Şimdi Ara

En kötü şoförler hangi ilde (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
2
Favori
19.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

Türkiye'nin bir çok yerinde kısa süre de olsa bulunmuş biri olarak, siz o Ankara'nın, İzmir'in, trafiğini, yollarını, insanlarını öpüp başınıza koyun.

Adana'ya gelin de görün derim.

1- Yol yok (yeni araba alın, 6 ayda darma dağın olur)

2- ŞERİT YOK. Şerit olmadığı için şerit değiştirme gibi bir mevhum yok. Herkes tarlada gider gibi gidiyor.

3- Medeni insan sayısı 100 lerle ifade ediliyor.

4- Ben hayatımda bu kadar korna çalınan başka bir yer görmedim.

Üstelik her an kavga gürültü.

Ha bir de 31 ve 33 plaka çok görüyorum buralarda son yıllarda, eğer yabancılar diye böyle sürüyorlarsa bilemem ama onlar da içler acısı...

hepsinin doğruluk payı vardır ancak 3. maddenize dikkat ederseniz sevinirim. 1.500.000 luk şehirde medeni insan sayısı 100 ler le ifade edilirmiş, tövbe tövbe...

İnanın çok dikkat ederek yazdım olan bu. Ha yüz demeyelim 1000 diyelim sizi mi kıralım

sağol be teveccüh etmişsiniz...

• quote:

rizede araba kullan sonra trabzona gel kullan. oradan bile farkı görürsün Misal AVM otoparkına yamuk çekmiş bir araç görürsen bil ki plakası 53 tür. 500 tane araba düz parkediyor yamuk parkeden tek araç rize plaka. böyle enteresan insanlar rizeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 28 Mart 2013; 1:57:01 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye'nin bir çok yerinde kısa süre de olsa bulunmuş biri olarak, siz o Ankara'nın, İzmir'in, trafiğini, yollarını, insanlarını öpüp başınıza koyun.

2- ŞERİT YOK. Şerit olmadığı için şerit değiştirme gibi bir mevhum yok. Herkes tarlada gider gibi gidiyor.

Ha bir de 31 ve 33 plaka çok görüyorum buralarda son yıllarda, eğer yabancılar diye böyle sürüyorlarsa bilemem ama onlar da içler acısı...

hepsinin doğruluk payı vardır ancak 3. maddenize dikkat ederseniz sevinirim. 1.500.000 luk şehirde medeni insan sayısı 100 ler le ifade edilirmiş, tövbe tövbe...

İnanın çok dikkat ederek yazdım olan bu. Ha yüz demeyelim 1000 diyelim sizi mi kıralım

Alakası yok. Ben gördüğümü söyledim. 35 senedir burada yaşıyorum. Çarşıda 1 haftada katil olur insan.

Savunulacak bir yeri kalmadı maalesef buraların. Çok iyi insanlar da var ama günden güne azalıyor.

• Adana . gerçekten çok fantastik adamalr yaşıyor o şehirde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alakası yok. Ben gördüğümü söyledim. 35 senedir burada yaşıyorum. Çarşıda 1 haftada katil olur insan.

Savunulacak bir yeri kalmadı maalesef buraların. Çok iyi insanlar da var ama günden güne azalıyor.

Siz adana da mı yaşıyorsunuz anlamadım? Hocam, burada konu en kötü şöfürler hangi ilde? ancak birisi çıkmış 'çingene çadırı' demiş birisi çıkmış 'medeniyetsiz şehir' demiş bu tür kelimelerin genellemeler dahilinde kullanılmasını hoş karşılamıyorum. Bu arada Türkiye nin bir çok yerinden bir çok kişi ile konuşup sohbet etmiş birisi olarak rahatça ifade edebilirim ki Adana; Türkiye nin medeniyet ortalamasının çok üzerinde bir şehirdir. ( Hatırlatayım adana da yaşayan herkes adana lı değildir özellikle güney adana da adanalı bulamazsınız. Görüşlerinizide bu kesimdeki insan profiline bakarak kullandığınızı düşünüyorum )

• @mathmatician

Kesinlikle. Göçler burayı da mahvetti. Evet ben Adana'da yaşıyorum. Güney Adana öyle bir işgal edildi ki, eski beyefendi insanlar başka yerlere göç etti. Ya da etmek durumunda kaldı.

Benim kızdığım artık memleketin üzerine ölü toprağı serpilmiş olması. 25 senedir aynı tarla gib yollar ve kimse ses çıkarmıyor 25 sene Aytaç Durak gibi bir adama oy verdi bu bahsettiğim çoğunluk.

Adam bizi yola yola 7 sülalesini zengin etti ve en son televizyona çıktı ve ağzını gevşete gevşete "hanımım zengin na'pim" dedi. Yüzümüze bakarak dalga geçti resmen. Ve şu an seçim olsa ve Durak katılabilse gene seçilir.
  • bunlardan daha vahim olanı o şehirde bazı davranışlar yerleşiyor ,kanun ve kurallarda tam tersi olduğu halde o bölgenin insanı alışmış (töre gibi) ve hep o şekilde araç kullanıldığından orada yaşayanlar için sorun olmuyor ama yabancı birisi gelip de kurala uygun araç kullanmaya çalışınca ortalık karışıyor

misal geçiş önceliği sağdakinin olduğu halde hep sağdaki durup yol veriyor :)
  • HErif Bisan bisikletle yolun ortasında gider, sonra arkasından korna çaldığında ne var lan diye döner. İşte Adana
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Kocaelinin şöförlerinin büyük kısmı kötü kullanıyor. 34 plakalı araçlardan da nefret ediyorlar uyuz uyuz hareketler yapıyorlar,sinyal veren çok nadir,halk otobüslerinde durak kavramı yok yolun ortasında birden durup duraga yanaşmadan yolcu indiriyorlar trafik kilit.

+1

İstanbuldan oraya gidiyorum sadece ilk gittiğimde sıkıntı çıktı ama ondada üstesinden geldik Kocaeli trafiği bence cok rahat ve guzel bazı öküzler çıkıyor ama istanbul'saki kadar olamaz gerçi istanbulda arac kullanan cok deneyimli ve dikkatli oluyor diğer illere gore ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @emrebozkurt
    Adana'nın Türkiye profili gerçekten kötü ( 10 yıl dışarıda yaşadım ve pek iyi bişeyler düşüneni de görmedim ) Ancak şöylede bir durum var memleketimizin adı çıkmış, X memleketli birileri bir öküzlük yapıyor o kişinin o davranışı eleştiriliyor ama aradan bir adanalı aynı öküzlüğü yapınca 'HAH işte adanalı değil mi' diye giriş yapılıyor. bunlara defalarca şahit oldum.neyse bu konuları buralarda konuşarak arkadaşın konusunun içine etmeyelim. Drakula Aytaç konusuna gelince de o bahsetiğimiz malum mahallerde ekmek,kömür ...vb dağıtınca o bölgenin bütün oylarını alıyor. neyse ki kurtulduk inşallah gelen birileri adam gibi belediyecilik yapar.
  • yine mi adana? :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mathematician

Dediklerinize katılıyorum. Hem de harfiyen. Böyle bir ön yargı da var maalesef.

Evet umarım düzelir artık. Özellikle şu patates tarlası yollar. Biraz biraz kıpırdanma oldu bu aralar utandılar artık. Ziyapaşa, g.paşa, çarşının bazı yerleri yapıldı gibi. Umarım devamı gelir. Resmen sıfır arabalarımız bile dağılıyor 6 ayda.

İyi akşamlar
  • kuş serisi ankaradan temizlenmedikçe ankara
  • bütün şehirleri gezmedim ama 54 (sakarya) plaka görürseniz ağırdan alın geçsin. acelesi vardır.
  • nerde cokluk orda bokluk : Istanbul
    Antalya'da da 5 ay kadar yasadim, trafik acisindan Istanbul'a gore super bir yer.
  • geçen sakaryada apaçinin teki tek şeritli yolda geri vites yapıp arkadakine dokundu,bilinçli.

not: sakaryalıyım.
  • Kesinlikle Sakarya ....

Ben Bursa'da görmediğim hanzolukları. Paso korna çalmaları orada gördüm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Öküz heryerde.
    Lakin Antalyada kimsemi kırmızı ışıkta durmaz.ben bole bişey gormedim daha önce

bırçok ılın trafıgıne gırmıs bırı olarak Antalya dıyorum yarışamazsınız kasmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

türkiyenin en büyük çingene çadırı adana...

Gerçi sizin ora da farkı değil. Lazların tepesi atıp kulakları bir kızardı mı felek gelse anlatamazsın :)

türkiyede yanlış bilinen bir şey var. trabzonun yerlisi laz değildir. lazlar rize ve artvindedir bu kentlerin hepsine giden anlar zaten farklarını. trabzonun alakası yok rize ve artvin insanıyla.

artvın lazdan çok gürcüdür aslında rize daha çok lazdır bence. Ama trabzona yüklenılmıs yıllardır laz diye

• hayret eskişehir diyen yok gerçi nerede ne yapacak adamlar. şehir içinde en fazla 30-40 km ile gidiyoruz. bir taramız tramvay yüzünden pek kullanılmıyor. başka yerlerde yollar genelde 3 şerit. çarşı merkezi etrafına zaten araç ile giremiyorsun eee ben eskişehir de aracı nerede kullancam
    o yüzden eskişehirden araç alın arkadaşlar, km ler gerçekten düşük olabiliyor. mesela biz aracı alalı 3 sene olacak hala km 15.000 olmadı düşünün o derece ki çarşıya falan giderken hep araç ile giderim.

nese konuya gelirsem bulunduğum şehirler içinde kesinlikle ankara. 30 dk lık yolda minibüs kaç defa kaza tehlikesi atlattı. piskopat gibi arkadaş bunlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.