Şimdi Ara

En kötü öğretmen ve okul anıları paylaşma konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eml lise 3 ortalık apış arası kokuyor. Milletin elinde fantazi dergiler. O zamanlar akıllı telefon mu var bulvar şok gazetesine attırıyorduk. Cehape dönemi işte :))
    Neyse arka sırada oturmuş dergilere bakıyoz. Sınıf zaten 30 kişilik ama mevcut 83.
    Biz dergilere bakarken hortt diye kadın öğretmen edebiyatçı girdi. Noluyo orada ne bu kalabalık deyip arkaya doğru koşturdu.
    Ne koşturuyon geç git işte. Yok geldi yanımıza kadar ne o elinizdeki verin dedi. Verdim. Ama sanki içimden bir şey koptu.
    Hoca dergi kapağını görünce ıııyyy pislikler deyip müdüre kadar gitmiş.
    Müdür önce beni sonra sırayla tüm sınıfı kalorifer dairesinde hem dövdü hem çay ısmarladı. Hem vurdu hem nasihat etti.
    İşi gücü bırakıp Akşama kadar dövdü bizi. Elleri dert görmesin severim kendisini.
    Ama edebiyatçı fazla dayanamadı tayin istedi gitti.

Ahh eml günleri ahh. Hiçbir okul eml gibi olamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlk okul 3. Sınıfız o zamanlar çeşitli davranışlarımız var tabi
    Mesela sınıfta biri diğerine laf sokunca "uyyyyyyyyyy" diye bağırılır ortam kızıştırılır.
    Sen karşındaki gruba iyi bi laf soktun etrafında uyyyy diyecek yandaşların da yok o zaman elini ağzınla sus yapıp "şşşşşşşşşşş" derdik.

Tabi o zamanlar sürekli kız erkek atışması oluyor.
    Sınıfa girdim 5 tane kız aralarında aşık olduğum kız da var. O zamanlar aşık olunca etkilemek için kızı gıcık etmeye çalışırdık hahahha
    Görünce hemen laf atışmaları başlar ay çekilsene be salak der kızlar. Sonra Ben bu 5 ine bi laf soktum etrafta uyyyy yapıp kapak atacak kimse yok ben de kendim lafı sokup şşşşş yaptım 5 kızın karşısında
    Bi de o gün de griptim burnum falan tıkalı.
    Nası şşşş lediysem güçlü güçlü burnumdan bi sümük baloncuğu çıktı ben şşşşş dedikçe burnumdaki sümük baloncuğu büyüyor. Sonra birden gözümün önüne geldi sümükten baloncuk sonra şşş demeyi kestim birden patladı elim parmaklarım dudaklarım sümük oldu
    Kızların hepsi gülerek ve koşarak ıyyyyy diyerek uzaklaştı. O günden sonra hiç sevgilim olmadı hiç bir kızla konuşmadım
    Sümüğüm akacak diye korkuyorum bi kızla konuşurken
    Yaşım 25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.