edecektir...

bizleri kimse yıkamaz bölemez engelleyemez bu sevda bizim sevdamız karşımıza çıkan her kim olursa olsun

DAR AĞAÇINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE OLACAK....

• düşsekde sorun değil desteklemeyi bir gün olsun bırakmayız biz iyi günler için sevmedik bu takımı.ama bize adam gibi deliller göstermeden de kimse düşeremez bu bizi.
  • Tartışmasız bu ülkenin kulübüne en bağlı taraftarı Fenerbahçe taraftarıdır.Geçen Galatasaraylı bir arkadaş sordu "Fenerbahçe'yi bırakacak mısın?".Bende gülerek ben Galatasaraylı değilim Fenerbahçeliyim dedim.Gerçektende diğer takım taraftarları iyi gün taraftarı.Geçen sezon hangi Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlara birşey söylesem bu sene kötüyüz takımla ilgilenmeyiz diyor.Fenerbahçeyi seven asla böyle demez.Bir Fenerbahçeli için Fenerbahçe'nin anlamı futbol kulübünden çok daha ötesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

Tartışmasız bu ülkenin kulübüne en bağlı taraftarı Fenerbahçe taraftarıdır.Geçen Galatasaraylı bir arkadaş sordu "Fenerbahçe'yi bırakacak mısın?".Bende gülerek ben Galatasaraylı değilim Fenerbahçeliyim dedim.Gerçektende diğer takım taraftarları iyi gün taraftarı.Geçen sezon hangi Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlara birşey söylesem bu sene kötüyüz takımla ilgilenmeyiz diyor.Fenerbahçeyi seven asla böyle demez.Bir Fenerbahçeli için Fenerbahçe'nin anlamı futbol kulübünden çok daha ötesidir.

Aynen oyle.Geçen sene galatasarayi destekleyen maçlarini kaçirmayan arkadaslarimin %80'i bu sene maç izlemeyi birakti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.