Şimdi Ara

En kötü şoförler hangi ilde (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
2
Favori
19.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    +1912

Konya,Denizli,Ankara da eklenir net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencillik-aptallık-saygısızlık-yeteneksizlik, ankara söförlerinde bu 4'ü birden buluşmuş durumda.

normal şartlarda adam bencilse akıllıdır, yaptığı işten kendisi faydalanır, burdaki bencillikler her iki tarafın da kaybetmesi üzerinde kurulu,

yeteneksizse saygılıdır, daha yavaş kalkar, kavşaktan yavaş çıkar, sağ şeritten gider vs, burada daha şeridinde gidemeyen adam en sol şeridi işgal ediyor, yeşil yandı mı kornaya ilk o basıyor, kavşakta bodoslama 2. şeride atlıyor.
  • Bu konuya Ankara şeklinde cevap vermeyenler, ülkedeki şehirleri yeteri kadar iyi gezip araç kullanmamış, tanımıyor ve nereyi gördüyse orayı söylüyor demektir. Güneydoğudaki birkaç ile gitmedim ancak hiçbir şehirde Ankaradaki kadar kabızı bir arada göremezsin.
  • 81 ilin tamamında mevcut, emin olabilirsiniz
  • Ankara tabiki, otobuscusu, dolmuscusu, taksicisi hepsi çılgın gibi araba sürüyor, bir de melih bunları köprülü kavşaklara iyi alıştırmış, frene basmak kanlarina dokunuyor, surekli makas, saga donerken kırmızı ışıkta dahi durulmaz, yoksa vurabilirler sizi.

• ANKARA

Ankara'da plaka dayanışması diye birşey vardır. Eğer plakanız 06 değilse Ankarada trafikte biriyle kavga etmeyin. Bir anca tüm 06 lar iner ve plaka dayanışması yaparlar. Sen büyütürsen olayı kafa göz dalarlar. %60'ı sinyal vermez. Kamera olmayan yerde kırmızı ışıkta kesinlikle durmazlar. Yola katılmak mı istiyorsun? Asla durup yol vermezler. Hatta siz yola girmişken yine durmayıp devam etmek için karşı şeridi bile kullanırlar.

Emniyet kemeri takmazlar. Tampona dayanıp yol isterler. Kavşakta drift yaparlar. Kırmızı ışıkta drag için anlaşılır kazanan arabayı alır. Şeritlerde sağa sola oynarlar. Şerit ortalama sistemi kusursuz çalışır. Otoyola çöp, bebek bezi, et(bildiğin et), idrar dolu şişe atarlar. Yeşil ışık yandığı anda kornaya asılırlar. Daha saymama gerek yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Baya eski konuymus ancak 2015 yilinda Ankaradan Izmire tasindigimda trafik ve insanlarin araba kullanamayisi beni sok etmisti, herkes mi beceriksiz olur arkadas Izmirdeki ehliyet sahiplerine tekrar kurs verilip sinava tabi tutulmalari gerekiyor bence.

Ankara şoförleri ustadır özellikle dolmuş ve otobüşçüler

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Baya eski konuymus ancak 2015 yilinda Ankaradan Izmire tasindigimda trafik ve insanlarin araba kullanamayisi beni sok etmisti, herkes mi beceriksiz olur arkadas Izmirdeki ehliyet sahiplerine tekrar kurs verilip sinava tabi tutulmalari gerekiyor bence.

Ankara şoförleri ustadır özellikle dolmuş ve otobüşçüler

Dolmus/taksi/otobus hepsi katil sehir ayrimi yapmaya gerek yok.
  • Çoğu şehirde bulundum.Çoğu ilde trafikte saygı kurallara riayet iyi şoförlük yok denecek kadar az.Bana göre ilk üç en kötü klasmanı şu şekilde.

1-Düzce (Sinyalsiz dönüşler , bilimum beklenmedik hareketler,çok zayıf şöförlük,saygısız sürücüler yol verme vs. yok. Her gittiğimde kaza tehlikesi mutlaka atlatırım.)

2-Sakarya(Magandavari hareketler(arkadaşım kaza yaptı adam silah çekmiş böyle bir durumla bu şehirde karşılaşırsanız korkmayın sizde atar yapın birileri gelir ayırır ya da büyük ihtimal adam geri yapacaktır.Trafikte karşılaştığınız diğer kötü durumlarda da sakın kendinizi ezdirmeyiniz alttan alırsanız üstünüze gelirler.Başıma gelen bir olayda yanında kadın var diye haklı olduğum halde uzatmayalım dedim adam kapımı açmaya gelecek kadar nazik! bir şekilde bana karşılık verdi :).),saygı sıfır kimse kimseye yol vermez,kendilerini iyi şöför zannederler bilimum aksiyon hareketleri yaparlar yarısı kaza ile sonuçlanır,sinyal verip şerit değiştirme hakkınızın olmadığı bir şehir 10 dk sinyal verip şerit değiştiremez en son kafayı zorla sokup o şekilde kazaya mahal vererek şerit değiştiriyorsunuz.İstanbul'daki gibi sinyali verdim zınk atlayayım öyle bir şey bu şehirde mümkün değil sürücülerin çoğu çok bencil istisnalar yok değil ama genel böyle.Alkollü sürüş bu ilde bir hayli fazladır. Bana göre İstanbulda trafik sıkışıklığı olmasa burada araba kullanmaktan daha iyidir.

3-Bolu ( Burada da düzceye benzer bir durum söz konusu ve sürücüleri çok yeteneksiz.)

• Lé Cola kullanıcısına yanıt
    10 dakika bekleyip şerit değiştiremediğiniz yeri merak ettim? Mevki olarak neresi acaba?

• Ortalama 20 ilde araba kullandim, suan izmirde ortalama gunde 4 saat araba kullaniyorum. Bu belediye-yollar ve soforlerle olucak gibi degil. Kesinlikle en berbati.

• ceycey11 kullanıcısına yanıt
    Denizli derken? Araçların en az yüzde 70'i sinyal kullanıyor. Genel olarakta diğer kurallara uyuyorlar. Tabi minibüsler berbat o konuda haklısın.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Arabul-Tek rampası arası
  • Ankarada yaşıyorum kesinlikle Ankara. İstanbula da sık sık giderim kalırım Ankaradan sonra İstanbulda kullanırken cennette gibiyim kural var saygı da var en azından Ankaraya göre çok daha iyi . Ben kurallara uyarım İstanbulda bu yüzden hiç sıkıntım olmadı şükür . Ankarada kurala uyarsan hata kimse kurallı kullanmaz o yüzden cidden geriyor Ankarada araba kullanmak.
  • İstanbul'da yaşıyorum. Burada trafik olduğundan sorun olmuyor. Ankarayı daha çok sevmeme rağmen İstanbul'a göre negatif yanı.

En son Ankara'da bulunduğumda 2 kez trafik kavgasına şahit oldum. Bir kez de ben kavga edecektim ve bunlar 2 gün içerisinde oldu.

Sakaryalıyım. Sakarya'da trafikte sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozden05

rize ve ilçelerini görmeden kesin konuşmayın bence

Ardeşen mesela.. direkt aklıma gelenler:
    sollama, sol taraftan değil sağ taraftan yapılıyor.
    park yerinden olsun ara sokaklardan olsun, ana caddeye bodoslama giriliyor.
    ayder yolunda mutlaka aşırı yavaş giden biri olur, arkasına bağlar milleti.
    yayalar arabaları hiç takmıyor. yaya-araç ilişkisinin tam tersi geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azure_wolf -- 10 Şubat 2018; 6:40:25 >
  • Tabiki Ankara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Ankara. İzmir den Ankara ya giderken Polatlı yı geçince ben de stres başlıyor.
  • ilhan032 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ısparta👍👍

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.