Şimdi Ara

EN LÜKS SINIF ;Bentley Arnage, Maybach 62 S, Rolls-Royce Phantom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
11.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • phontom bu araçların yanında çok ezik kalmış maybach hoşuma gitti benim oyum ona.. benim anlamadığım asıl başka bir şey bu araçlara niye bu kadar güçlü ve teknolojik motorlar koyuyorlar? arabayı şoför kullanacak zaten, ee şoför de yardıra yardıra gidemeyeceğine göre... vardir bu işin bir rajonu ama nedir bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barcelona

phontom bu araçların yanında çok ezik kalmış maybach hoşuma gitti benim oyum ona.. benim anlamadığım asıl başka bir şey bu araçlara niye bu kadar güçlü ve teknolojik motorlar koyuyorlar? arabayı şoför kullanacak zaten, ee şoför de yardıra yardıra gidemeyeceğine göre... vardir bu işin bir rajonu ama nedir bilen varmı?

araba 3 ton olunca ister istemez teknolojik hayvani motor koymak zorundasın

3 ü arasından sa tercihim maybach olurdu(zaten arabaya tapıyorum desem yeridir ) Daha önce maybachle ilgili bir konu da açmışlığım vardı zaten. Arabada klasik ve spor çizgileri çok iyi harmanlamışlar, konforuna diyecek yok zaten ee daha ne olsun de mi ?

• tabiki maybach
  • bentley
  • Marka ismine bakıp alacaksam önce Rolls Royce, sonra Bentley en son da Maybach derim ama içine bakınca Maybach çok daha geniş ve ferah duruyor, diğerlerinin de o kadar geniş versiyonları yoksa Maybach
  • teknoloji üstünlüğü olmasa maybach a kimse bakmaz. Maybach daki teknoloji, özellik hiç birinde yok. Asla klasik araba ruhu taşımıyor. Ama dierleri öyle deil.
    Bence RR
  • peehhhh
  • Maybach en iyisi

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirman -- 15 Ağustos 2007; 17:01:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

teknoloji üstünlüğü olmasa maybach a kimse bakmaz. Maybach daki teknoloji, özellik hiç birinde yok. Asla klasik araba ruhu taşımıyor. Ama dierleri öyle deil.
    Bence RR

zaten maybach klasik çizginin yanında sportifliğinde vurgulanmasını isteyenlerin tercihi oluyor

Klasiklik denildiğinde direk RR

• Maybach
  • Maybach
  • MAYBACH
  • KLASİK : === ROLLS ROYCE

MM NİN DIŞI HİÇ HOŞ DEİL(ÇAKMA GİBİ)
  • MM S serısı çakması hıc esprısı yok
  • RR cok karizma bir arac.
  • Maybach . Resimdeki adam bile Maybach in icinde bir baska guluyor
  • CÜNKÜ ayaginin altindaki koltuk ayni zamanda masaj yapiyor ,bu yüzden cok hosuna gitmistir
  • adam maybach ın içinde çoştuğuna göre maybach.hiç görmediğim için adama göre yorum yaptım...
  • Bu nasıl bir konfor anlayışıdır ? Aracın içinde süs havuzu eksik. Mükemmel , başka birşey söylemiyorum .

EN LÜKS SINIF ;Bentley Arnage, Maybach 62 S, Rolls-Royce Phantom
  • arkadaşlar ben maybachı tek geçerim bu teknoloji hiçbir arabada yok ve aslinda karşılaştırmaya mb 62 deilde 57 bile koyulsa mb fark atar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.