Şimdi Ara

En mantıklı benzinli otomatik suv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabiki f30 320d. 320d'm var diye demiyorum ama her konuda her aractan daha iyi. 320d varsa gerisi yalandir.
  • niyanki N kullanıcısına yanıt
    Motordan ziyade şanzımanla ilgili olabilir. Benim araç 4EAT tork konvertörlü otomatik şanzıman. Sanıyorum 2012'den sonraki modellerde şanzıman CVT oldu. Bunun da yakıt sarfiyatına olumlu etki yaptığını düşünüyorum.
  • 2lt atmosferik 6ileri otomatik mazda CX-5 az yakıyor. 2.el tercihini bu yönde yapabilirsin. 4*4 ihtiyacın yoksa önden çeker onları baya ekonomik bir çözüm olabilir. 10lt ve altında kalma ihtimali olabilir.

fabrika verisi 6,6 - 8lt japonların fabrika verisi konusunda avrupalılara göre daha az hata payına sahip olduğunu hatırlatırım...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-peugeot-haldizlar-dan-mazda-cx-5-397483794/detay
  • Hocam Lpg takmayacaksanız tucson 2016 model full modelleri 120 ye rahat alınabiliyor. Zannediyorum önemli parçaları şanzıman gibi olası problemlerde daha ekonomik çözebilirsiniz tucsonla. Çünkü cvt 27000 liraymış öyle yazmıştı bir arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imgod -- 8 Şubat 2017; 18:48:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.