Şimdi Ara

En Lezzetli Çikolata Nerden Almalı? (Mühim Mesele:Kız İsteme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kinderin milka ve toblerone kadar güzel olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu evlilik hep para tuzağı.hele şimdi tüm adetler için paketler süsler ıvır zıvır yapmışlar fiyatları da okkalı okkalı.zengin ailelere koymaz ama fakir olup bu beklentilere girenler var bi de epey cep yakıyo evlilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epey bir süredir araştırıyorum ve halen karar veremedim, ama kafamda şekillendi. Belki bu konuya bir çok kişi arama motoruyla ulaşacak ve kız istemeye giderken ya da hediyelik çikolata ararken konumuzdan faydalanacak. Bende öğrendiklerimi aktarayım müsaadenizle.

En çok tavsiye edilenler:

-Belçika üretimi olan çikolatalar: Godiva bunlardan ilki. Ülker tarafından satın alındı. Ama fiyatları çok yüksek o yüzden tadamadım henüz.
    -Yerli markalar var. Pelit tavsiye edilenler arasında.
    -Kahve Dünyası çikolataları methediliyor.
    -Üstte de arkadaşlar Guylian tavsiye etmişler. Migrosta satılıyormuş. Gidip alıp denemeyi düşünüyorum.

Sonuç olarak erişilebilir olanlar yerli markalar olduğundan önce test etmek istiyorum. Muhtemelen yerine gidip alacağım. Aldığım ürünü gene konuya yazacağım.

Vesselam.
  • Herkese verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim.

Pelit çikolatası aldık istanbuldan. Nişan kasesine bir güzel döşedik ve şeklini de sağolsun ablam verdi, dışarıya para ödememiş olduk. adamlar 400 tl para istiyor sırf gümüş kase ve süsleme için.

Ayrıca kahve dünyasındaki çikolatalarda çok lezzetliymiş onu da test ettim. Sütlü-çikolatalar var madlen, kutuda, ayrıca ağızda patlar hissi uyandıran yuvarlak çikoaltalrda çok hoş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.