Şimdi Ara

en kötü server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle böyle bir başlik açmak,2 aydir emek verdiğim ve 8 arkadaş getirdiğim, 25 kişiye item ve yardim ettiğim, bir türk serverini kötülemek beni cidden çok üzüyor ama mecbur kaldim. Bunun için burada olan başta bana l2 öğreten absyy deki abilerimden(delikiz-Türkpasa gibi^^) ve diğer arkadaşlardan özür dilerim. sözü geçen serverimiz liquidfire yeni gm olan arkadaşimiz çoçuk heralde onunla bununla laf dalaşına giriyor hep yok jaile atarim, yok banlarim falan neyse..Ben dedim böyle yaparsan şahsi hareket edersen herkesi kaçırırsin, ben bütün klanimla l2veritasa gideriz hepimiz dedim. Kendileri de vay sen kimsin bana kafa tutuyon diye beni jaile atti ve oyundan cikti. Ama neyse kendi kaybetti ben ve 8arki İnşallah l2veritastayiz.

asasTR(dominator)

• quote:

Orjinalden alıntı: kocoglu5353
    arkadaşimiz çoçuk heralde onunla bununla laf dalaşına giriyor hep yok jaile atarim, yok banlarim falan neyse..Ben dedim böyle yaparsan şahsi hareket edersen herkesi kaçırırsin, ben bütün klanimla l2veritasa gideriz hepimiz dedim. Kendileri de vay sen kimsin bana kafa tutuyon diye beni jaile atti ve oyundan cikti.

asasTR(dominator)

bu sahsiyet dünyadaki tek l2 serverini kendi serveri mi sandı acaba?

salla krdes kendisi kaybetmiş sen kendi keyfine bak gerisi boş
  • kardesim takma yaf..sıkma canını...java serverleri degilmi java serverinde gm olan kendini ORJINALIN gm i sanio millete su yapio..Boskoy 2gun sonra o serverde player kalmayinca kendi charlarini ceker jaile oynar orda...dedigin gibi cocuksa walakas falan keser tek basina...Abi beni gm yap diyen herkesi gm yapiolar onda sonra turk serverlerinin adi cikio...
    Normal bir serverde;
    Gm Yada ADM kesinlikle item dagitmaz ve player ile laf dalasina girmez..
    Rahatca oyununu oynarsin sana satasan olmaz....
    Gm yada ADM arkadasina item vermez...

• quote:

Öncelikle böyle bir başlik açmak,2 aydir emek verdiğim ve 8 arkadaş getirdiğim, 25 kişiye item ve yardim ettiğim, bir türk serverini kötülemek beni cidden çok üzüyor ama mecbur kaldim. Bunun için burada olan başta bana l2 öğreten absyy deki abilerimden(delikiz-Türkpasa gibi^^) ve diğer arkadaşlardan özür dilerim. sözü geçen serverimiz liquidfire yeni gm olan arkadaşimiz çoçuk heralde onunla bununla laf dalaşına giriyor hep yok jaile atarim, yok banlarim falan neyse..Ben dedim böyle yaparsan şahsi hareket edersen herkesi kaçırırsin, ben bütün klanimla l2veritasa gideriz hepimiz dedim. Kendileri de vay sen kimsin bana kafa tutuyon diye beni jaile atti ve oyundan cikti. Ama neyse kendi kaybetti ben ve 8arki İnşallah l2veritastayiz.

asasTR(dominator)

İnsallah verıtas guzel bır server olurda bızde burda oynarıs eglenceyı dısardakı serverlarda aramayız ....

• quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

arkadaşimiz çoçuk heralde onunla bununla laf dalaşına giriyor hep yok jaile atarim, yok banlarim falan neyse..Ben dedim böyle yaparsan şahsi hareket edersen herkesi kaçırırsin, ben bütün klanimla l2veritasa gideriz hepimiz dedim. Kendileri de vay sen kimsin bana kafa tutuyon diye beni jaile atti ve oyundan cikti.

asasTR(dominator)

• quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

asasTR(dominator)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRsX11 -- 15 Ekim 2008; 11:11:38 >

• quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle böyle bir başlik açmak,2 aydir emek verdiğim ve 8 arkadaş getirdiğim, 25 kişiye item ve yardim ettiğim, bir türk serverini kötülemek beni cidden çok üzüyor ama mecbur kaldim. Bunun için burada olan başta bana l2 öğreten absyy deki abilerimden(delikiz-Türkpasa gibi^^) ve diğer arkadaşlardan özür dilerim. sözü geçen serverimiz liquidfire yeni gm olan arkadaşimiz çoçuk heralde onunla bununla laf dalaşına giriyor hep yok jaile atarim, yok banlarim falan neyse..Ben dedim böyle yaparsan şahsi hareket edersen herkesi kaçırırsin, ben bütün klanimla l2veritasa gideriz hepimiz dedim. Kendileri de vay sen kimsin bana kafa tutuyon diye beni jaile atti ve oyundan cikti. Ama neyse kendi kaybetti ben ve 8arki İnşallah l2veritastayiz.

yaaa cocuktur turk serverlarinda karsilasilan en buyuk sorunlardan biri zaten kotulemek ıstemıyorum ama %99.99 daa kesinlikle tanidik ayirimi yapiyorlardir zaten yapilmiyandada beli oluyor :D

orjinal serverdaa bir gm kesınlıkle boyle davranamıyor gotu yemezz gm bıle sıkayet edebılırsınız :D tabi bu wow dediklerim wowda gecerli degil gmler sizden kıl kaptilarmi birde siziden sikayet varsa ban direk sizle konusmak yok bile :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    En iyi Free Forum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nie Orjinel Serverin [GM]Si Gm deilmi

acilan hic bir serverde Gmlerin sucu yok
    asil suc sizde Gidp gelip yok ben cafe sahibiyim beni gm yapin yok
    Ben oynadigim serverlde hep gm oluyum burda yapin
    yok surda su kdr plyerim var gm yapin beni ole ole miLLete Kafa birakmionus
    sonrada sizi terslince [Gm] lerden Kötüsü yok
    Birasda sucu kendinisden arayin
    adam dio yeni gelen gm cocukmu adam sizi banlamak icin belki agis dalsina gido
    istersen konusmadan banlasin
  • daha oyun bilmiolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.